Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bobos

Δημοσίευση από Bobos »

Χαιρεται, παρουσιαζομαι στις 11 Μαρτιου και ανηκω στην επικρατια νοτιου αιγαιου. Εχω προνοηση για χαρτι απο δημοσιο ψυχιατρο αλλα δεν γνωριζω που βρισκεται το φρουριαρχειο στο οποιο ανηκω. Μετα απο ψαξιμο το μονο που βρικα ειναι τα στρατιωτικα γραφεια συρου. φανταζομαι δεν γινεται να παω στο φρουριαρχειο που βρισκεται στην αθηνα αν δεν ανηκω εκει;
hbstudios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hbstudios »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στις 10-03-2020 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ). Έχω χαρτί απο ψυχίατρο και γνωρίζω οτι πρέπει να πάω στο φρουραρχείο. Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις:
1 Είμαι απο τον νομό Ηλείας. Μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της Αθήνας

2 Στην ιστοσελίδα του φρουραρχείου αναφέρει οτι πρέπει να έχω μαζί μου - Σημείωμα κατάταξης (Δνση κατοικίας Νομού Αττικής πλην Δήμου Μεγάρων και Ωροπού. Εισέρχονται 5 εργάσιμες μέρες πλην την ημερομηνία κατάταξης.)

Δεν μου έχει έρθει χαρτί. Που μπορώ να το βρώ

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kaizoku »

Καλησπέρα. Εχω ήδη χαρτι από ιδιωτη ψυχιατρο και παω για την πρωτη μου αναβολη.1) μολις καταθεσω τα χαρτια στο φρουαρχειο θα πρεπει να παω σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο να με δει δημοσιος ιατρος; διαβασα ότι η διαδικασια είναι η εξης: α) φρουαρχειο β) στρατιωτικο νοσοκομειο (δημοσιος ιατρος) γ) φρουαρχειο και μετα από 15 μερες περιπου δ) επιτροπή απαλλαγων από ότι διαβασα σε ένα προσφατο μηνυμα δεν περασε από το βημα β) και νομιζω το ιδιο μου ειπαν και στην στρατολογια όταν πηρα τηλεφωνο. Τι σημαινει αυτό;2) ο ιατρος μου γραψε φαρμακα αλλα δεν θελω να τα παρω. Στην επιτροπή τι να πω; Να πω ψεματα ότι τα παιρνω και δεν με πιανουν; Δεν θελω να μου πουν παρε τα χαπια και θα εισαι μια χαρα.
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

Jay27 έγραψε: Μετά από αναβολή που έχω πάρει 1 έτους με χαρτί ψυχιάτρου για αγχώδεις διαταραχές με φαρμακευτική αγωγή, χρειάζεται όταν παρουσιαστώ να έχω χαρτί από ψυχίατρο ότι πλέον είμαι καλά ή δεν χρειάζεται; Ρωτάω για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
ποια φαρμακα παιρνεις; εχω χαρτι ιδιωτη. Θα με στειλουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο να με δει και καποιος δημοσιος ιατρος; Ή κατευθείαν επιτροπή μετα από 20 μερες περιπου; Το ρωταω γιατι αλλοι λενε ότι παιρνουν παραπεμπτικό για δημοσιο ιατρο σε στρατιωτικο νοσοκομειο που τους γραφει την αναβολη και μετα από 20 μερες περιπου πανε στην επιτροπή ενώ διαβασα ότι ενας δεν τον εστειλαν καν σε δημοσιο ιατρο και το ιδιο μου ειπαν και στο φρουαρχειο που πηρα τηλεφωνο. το χαρτι μου γραφει στο περιπου ότι πασχω από αγχωδης καταθλιψη με υψηλα επίπεδα αγχους, ανηδονια, χαμηλο επιπεδο κοινωνικότητας, και ιδεοψυχανγκαστικη διαταραχή δυσμορφοφοβικου περιεχομενου με συχνους ψυχαναγκασμους και ότι πρεπει να παρακολουθούμαι από ψυχιατρο και οτι πρεπει να παιρνω cipralex. αρκουν αυτά για διετης αναβολη κατευθείαν; Τα φαρμακα δεν τα παιρνω αν και ο ιατρος επιμενει. Αν με ρωτησουν στην επιτροπή τι να τους πω; Δεν θελω να μου πουνε ότι παρε τα χαπια πρωτα και θα γινεις καλα οποτε παρε ι4
Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jay27 »

Kaizoku έγραψε:
Jay27 έγραψε: Μετά από αναβολή που έχω πάρει 1 έτους με χαρτί ψυχιάτρου για αγχώδεις διαταραχές με φαρμακευτική αγωγή, χρειάζεται όταν παρουσιαστώ να έχω χαρτί από ψυχίατρο ότι πλέον είμαι καλά ή δεν χρειάζεται; Ρωτάω για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
ποια φαρμακα παιρνεις; Εχω χαρτι ιδιωτη. Θα με στειλουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο να με δει και καποιος δημοσιος ιατρος; Ή κατευθείαν επιτροπή μετα από 20 μερες περιπου; Το ρωταω γιατι αλλοι λενε ότι παιρνουν παραπεμπτικό για δημοσιο ιατρο σε στρατιωτικο νοσοκομειο που τους γραφει την αναβολη και μετα από 20 μερες περιπου πανε στην επιτροπή ενώ διαβασα ότι ενας δεν τον εστειλαν καν σε δημοσιο ιατρο και το ιδιο μου ειπαν και στο φρουαρχειο που πηρα τηλεφωνο. Το χαρτι μου γραφει στο περιπου ότι πασχω από αγχωδης καταθλιψη με υψηλα επίπεδα αγχους, ανηδονια, χαμηλο επιπεδο κοινωνικότητας, και ιδεοψυχανγκαστικη διαταραχή δυσμορφοφοβικου περιεχομενου με συχνους ψυχαναγκασμους και ότι πρεπει να παρακολουθούμαι από ψυχιατρο και οτι πρεπει να παιρνω cipralex. Αρκουν αυτά για διετης αναβολη κατευθείαν; Τα φαρμακα δεν τα παιρνω αν και ο ιατρος επιμενει. Αν με ρωτησουν στην επιτροπή τι να τους πω; Δεν θελω να μου πουνε ότι παρε τα χαπια πρωτα και θα γινεις καλα οποτε παρε ι4

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο θα σε στείλουν σίγουρα. Με την γνωμάτευση του ψυχιάτρου σου θα σου δοθεί εύκολα η αναβολή χωρίς πολύ εξέταση. Πιθανόν να σε ρωτήσει από πότε τα παίρνεις και ποια είναι. Εξαρτάται την διαδικασία που θα ακολουθήσεις αν θα είναι μέσω στρατοπέδου ή μέσω φρουραρχείου. Μέσω στρατοπέδου τελειώνεις γρήγορα ενώ για φρουραρχείο πρέπει να περάσουν 20 μέρες από την κατάθεση των χαρτιών σου στην στρατολογία για να πας στην επιτροπή. Θα πεις ότι τα παίρνεις τα χάπια κανονικά. Απαλλαγή δεν θες;

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jay27 »

Αν πας φρουραρχείο στην Αθήνα υπάρχει ψυχίατρος εκεί και δεν θα τρέξεις στο στρατιωτικό νοσοκομείο.
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

Jay27 έγραψε: Αν πας φρουραρχείο στην Αθήνα υπάρχει ψυχίατρος εκεί και δεν θα τρέξεις στο στρατιωτικό νοσοκομείο.
διαβασα σε ένα ποστ ότι στην Αθηνα απλα πηγε φρουαρχειο με χαρτια από ιατρους και νοσοκομειο και τωρα περιμενει να παει για επιτροπή, δηλαδή δεν περασε από στρατιωτικο ιατρο. και σε μενα τα ιδια μου ειπαν στο τηλεφωνο νομιζω. Ότι θα δωσω την γνωματευση και απλα θα περιμενω να με καλεσει η επιτροπή σε 20 μερες. Και εχω μπερδευτεί επειδή εχω διαβασει ότι πριν σε καλεσει η επιτροπή, αφου καταθεσεις τα χαρτια σου στο φρουαρχειο, σου δινουν παραπεμπτικο για να σε δει πρωτα ενας ιατρος που θα είναι σε στρατιωτικο νοσκομειο και αυτος θα γραψει την αναβολη. Απλα και στην περιπτωση που ανεφερα και στην δικια μου με βαση αυτά που καταλαβα από το το τηλεφωνο δεν θα υπαρξει καποιος στρατιωτικος ιατρος παρα μονο μετα από 20 μερες κατευθείαν επιτροπή. και αναρωτιέμαι ποιος θα γραψει το χαρτι που θα προτεινει την διαρκεια της αναβολης μου, αφου θα παω κατευθείαν σε επιτροπή μετα από 20 μερες?
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

Παιδια περναω κατευθείαν από επιτροπή με χαρτι από ιδιωτη ιατρο. Δεν με εστειλαν ποτε σε δικο τους ιατρο ο οποιος θα προτεινε και την αναβολη. Γιατι εγινε αλλιως η διαδικασια; Τωρα εχω μονο ένα χαρτι από ιδιωτη ιατρο και θα παρουσιαστω στην επιτροπή με αυτό. Διαβασα ότι αλλοι εχουν και χαρτι από στρατιωτικο ιατρο ο οποιος προτεινει την διαρκεια αναβολης. Τωρα λογικα θα είναι πιο αυστηροι σε μενα.
Tsil

Δημοσίευση από Tsil »

Παιδιά καλησπέρα,

Αύριο θα πάω Φρουραρχείο. Υπάρχει κάποιος που έκανε τη διαδικασία να μού πει μετά από πόσες μέρες του είπαν να περάσει από επιτροπή;

Ευχαριστώ πολύ.

Σάββας Καββαδας

Δημοσίευση από Σάββας Καββαδας »

Παιδιά μια βοήθεια. Αύριο παρουσιαζομαι στα Γιάννενα στο 625 και θέλω να ζητήσω αναβολή. Θα πάω με συνοδό αλλά ο λόγος που ζητάω την αναβολή ειναι καθαρά οικονομικός δεν έχω ούτε για τα εισιτήρια ο πεθερός μου θα τα πληρώσει. Δεν έχω κάποιο χαρτί. Αλλά έχω τρομερό άγχος δεν μπορώ να υπηρετησω τώρα. Υπάρχει περίπτωση να την πάρω;
Σάββας Καββαδας

Σας παρακαλώ απαντήστε μου από το αγχος έχω ναυτίες και γαστρεντερικό προβλήμα.
Σάββας Καββαδας

Καμιά απάντηση κανένας;
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

Σάββας Καββαδας έγραψε:Σας παρακαλώ απαντήστε μου από το αγχος έχω ναυτίες και γαστρεντερικό προβλήμα.

μην ανησυχεις. Εχω διαβασει οτι δινουν ευκολα στην παρουσιαση.

Σάββας Καββαδας

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σού. Και κάτι άλλο χρειάζεται να πάρω μαζι μου ρούχα αφού θα πάω με συνοδό;
Σάββας Καββαδας

Παιδιά τελικά την πήρα την πολυπόθητη αναβολή. Παρουσιαστικα και μέσα σε 4 ώρες είχα ξεμπερδεψει. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και καταλαβαίνουν τα προβλήματα. Και επίσης αν δεν θέλεις να κάτσεις κάνεις δεν σε κρατάει με το ζόρι. Επίσης καλύτερα να κάνετε την διαδικασία μέσω στρατοπέδου παρά από το φρουραρχείο. Σε μια μέρα ξεμπερδευετε απλά λόγω γραφειοκρατίας έχει πολύ αναμονή. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί ήμουν ο πρώτος για αναβολή.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες