Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Γιατί μου έχετε πρήξει τα τέτοια, έχω βαρεθεί να διαβάζω μηνύματα για το τι θέσεις πιάνουν οι ειδικοί φρουροί και αν οι προσλήψεις ανήκουν σε μόνιμο προσωπικό ή όχι.
Για το μεσοπρόσθεμο εδώ και 40000 σελίδες το ίδιο ακριβώς λέτε, όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει με την μια να ξαναπάει πίσω στο σχολείο.
Το θέμα έχει τίτλο "Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί" και δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται πράγματα για την προκήρυξη των 725 (Πυροσβεστική) που δεν ισχύουν, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την συγκεκριμένη προκήρυξη όποιος δεν γνωρίζει τι παίζει να μην πιάνει τα συγκεκριμένα άτομα στο στοματάκι του.
Όποιος με θεωρεί κομματόσκυλο ή έξυπνο η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
Όσο μου πρήζετε τον έρωτα θα σβήνω ότι γουστάρω και δεν θα δίνω και αναφορά σε κανενάν, όποιος έχει παράπονα να απευθυνθεί στο διαχειριστή της ιστοσελίδα.
Για το μεσοπρόσθεμο εδώ και 40000 σελίδες το ίδιο ακριβώς λέτε, όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει με την μια να ξαναπάει πίσω στο σχολείο.
Το θέμα έχει τίτλο "Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί" και δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται πράγματα για την προκήρυξη των 725 (Πυροσβεστική) που δεν ισχύουν, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την συγκεκριμένη προκήρυξη όποιος δεν γνωρίζει τι παίζει να μην πιάνει τα συγκεκριμένα άτομα στο στοματάκι του.
Όποιος με θεωρεί κομματόσκυλο ή έξυπνο η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
Όσο μου πρήζετε τον έρωτα θα σβήνω ότι γουστάρω και δεν θα δίνω και αναφορά σε κανενάν, όποιος έχει παράπονα να απευθυνθεί στο διαχειριστή της ιστοσελίδα.
Καλησπερα παιδια εχω μια πληροφορια δεν ξερω κατα ποσο ισχυη αλλα ειναι πληροφορια που μου την εχουν πη 2 ατομα η μια ειναι πληροφορια απο μεγαλο συνδικαλιστη τον φρουρων κ η αλλη απο μεγαλο στελεχος της αστυνομιασ καταρχην η προκ παει για ιουνιο την εχουν φρεναρει οι αυξησει οργανικων θεσεων που εκανε ο δενδιας μεσω αριου παγου δικαιωθηκε κ γιαυτο εγκριθηκε απο το στε αν ειναι αληθεια αυτο που μου ειπαν κ γινει ετσι οταν βγει με το καλο κ περασουν τα ατομα απο την σχολη θα βγουν γεναρη για να δικαιολογησουν την προσληψει κ τα χρηματα στο 2015 δηλαδη απο το νεο ετος γιαυτο κ στο μεσοπροθεσμο καπου λεει για προσληψεις κατεξερεση μακαρι να ισχη.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Μακαρι τον ιουνιο να βγει κατι γιατι θα τρελαθουμε σε λιγο ετσι οπως παει
Πήρα τηλέφωνο το ΣΕΦΕΑΑ και μου είπαν ότι έχουν πληροφόρηση για μετά τις εκλογές...
salonika έγραψε:Πήρα τηλέφωνο το ΣΕΦΕΑΑ και μου είπαν ότι έχουν πληροφόρηση για μετά τις εκλογές...
Γιατι δε το γράφουν στο fb τους ; Ντρέπονται ;
Θελω και μπορώ !
XAXAXAX μπορεί ρε φίλε τι να σου πω... Πάρε και εσύ να το ακουσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Μήνυμα σε αυτούς που θίχτηκαν και απαντήσανε προς το πρόσωπο μου, ας πιστεύει ο καθένας ό, τι θέλει.
Δεν με απασχολεί τι γράψατε, όποιος θεωρεί πως δεν διαχειρίζομαι σωστά την ενότητα να κάνει τα παράπονα στον διαχειριστή της σελίδας, δεν θα κάτσω εγώ τώρα να ασχολούμαι συνέχεια με το συγκεκριμένο θέμα, το παραμυθάκι έχει τελειώσει.
Τέτοιου είδους μηνύματα θα διαγράφονται.
Δεν με απασχολεί τι γράψατε, όποιος θεωρεί πως δεν διαχειρίζομαι σωστά την ενότητα να κάνει τα παράπονα στον διαχειριστή της σελίδας, δεν θα κάτσω εγώ τώρα να ασχολούμαι συνέχεια με το συγκεκριμένο θέμα, το παραμυθάκι έχει τελειώσει.
Τέτοιου είδους μηνύματα θα διαγράφονται.
- observer
- Posts in topic: 48
Παλι ρομπα να γινουν;Dea_Lok έγραψε:salonika έγραψε:Πήρα τηλέφωνο το ΣΕΦΕΑΑ και μου είπαν ότι έχουν πληροφόρηση για μετά τις εκλογές...
Γιατι δε το γράφουν στο fb τους ; Ντρέπονται ;

Σεφεαα εχεται καποια πληροφορια τι γινεται με την προκ για τους 500 σε τι σταδιο ειναι αν προχωραει απαντηστε μας αν γνωριζεται κατι ευχαριστω.
και η απάντηση
Όπως αναμενόταν οι εκλογές έχουν παγώσει τα πάντα. Θεωρούμε ότι νεότερα και κίνηση γι αυτό το θέμα θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
Θελω και μπορώ !
Μετά τις εκλογές... Και το 2019 και αυτό μετά τις εκλογές είναι... Τέλος πάντων...Εμένα απ το ΣΕΦΕΑΑ μου είπαν ότι λογικά θα βγει Ιούνιο, αλλά πλέον δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη διότι πρίν λίγους μήνες μού έλεγαν ότι θα βγει ΣΊΓΟΥΡΑ Μάρτιο και τελικά πήραμε τα @@ μας...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Κ εμένα απο το Σεφεαα θα βγει Ιούνιο μου είπαν...
- zoupis
- Posts in topic: 87
Ενα μπαχαλο ειναι εδω περα. Περιμενουμε απο το γεναρη και παιζουν με τα νευρα μας, ελπιζω να βγει κατι... Αν βγει πιστευω ομως και αν γινουν Εθνικες εκλογες μπορει να ακυρωσουν το διαγωνισμο σε περιπτωση που βγει κανας συριζα και μετα την γαμι... Δεν ξερετε τι μπορει να γινει και ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο γιατι μαλλον για εθνικες εκλογες παει και γιαυτο περιμενουν ιουνιο. Οποιος προλαβει... Δαεν ειναι τυχαιο.
-
- Posts in topic: 37
zoupis έγραψε:Ενα μπαχαλο ειναι εδω περα. Περιμενουμε απο το γεναρη και παιζουν με τα νευρα μας, ελπιζω να βγει κατι... Αν βγει πιστευω ομως και αν γινουν Εθνικες εκλογες μπορει να ακυρωσουν το διαγωνισμο σε περιπτωση που βγει κανας συριζα και μετα την γαμι... Δεν ξερετε τι μπορει να γινει και ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο γιατι μαλλον για εθνικες εκλογες παει και γιαυτο περιμενουν ιουνιο. Οποιος προλαβει... Δαεν ειναι τυχαιο.
ρε αγορινα μου ομορφη... Μην λες οτι σου ρθει στο μυαλο! Μην αρχιζουμε παλι τα παλια, τα ειχες ψηλοκοψει. Οτι να ναι λες!
Τελικά ύστερα από τρεις μήνες καθημερινής ανάγνωσης στο forum κατάλαβα ότι τα μόνα αληθή πράγματα είναι αυτά που γράφει το παλικάρι που μας κάνει πλάκα εδώ μέσα και ότι η στάση του είναι η ποιο σωστή σε τέτοια θέματα. Μια κάτι πρέπει να διανύσει την νομική οδό η προκήρυξη, μια έχουμε εκλογές, μια έρχεται καλοκαίρι και πάντα είμαστε στο 0. Έχω μαζέψει μόρια για την προκήρυξη ειδικών φρουρών υπέρ αρκετά σε σχέση με αυτά που χρειαζόταν κάποιος για την προκήρυξη του 2011 και αυτό που εισπράττω είναι μόνο ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει από τα αναξιόπιστα site. Ότι θα βγει αυτό είναι σίγουρο. Εκτός και αν καταργηθεί ο θεσμός. Το θέμα είναι πότε; Σε δυο μήνες; Του χρόνου; Ή το 2017;
- marine505
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Καλημερα σε ολους... ολον αυτον τον καιρο προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος και να δονω θαρρος σε οσους αναμενουν αυτην την προκυρηξη οπως εγω. απο χθες αρχισα να ψαχνομαι για το τι γινεται με τους δημοτικους αστυνομους που ειναι σε διαθεσιμοτητα και πραγματικα εχω πεσει απο τα συννεφα... γνωριζατε κυριοι οτι ηδη καποιοι απο αυτους τους επι χρονια βολεμενους χωρις προσοντα εχουν ηδη βολευτει ως φυλακες σε φυλακες βαση του ΦΕΚ. και για τους δισπιστους παραθετω το παρακατω link :https://drive.google.com/file/d/0B3gHMVSbWdk3WWRNbkNlamZucDg/preview?pli=1 Γνωριζατε επισης οτι υπαρχουν 2631 δημοτικοι αστυνομοι που ειναι υποψηφιοι για μεταταξη στην ΕΛΛΑΣ ; για του λογου το αληθες :http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231291601 Και γω οτσν το διαβασα ειπα οτι ειναι μπαρουφες των site εψαξα παραπανω και κοιταξτε τι βρηκα:http://www.asep.gr/portal-files/dynamic/c597913/attach.file/20140206_prog_psyxometrikwn_ellas_el_GR.pdf . ναι κυριοι εχει ηδη βγει απο τις 3 φεβρουαριου 2014 Πρόγραμμα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και υγειονομικών εξετάσεων υποψηφίων πρώην δημοτικών αστυνομικών για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία. Μετα απο ολα αυτα κυριοι ποσες μπορει να ειναι οι πιθανοτητες να βγει μια προκηρυξη ; ζουμε το θεατρο του παραλογου δυστυχως φιλοι μου. αν βολευτουν οι επι χρονια βολεμενοι και γινουν αστυφυλακες οπως απαιτουν οι ιδιοι να γινουν τοτε πραγματικα θα μιλαμε για ενα σκανδαλο. τα συμπερασματα δικα σας. ελπιζω να μην σβηστει το σχολιο μου για ν ενημερωθουν ολοι οσοι αγωνιουν οπως εγω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες