Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

ΤΟτο θεμα ειναι να με περνει η ηλικια ηταν η 3 φορα... Μακαρι να βγει τον σεμτεβριο! Καιτη καλα αποτελεσματα αφου δεν μπηκα εγω να βλεπω αλλες με στολη που μου αρεσει κ αν ερθεις χιο εδω ημαστε.
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Τελικα ατομα που βαλανε βυσμα δεν μπηκανε... Αρχιζω να πιστευω στην αξιοκρατια αυτου του διαγωνισμου! Εικόνα

Εικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Καποια στιγμη πολυ πιθανο να ερθω χιο! Εξαλλου ειναι μεσα στις πιθανες μεταθεσεις του αντρα μου. Ελπιζω βεβαια να φοραω κι εγω την στολη τοτε. Κι εσυ κανε προπονηση γιατι τα μορια τα εχεις. Μην περιμενεις να βγει η προκυρηξη ξεκινα απο τωρα. Καλη επιτυχια για την επομενη φορα...
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
NEOS

Δημοσίευση από NEOS »

Παιδια χωρις να θελω να αγχωσω τις κοπελες το 65% εχουν κοπει στα αθληματα... μεσα απο το υπουργειο αυτη η πληροφορια που μου την εχουν πει εδω και 15 μερεσ... καλα αποτελεσματα ς ολους!
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Εμενα στα αγωνισματα δεν με αφηναν να τα κανω τελειως στο μονοζυγο οταν ανεβηκα μου ειπε ο αλλος οκ μας επεισες κατεβα αχαχαχαχαχα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ναι ALEX κι εγω αυτο καταλαβα. Αλλα τα βισματα θα μπουν μετα με τους επιλαχοντες. Εκει ολα παιζονται
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ALEX1990

Δηλαδη;
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Παιδια μην κολλησετε στον υπολογιστη μεχρι την δευτερα καντε και τιποτα Αλλο γιατι θα καουμε ολοι μαζι... Και τωρα που ξερουμε σιγα να μην περασει η ωρα... Εγω παντως αρχισα και τρωω τα '' νυχια" μου Με το που το εμαθα οποτε λεω να βγω μπας και ξεχαστω...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

ALEX1990 έγραψε:Τελικα ατομα που βαλανε βυσμα δεν μπηκανε... Αρχιζω να πιστευω στην αξιοκρατια αυτου του διαγωνισμου!

Εικόνα

τωρα κοροιδευομαστε; Που ξερετε ποιος κοπηκε και αν ειχε βυσμα... Ακομα καλα καλα τα στρατολογικα γραφεια δε το ξερουν. Θα μας τρελανετε; Τοσο καιρο τα βυσματα σας σας ελεγαν χαζομαρες οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε αυριο και περασαν 3 μηνες και ακομα τους πιστευετε; Μη ρωτατε κανεναν γ. Μω τη τρελα μου. Περιμεντε τη δευτερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ALEX1990

Kostas13 έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:Τελικα ατομα που βαλανε βυσμα δεν μπηκανε... Αρχιζω να πιστευω στην αξιοκρατια αυτου του διαγωνισμου!

Εικόνα

τωρα κοροιδευομαστε; Που ξερετε ποιος κοπηκε και αν ειχε βυσμα... Ακομα καλα καλα τα στρατολογικα γραφεια δε το ξερουν. Θα μας τρελανετε; Τοσο καιρο τα βυσματα σας σας ελεγαν χαζομαρες οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε αυριο και περασαν 3 μηνες και ακομα τους πιστευετε; Μη ρωτατε κανεναν γ. Μω τη τρελα μου. Περιμεντε τη δευτερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Εικόνα

Εικόνα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Και αν το παρετε ετσι εχω βαλει βυσμα και ειμαι επιτυχων. Μην ερθει κανεις ομως τη δευτερα και μου πει οτι δεν ηταν αξιοκρατικα επειδη ο κωστας13 μπηκε με βυσμα.
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

ALEX ελπιζω να μην το γραφεις αυτο για τα βυσματα για μενα δεν ειναι οτι το καλητερο αν δεν περναει καποιος να τον κοροιδευεις κ το ξερουμε ολοι οτι αυτος ο διαγωνισμος δεν ειναι εξιοκρατικος αλλιως θα τον ειχαν στον ΑΣΕΠ απλα δεν ειχα τοσο καλο βυσμα

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Τοσα ξερετε τοσα λετε... Επιτροπη ασεπ επανεξετασε τα δικαιολογητικα μετα την ψηφιση της τροπολογιας περι καταργησης της συνεντευξης...
ALEX1990

makia00 έγραψε: ALEX ελπιζω να μην το γραφεις αυτο για τα βυσματα για μενα δεν ειναι οτι το καλητερο αν δεν περναει καποιος να τον κοροιδευεις κ το ξερουμε ολοι οτι αυτος ο διαγωνισμος δεν ειναι εξιοκρατικος αλλιως θα τον ειχαν στον ΑΣΕΠ απλα δεν ειχα τοσο καλο βυσμα

δεν κοροιδευω ΚΑΝΕΝΑ και δεν χαρακτηριζω (βυσματοποιημενο) ΚΑΝΕΝΑ Διοτι δεν γνωριζω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικα Και δεν θα ηταν σωστο! Απλα εκανα μια παρατηρηση τιποτα παραπανω
????

Δημοσίευση από ???? »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Τοσα ξερετε τοσα λετε... Επιτροπη ασεπ επανεξετασε τα δικαιολογητικα μετα την ψηφιση της τροπολογιας περι καταργησης της συνεντευξης...
αρα δηλαδη τα αποτελεσματα βγηκαν τις τελευταιες μερες... Γιατι εμενα μου ειχαν πει οτι ειχαν βγει εδω και 1,5 μηνα περιπου...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης