Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
gr_ar

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από gr_ar »

OBA343 έγραψε:Καλησπερα σε ολο το team. Θελω και εγω με την σειρα μου να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με το θεμα ΟΒΑ.Καταρχην εχω τελιωσει απο σχολη ΟΑΕΔ μαγειρας και στην θητεια μου στο στρατο μαγειρας ημουν. Θελω να ρωτησω εαν με παρουν σαν Μαγειρα θα ειμαι μαγειρας η θα κανω υπηρεσιες; Χτες εκανα την αιτηση κ. Τ. Λ γιατι σε αυτην την προκυρηξη βαλαν την ειδηκοτητα μου. Μου αρεσει ο Στρατος αλλα και η μαγειρικη για αυτο ειπα να τα συνδυασω... Η αληθεια ειναι οτι ο στρατος εχει ελλειψη απο μαγειρες αλλα ποτε δεν ξερεις! Σας ευχαριστω.

Η λογική λέει πως θα κάνεις υπηρεσίες.

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιωργος »

OBA343 έγραψε:Καλησπερα σε ολο το team. Θελω και εγω με την σειρα μου να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με το θεμα ΟΒΑ.Καταρχην εχω τελιωσει απο σχολη ΟΑΕΔ μαγειρας και στην θητεια μου στο στρατο μαγειρας ημουν. Θελω να ρωτησω εαν με παρουν σαν Μαγειρα θα ειμαι μαγειρας η θα κανω υπηρεσιες; Χτες εκανα την αιτηση κ. Τ. Λ γιατι σε αυτην την προκυρηξη βαλαν την ειδηκοτητα μου. Μου αρεσει ο Στρατος αλλα και η μαγειρικη για αυτο ειπα να τα συνδυασω... Η αληθεια ειναι οτι ο στρατος εχει ελλειψη απο μαγειρες αλλα ποτε δεν ξερεις! Σας ευχαριστω.

θα μπεις με την ειδικότητα που εισουν και όταν εισουν φαντάρος και θα εισαι μάγειρας μονημος σε κάποια μονάδα. Δεν ξέρω αν θα κάνεις και καμιά σκοπιά η αρχυφυλακας πύλης αλλά το πιο λογικό θα κάνεις κάτι υπηρεσίες το μήνα όπως κανον όλα τα στελέχη
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

OBA343 έγραψε: Καλησπερα σε ολο το team. Θελω και εγω με την σειρα μου να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με το θεμα ΟΒΑ.Καταρχην εχω τελιωσει απο σχολη ΟΑΕΔ μαγειρας και στην θητεια μου στο στρατο μαγειρας ημουν. Θελω να ρωτησω εαν με παρουν σαν Μαγειρα θα ειμαι μαγειρας η θα κανω υπηρεσιες; Χτες εκανα την αιτηση κ. Τ. Λ γιατι σε αυτην την προκυρηξη βαλαν την ειδηκοτητα μου. Μου αρεσει ο Στρατος αλλα και η μαγειρικη για αυτο ειπα να τα συνδυασω... Η αληθεια ειναι οτι ο στρατος εχει ελλειψη απο μαγειρες αλλα ποτε δεν ξερεις! Σας ευχαριστω.

Καλησπέρα φίλε. Απο την στιγμή που ζητάνε την ειδικότητα σου θα σε πάρουν κανονικά σαν μάγειρα. Τώρα το θέμα με τις υπηρεσίες.. Λογικά θα κάνεις και άλλες υπηρεσίες όπως έκανες όταν ήσουν φαντάρος στην μονάδα σου.
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Για αυτο που λες οτι θα κανω και υπηρεσιες οπως εκανα εισαι σιγουρος;Εγω δεν εκανα καμια υπηρεσια + μονο μαγειρια σαν μαγειρας αυτη ηταν η υπηρεσια μου δηλαδη θα ειμαι 7 ωρες μαγειρια και καπακι θα κανω υπηρεσια; Και οι φανταροι τι θα κανουν; Μου φενεται λιγο παραλογο αυτο που λες.Εικόνα

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

OBA343 έγραψε: Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Για αυτο που λες οτι θα κανω και υπηρεσιες οπως εκανα εισαι σιγουρος;Εγω δεν εκανα καμια υπηρεσια + μονο μαγειρια σαν μαγειρας αυτη ηταν η υπηρεσια μου δηλαδη θα ειμαι 7 ωρες μαγειρια και καπακι θα κανω υπηρεσια; Και οι φανταροι τι θα κανουν; Μου φενεται λιγο παραλογο αυτο που λες.Εικόνα

Εγώ το είπα αυτό γιατί εκεί που υπηρέτησα εγώ οι μάγειρες έκαναν και άλλες υπηρεσίες(περιπολο, θαλαμοφυλακας)όταν δεν είχαν υπηρεσία μάγειρα..
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Ετσι ναι συμφωνω μαζι σου Εικόνα
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

OBA343 έγραψε: Ετσι ναι συμφωνω μαζι σου Εικόνα
Αν είσαι ΟΒΑ και εκτελεις μόνο χρέη μάγειρα θα κάνεις ζωαρα φίλε μου..
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Ναι... ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κανονικά όσες υπηρεσίες θα κάνουν και οι υπόλοιποι οβα.Μέχρι τις 14.30 μαγειρας και μετά περιπολο.

Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Συγνωμη ρε φιλε δηλαδη θα κανουμε παραπανω απο φανταρο δεν εχω κατι μαζι σου αλλα ειναι παραλογο αυτο που λες.Δεν πεζει να γινεται αυτο. Δεν το εκανα ουτε οταν ημουν φανταρος δηλαδη ο φανταρος θα ειναι μεχρι 14:30 μαγειρια και μετα θα ειναι εξοδουχος και εγω θα κανω και υπηρεσια; Παει πολυ...

Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Αμα ειναι ετσι θα καναν και οι εποπ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Χαχαχα Οχι εσένα θα σ έχουν δημόσιο υπάλληλο μέχρι τις 14.30.

Νομίζεις θα πας οβα και δε θα κάνεις νυχτερινές υπηρεσίες ;

Όσες προβλέπονται, για τους μαγειρες υπάρχει και εποπτης μαγειριων και κάτι τέτοια που κάθονται μέχρι τις 21.00 νομίζω, αλλά αυτές τις κάνουν ΕΜΘ και αρχαιοτεροι εποπ.

Στην μοναδα μου οι εποπ μαγειρες κάναν τα πάντα κανονικά, και ένοπλες υπηρεσίες, και βολές και σχοινακια.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εγώ πάντως εκεί που ήμουν οι μάγειρες δεν έκαναν καμία απολύτως υπηρεσία. Και το λέω γιατί εγώ έβγαζα τις υπηρεσίες. Ο υπεύθυνος των μαγειριων μου είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως οι μάγειρες δεν θα έκαναν καμία υπηρεσία εκτός αν είχαν σαν μάγειρες τα απογεύματα. Γενικά ξέρετε σαν ΟΒΑ πόσες υπηρεσίες θα κάνουμε; Και αν προβλέπεται απαλλαγή την επόμενη μερα για μας όπως στα στελέχη?
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Φιλε μου εγω δεν ειπα οτι δεν θα κανω υπηρεσιες νυχτερινες. Λεω εαν δεν προσεξες καλα οτι δεν γινεται να κανεις και μαγειρας και υπηρεσια. Αμα δεν κανω μαγειρια πολυ ευχαριστως να κανω υπηρεσια. Και αυτο που λες οτι εποπ μαγειρες κανουν και υπηρεσια δεν γινεται ουτε 1 στο 10000000000000. Η υπηρεσια η μαγειρας. Σιγα μην καθεται ο ΕΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΑΣ να κανει υπηρεσια αλλου ΕΠΟΠ ή στρατιωτηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Μα ετσι ειναι. Οι μαγειρες δεν κανουν υπηρεσια τωρα ο φιλος απο πανω δεν ξερω πως...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης