Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σε περίπτωση επιτυχίας στην προκήρυξη των ε. φ τι γίνεται αν για κάποιο λόγω μετανιώσεις και τελικά δεν θες να συνεχίσεις; υπάρχει κάποια ποινη;
Fsafa όχι φίλε μου δεν στράβωσα... εύχομαι να μπω και να τα πούμε κ από κοντά.. σε ευχαριστώ που με έβαλες μέσα!! Καλό μπανάκι
Ο. Π. Κ. Ε
Kostas13 έγραψε:Σε περίπτωση επιτυχίας στην προκήρυξη των ε. φ τι γίνεται αν για κάποιο λόγω μετανιώσεις και τελικά δεν θες να συνεχίσεις; υπάρχει κάποια ποινη;
Εννοείτε υπάρχει ποινή.. ρωτά τον δικηγόρο σού.. εγώ θα σου πω κάτι απλά φεύγεις μετά τα 3 χρόνια νόμιμα.. Αν φύγεις πρίν ξεχνάς σίγουρα τα σώματα ασφαλείας.. τώρα το πρόστιμο που θα δεχτεις να βλέπεις τι χαρτιά υπογράφεις.. Αν έχει στο μυαλό σου να φύγεις μην μπεις καν μέσα υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που γουστάρουν αστυνομία.
Στο Α. Τ. Κυψελης πολλες αιτησεις χαμηλα μορια. Ειμαι απο πανεληνιες εκατσα στερηθηκα διαβασα μοχθησα και μπηκα θα μπορουσα να εμπαινα σε καπιο αλλα προτιμησα Αστυνομια. Οσοι λενε οτι θα μπουν ανθρωποι με χαμηλα απολυτιρια τους απαντω και τι θελατε αριστουχος στης μηχανες στις σκοπιες. Κατα την αποψη ο τροπος εισαγωγης στην αστυνομια ειναι λαθος ειδικα στην Αστυφυλακων. Θα επρεπαι αυτο που γινεται τωρα για τους Ε. Φ. να ειναι ο τροπος εισαγωγης στην Αστυφυλακων.
Πάλι καλά με διόρθωσε ο fsafa νομίζω πως πολυτεκνια είναι 300 μόρια.. μια ερώτηση γιατί εχει ένα θέμα κ κολλαει το τηλ μου.. το 2011 τριτεκνα Ε περναν 300 μόρια κ πολυτεκνα 400; κ τώρα περνούν 200 τριτεκνα κ 300 πολυτεκνα!
Ο. Π. Κ. Ε
Ναι κωστας13 διάβασε καλά το φεκ λέει νομίζω τι κυρώσεις έχουν αν θελήσουν να φύγουν.. κύριος χρηματικές νομίζω
Ο. Π. Κ. Ε
Ακόμα κ αν πετύχεις κ δεν πας δεν έγινε κάτι ωστόσο από την στιγμή π θα. Υπογράψεις πρόσληψη κ θα μπεις ατην σχολή σε περίπτωση αποχωρήσεις δίκης σ έχει χρηματικό πρόστιμο και μάλιστα βαρβατο.. μιλ γ χιλιάδες.. βέβαια ανάλογα τ ποσό καιρό είσαι κτλπ.. δεν ξέρω ακριβώς αλλά όχι πχ 50-100 ευρώ.Kostas13 έγραψε: Σε περίπτωση επιτυχίας στην προκήρυξη των ε. φ τι γίνεται αν για κάποιο λόγω μετανιώσεις και τελικά δεν θες να συνεχίσεις; υπάρχει κάποια ποινη;
Δελτας έγραψε:Λοιπόν Slade άκου να δεις Σταματά να γράφεις ανακρίβειες σε παρακαλώ η βασικά σταματά να γράφεις γενικα.. Θα σου πω γιατί φαίνεται ότι γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφαλάκι.. Λοιπόν είμαι με πτυχίο ΣΥΑ (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ)
Αυτή την στιγμή το πτυχίο το έχουν κάτω από τα 28 μόλις 700 Μαξ άτομα... Παμε παρακάτω γνωρίζεις για τις θέσεις που βγήκαν στην 6κ2018 ; Μιλάμε για 300 άτομα στην 6κ μπήκαν με πτυχίο και ήδη κάποιοι δουλεύουν στις περιοχές τους μόνο οι εξωτερικοί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.. Να μην κουράζω άντε 200 άτομα να δεις με πτυχίο.. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις για δήθεν στατιστικές και *****.. Και τώρα που μιλάς με στατιστική θα σου πω το άλλο η στατιστική λέει όσο μεγαλώνει ο αριθμός των αιτήσεων τόσο η βάση πάει ποιο ψηλά και είναι λογικό όμως στις 17 χιλιάδες αιτήσεις είναι οι ψαγμενοι μέσα στις 35 η μόνη μικρή αύξηση που θα δεις είναι στα απολυτήρια.. τα 2700 που λες λοιπόν εγώ πιστεύω ότι θα είναι στα πρώτα 800 άτομα Μαξ.. Στατιστική μέσω των άλλων προκήρυξεων είναι...
Πρώτον πρόσεχε τα λόγια σου φιλαράκι δεν με ξέρεις από χτες μάθε να σέβεσαι " δελτά" ακριβώς με στατιστική όσο ανέβουν οι αιτήσεις ανεβαίνουν οι βάσεις και όσο για το ΙΕΚ ασφαλείας το έβαλα σε 2 παραδείγματα από τα 6 800 άτομα αν είναι πάνω από 2700 όπως λες και εσύ μπορεί να σημαίνει ότι το 801 με 1260 να είναι ανάμεσα από 2550 με 2690 δεν είναι δύσκολο νομίζω πήγαινε στη προκήρυξη του 11 να δείτε πόσες ισοβαθμιες είχαμε.
Dea pz έγραψε:Ακόμα κ αν πετύχεις κ δεν πας δεν έγινε κάτι ωστόσο από την στιγμή π θα. Υπογράψεις πρόσληψη κ θα μπεις ατην σχολή σε περίπτωση αποχωρήσεις δίκης σ έχει χρηματικό πρόστιμο και μάλιστα βαρβατο.. μιλ γ χιλιάδες.. βέβαια ανάλογα τ ποσό καιρό είσαι κτλπ.. δεν ξέρω ακριβώς αλλά όχι πχ 50-100 ευρώ.Kostas13 έγραψε: Σε περίπτωση επιτυχίας στην προκήρυξη των ε. φ τι γίνεται αν για κάποιο λόγω μετανιώσεις και τελικά δεν θες να συνεχίσεις; υπάρχει κάποια ποινη;
Αν φύγεις πριν ολοκληρωθεί η σχολή δεν έχεις κάποια ποινή αν τελειώσεις την σχολή και μπεις κανονικά στο σώμα έχεις υποχρέωση να κάτσεις 3 χρόνια εάν δεν κάτσεις πληρώνεις τα μισθολογικά που θα έπαιρνες για 3 χρόνια
Κ όσο είσαι ατην σχολή εάν αποχωρήσεις. Έχεις χρηματικό πρόστιμο. Γ εφ σε βλέπω αδιάβατο !Slade7 έγραψε:
Αν φύγεις πριν ολοκληρωθεί η σχολή δεν έχεις κάποια ποινή αν τελειώσεις την σχολή και μπεις κανονικά στο σώμα έχεις υποχρέωση να κάτσεις 3 χρόνια εάν δεν κάτσεις πληρώνεις τα μισθολογικά που θα έπαιρνες για 3 χρόνια
Αν και είπα ότι δεν θα ξαναγράψω μέχρι τα αποτελέσματα , πρέπει να το κάνω για να ευχαριστήσω τον fsafa για τα καλά του λόγια!! Να σαι καλά φιλαράκι!
Που το λέει αυτό για δείξ'το μου, διότι 3 άτομα που παραιτήθηκαν 20 25 μέρες πριν τελειώσει δεν πλήρωσαν τίποτα για δείξε μου κάπου να το λέει ρε παντογνώστεςDea pz έγραψε:Κ όσο είσαι ατην σχολή εάν αποχωρήσεις. Έχεις χρηματικό πρόστιμο. Γ εφ σε βλέπω αδιάβατο !
Επίσης φύγανε και άλλοι 4 τις πρώτες 15 μέρες επειδή είχαν κάνει τα χαρτιά τους και στις άλλες προκηρύξεις και φύγαν να πάνε εκεί.. περιμένω να δω που τα ξέρετε όλα χωρίς αν είστε μέσα μερικοί
Slade7 Αυτά που μου λέτε εδώ μέσα θα φανούν σε 1 μήνα.. Εάν η βάση είναι 2700 εγώ θα βγω πρώτος να σου πω μπράβο.. Αλλά για το πτυχίο και δημόσιο μάλιστα δεν θα το δεις σε 100 άτομα να το θυμάσαι όχι 200 που είπα.. Και μάλιστα από αρκετά παιδιά που ξέρω λόγο Σχολής κανένας δεν έχει πάνω από 2500 μόρια.. οπότε για το ΙΕΚ βγαλτο έξω θα παίξει πολύ μικρό ρόλο άκου μια φορά και έναν που ξέρει στο συγκεκριμένο θέμα.. τώρα για την βάση θα ανέβει εννοείτε στα 2450-2500.. εσύ λες 2700 θα δούμε λοιπόν ποιος είναι καλύτερο μαθηματικό μυαλό σε 1 μήνα.. Εγώ δεν θα ξαναγράψω γιατί κούρασε το φόρουμ αλλά σε παρακαλώ ανακρίβειες όπως με το ΙΕΚ που δεν έχεις γνώσει πάνω στο θέμα μην γράφεις και τρομοκράτης τον κόσμο σε όλα βάζεις μια σάλτσα παραπάνω όπως και με την βάση.. Ξεκόλλα και απλά βοηθά τα παιδιά και μην κόβεις όνειρα κάποιων. Καλή συνέχεια μάγκες τα λέμε όταν κλείσουν οι αιτήσεις ξανά.
Ο κακός χαμός από αιτήσεις Διαβάστε τι λέει.. Κ μιλάμε για μέρος που έχει ένα κάρο χωρια κ περιοχές γύρο γύρο όπως είναι η Λάρισα!https://e-thessalia.gr/dekades-aitiseis-sta-astynomika-tmimata-tis-magnisias-gia-toys-eidikoys-froyroys/
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες