Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Τελικα με βισμα θα είναι οι 1500 απο τις 1600...
Μην τα ισοπεδωνεις ολα πολιτη.Ολα καλα θα πανε. Πλεον δεν υπαρχει και η συνεντευξη, οποτε τα βυσματα θα αρκεστουν στα αθληματα αν χρειαστουν λιγο σπρωξιμο.
-
- Υποστράτηγος
το ελπιζω αν και το αρθρο για το ναυτικο του βοις αρμυ ελεγε ξεκάθαρα οτι οβα ναυτες ηταν μεσα... Στο επιτελειο φανταζομαι παιανιζοντας τον ύμνο του καψιμι😂😂😂 Ενω κανονικά στο ναυτικο ακομα και αξιωματικόι πανε σε πλοία για χρόνια... Και πολλά ακόμα... Εγω ευελπιστω σε απλες θεσεις παντού.XristosMP έγραψε:Μην τα ισοπεδωνεις ολα πολιτη.Ολα καλα θα πανε. Πλεον δεν υπαρχει και η συνεντευξη, οποτε τα βυσματα θα αρκεστουν στα αθληματα αν χρειαστουν λιγο σπρωξιμο.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Πολιτη,
Κατσε ηρεμα μη μας παθεις κανενα εγκεφαλικο (χτυπα ξυλο) και εν τελει βγει η προκηρυξη και εσυ εισαι στον 5ο οροφο με οξυγονο.
Κατσε ηρεμα μη μας παθεις κανενα εγκεφαλικο (χτυπα ξυλο) και εν τελει βγει η προκηρυξη και εσυ εισαι στον 5ο οροφο με οξυγονο.

Λευτεράκη και πολίτη είστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε πάλι;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
7 χρονια ετοιμος ειμαι !
Και εγώ φίλε 5
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
ΔΥΚ ς'ευχαριστω πολυ! Σε ποιο κεντρο ειχαν παρουσιαστει οι του πεζικου το 2010; Οι γυναικες ηταν σε ξεχωριστο λοχο με διοικητη λοχου και διμοιρητη αντρα η γυναικα;
Στο 2/39 σύνταγμα ευζώνων στο Μεσολόγγι παρουσιάστηκαν και συγκεκριμένα στις 14/10/2010 μετά από πολύμηνη αναμονή. Οι γυναίκες εννοείται ότι έμεναν σε ξεχωριστό λόχο (1ο λόχο συγκεκριμένα) και είχαν άντρα διοικητή λόχου και διμοιρίτη.
-
- Υποστράτηγος
παμε δυνατά όπου το πει 🏆ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Λευτεράκη και πολίτη είστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε πάλι;
-
- Υποστράτηγος
ήρεμος προσπαθω φιλε μου αλλα ξέρεις η προκυρηξη πρέπει να βγει άνοιξη η καλοκαιρι αλλιως δεν βγαίνει πχ χειμωνα γιατι εχει εξαρση ο ιος πάλι τοτε θα δείξει. Θετικη ενέργεια και φουκ για ΜάρτιοLefteris 2αμαλ έγραψε:Πολιτη,
Δεν ειναι θεμα εξαρσης ρε αγορινα. Αν ηταν ετσι θα υπηρχε τεραστιο θεμα και με ολες τις εσσο οπως και με τους ΟΒΑ. Προφανως καπου αλλου κολλαει το πραγμα.Θα βγει σιγα σιγα. Μην αγχωνεσαι.
Καλημερα σας.
Έχω μια απορία σχετικά με την μοριοδότηση. Από τη στιγμή που μόνο μία ξένη γλώσσα μπορούμε να δηλώσουμε και μόνο τον ανώτερο τίτλο σπουδών, πως μπορεί κάποιος να διαφοροποιηθεί κατά την επιλογή, αν υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πτυχίο και μια ξένη γλώσσα;
Εγώ για παράδειγμα έχω 2 πτυχία+ είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια, και έχω 2 ξένες γλώσσες. Αναγκαστικά θα επιλέξω το 1 πτυχίο και τη 1 ξένη γλώσσα οπότε και θα έχω τα ίδια μόρια με κάποιον που έχει πράγματι μόνο αυτά. Αν περάσουμε και όλες τις διαδικασίες με αθλήματα κτλ όλοι, αλλά είμαστε περισσότεροι από τις προκηρυχθεισες θέσεις. Πως γίνεται η τελική επιλογή;
*Συγγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτηση.
Έχω μια απορία σχετικά με την μοριοδότηση. Από τη στιγμή που μόνο μία ξένη γλώσσα μπορούμε να δηλώσουμε και μόνο τον ανώτερο τίτλο σπουδών, πως μπορεί κάποιος να διαφοροποιηθεί κατά την επιλογή, αν υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πτυχίο και μια ξένη γλώσσα;
Εγώ για παράδειγμα έχω 2 πτυχία+ είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια, και έχω 2 ξένες γλώσσες. Αναγκαστικά θα επιλέξω το 1 πτυχίο και τη 1 ξένη γλώσσα οπότε και θα έχω τα ίδια μόρια με κάποιον που έχει πράγματι μόνο αυτά. Αν περάσουμε και όλες τις διαδικασίες με αθλήματα κτλ όλοι, αλλά είμαστε περισσότεροι από τις προκηρυχθεισες θέσεις. Πως γίνεται η τελική επιλογή;
*Συγγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτηση.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Μόρια εμπειρίας, μόρια θητείας, πολυτεκνίας.
Ελπίζω τότε και γυναίκες, να έχουμε ελπίδες να μπούμε χωρίς μόρια θητείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες