Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλημερα ρε παιδια κανενα καινουργιο νεο εκτος απο την ισοψηφια; Μπωρουμε να μαθουμε τι θεση εχει ο καθενας η θα βγει αυριο?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
τπτ δεν ακουμε για Β!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Γεια σας παιδια, τιποτα για β κτηγορια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
βασιλη μας εχουν γραμμενους... [:^ (] [:^ (] [:^ (]basilis.lok έγραψε:τπτ δεν ακουμε για Β!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Γεια σας παιδια, τιποτα για β κτηγορια;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
George Salonica έγραψε:o tasos ξερει καλυτερα αλλα δεν μιλαει εδω μονο στο φεισμπουκ με εχει τρελανει στα μηνυματα Ειμαι ο george pan apo to φεισμπουκ
ναι και γω ειμαι ο Λορενς της Αραβιας αλλα δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας... ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Σταματα το σπαμ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Για σας και απο μενα! Δηλαδη αν δεν βγαλουν την παρασκευη τοτε δευτερα; Αποκλειεται να τα ανακοινοσουν το σαββατο; Λεω εγω τωρα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
μπαααα... Για σαββατο δεν πιστευω... Αυριο η δευτερα.Andrikoss έγραψε: Για σας και απο μενα! Δηλαδη αν δεν βγαλουν την παρασκευη τοτε δευτερα; Αποκλειεται να τα ανακοινοσουν το σαββατο; Λεω εγω τωρα...
Αν τελειωσουν τις ισοψηφιες αυριο πρωι οπως λενε παιζει κ να αναρτηθουν αυριο βραδυ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Εγω παιδια εμαθα για δευτερα! Αυριο πρωσοπικα ισως μαθω εαν ειμαι μεσα η οχι! Το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ομως κ δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δημητρη για να μαθεις τη θεση σου εχεις αμπερ?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Αμπερομετρο λες; Μπαλαντεζα σουκου εχω. Καμια σχεση αδελφε! Ενημερωση μονο ζητησα απο καποιον! Τιποτα παρα πανω τιποτα παρα κατω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ναι ρε κομπλε αν δε πουμε κατι πικαντικο α τρελαθουμε κοπελια
Η κληρωση πιστευω ειναι θεμα 2 ωρων, δεν ειναι πολλα τα ατομα αποτι ειδα. Αρα με λιγη καλη θεληση μπορουν να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα και αυριο μεσημερι η απογευμα. Υπαρχει ελπιδα ρε παιδια η βαση στην α να μην ειναι τοσο ψηλη; Μηπως εχουνε λαθος πληροφοριες οσοι τις εχουν τελοσπαντων; Δυσκολο ε?
Λεο ποσα μορια βγαζεις?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
LEW έγραψε:Η κληρωση πιστευω ειναι θεμα 2 ωρων, δεν ειναι πολλα τα ατομα αποτι ειδα. Αρα με λιγη καλη θεληση μπορουν να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα και αυριο μεσημερι η απογευμα. Υπαρχει ελπιδα ρε παιδια η βαση στην α να μην ειναι τοσο ψηλη; Μηπως εχουνε λαθος πληροφοριες οσοι τις εχουν τελοσπαντων; Δυσκολο ε;
ποτε μην λες ποτε. Θα δεις αυριο. Δειξε υπομονη τωρα που ξερεις.
ολα ειναι υποθεσεις... Υπομονη πρεπει να κανεις! Και να δουμε την πραγματικοτητα... Και οχι υποθεσεις! Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα ειναι ψηλα... Αλλα περιμενουμε να δουμε!LEW έγραψε:Η κληρωση πιστευω ειναι θεμα 2 ωρων, δεν ειναι πολλα τα ατομα αποτι ειδα. Αρα με λιγη καλη θεληση μπορουν να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα και αυριο μεσημερι η απογευμα. Υπαρχει ελπιδα ρε παιδια η βαση στην α να μην ειναι τοσο ψηλη; Μηπως εχουνε λαθος πληροφοριες οσοι τις εχουν τελοσπαντων; Δυσκολο ε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης