Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Για θεματα επικαιροτητας και γενικου ενδιαφεροντος λεει η προκηρυξη.88 εγω
-
Νικ
Ειναι καποιος ΠΕ1 και εχει σειρα μεσα στους 8 με βαση τα μορια απο αντικειμενικα κριτηρια και ναι τι σειραη κσι ποσα μορια εχει ;
-
Μαρία
Σήμερα κάποιοι έλαβαν τα αποτελέσματα από τα γραπτά ΠΕ7 Τουρκικης
-
Νoname
Λάβατε ότι ανήκετε στους επιτυχόντες στα τουρκικα; Έχει λάβει κάποιος άλλος μήνυμα...
-
, calmen
Σήμερα βγήκαν και τα ισπανικά, ένα παιδί παραπάνω είχε πει ότι του φάνηκαν μετρια προς εύκολα πως τα πήγε?; Εμένα μου είχαν φανεί δύσκολα και είχα 60 και 65. Αν μπορείς πες μας για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.
-
Θοδωρής
Καλησπέρα βγήκαν τα αποτελέσματα για ΠΕ7 στις γλώσσες πήρε κάποιος μήνυμα;
-
Space
Kαλησπερα! Πόσες φορες θα χρειαστεί να μετακινηθούμε Αθηνα μεχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ; Είμαι απο επαρχία και ανυσηχώ!
-
chris
Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους. Υπάρχει κανείς απο τους μεταφραστές που να έχει δώσει προφορικά να μας δώσει μια ιδέα; Ευχαριστώ.
Αν όλα πάνε καλά, άλλες 2 φορές τουλάχιστον! Μια για τα προφορικά στα θέματα επικαιρότητας και αν περάσουμε εκεί, τότε για τα ψυχοτεχνικά! Καλό θα ήταν οι εξετάσεις να γίνονταν και στη Θεσσαλονίκη
-
Ευπexams
Καλημέρα. Όντως μου είχαν φανεί μέτρια, οχι εύκολα και περίμενα λιγο παραπάνω ειδικά στα επικαιροτητας. Μου έβαλαν 65 και 85 αντίστοιχα.
-
Θοδωρής
Καλημέρα έχει πάρει κάποιος μήνυμα από τους Πε7 για ρωσσικά;
-
Mariak
Τα ψυχοτεχνικά από ότι διάβαζα σε σαι παλιών διαγωνισμών ήταν δυο μέρες. Μια για τα προφορικά και μια για τα γραπτά. Επίσης από ότι λέει η προκήρυξη στα ψυχοτεχνικά θα πάει μόνο ίσος αριθμός με τα άτομα που ζητά η προκήρυξη.
-
no name
καλησπερα.. υπαρχει κανεις πε7 βουλγαρικα που του ηρθε μηνυμα επιτυχοντων;
Οταν λες επικαιροτητας τι εννοεις; εδωσες προφορικες εξετασεισ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες