ενταξει η μια δεν ειναι καλη γιατι ειναι ετσι η αλλη δεν ειναι καλη γιατι ειναι αλλιως. τις προαλλες ο αλλος που τον ρωτουσαμε για την αεροπορια μας ελεγε παντου χαλια. που ειναι καλα δηλαδη?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:26 pmΤι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Εσύ που έχεις περάσει;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:32 pmενταξει η μια δεν ειναι καλη γιατι ειναι ετσι η αλλη δεν ειναι καλη γιατι ειναι αλλιως. τις προαλλες ο αλλος που τον ρωτουσαμε για την αεροπορια μας ελεγε παντου χαλια. που ειναι καλα δηλαδη?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:26 pmΤι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις.
κοινο σωμα και ξηραςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:52 pmΕσύ που έχεις περάσει;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:32 pmενταξει η μια δεν ειναι καλη γιατι ειναι ετσι η αλλη δεν ειναι καλη γιατι ειναι αλλιως. τις προαλλες ο αλλος που τον ρωτουσαμε για την αεροπορια μας ελεγε παντου χαλια. που ειναι καλα δηλαδη?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:26 pm
Τι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις.
Άρα no worries για εσένα. Τη γλίτωσες.
Να ρωτήσω η μάχιμη εκπαίδευση είναι και για όσους είμαστε σε ειδηκότητες γραφείου;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Αν πεις ναυτικό παλικαράκι μου σαν επ οπ είναι 70%οτι θα φύγεις μακριά από ναυτικό κράτα αυτό που σου λέωΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:32 pmενταξει η μια δεν ειναι καλη γιατι ειναι ετσι η αλλη δεν ειναι καλη γιατι ειναι αλλιως. τις προαλλες ο αλλος που τον ρωτουσαμε για την αεροπορια μας ελεγε παντου χαλια. που ειναι καλα δηλαδη?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:26 pmΤι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
εσείς και για ειδικότητες της αεροπορίας το ίδιο λέγατεArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:33 pmΑν πεις ναυτικό παλικαράκι μου σαν επ οπ είναι 70%οτι θα φύγεις μακριά από ναυτικό κράτα αυτό που σου λέωΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:32 pmενταξει η μια δεν ειναι καλη γιατι ειναι ετσι η αλλη δεν ειναι καλη γιατι ειναι αλλιως. τις προαλλες ο αλλος που τον ρωτουσαμε για την αεροπορια μας ελεγε παντου χαλια. που ειναι καλα δηλαδη?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:26 pm
Τι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις.
Ναι το ξέρω για την βασική! Ρωτάω για την μάχιμη εκπαίδευση αν είναι για όλους και αν κόβουν ακόμα και αυτούς που είναι σε ειδηκότητες γραφείου και όχι σε όπλα μάχηςArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:35 pmΗ βασική εκπαίδευση είναι ίδια για όλους άντρες γυναίκες
τι να κοψουν? τα εχετε μπερδεψειAnonimh έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:38 pmΝαι το ξέρω για την βασική! Ρωτάω για την μάχιμη εκπαίδευση αν είναι για όλους και αν κόβουν ακόμα και αυτούς που είναι σε ειδηκότητες γραφείου και όχι σε όπλα μάχηςArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:35 pmΗ βασική εκπαίδευση είναι ίδια για όλους άντρες γυναίκες
Μου ήρθε το email για πν. Γράφει «Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να καταταχθείς στο Πολεμικό Ναυτικό σαν
ΕΠΟΠ πρέπει να συμπληρώσεις Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να
δηλώνεις ότι «δεν επιθυμώ να καταταγώ Πολεμικό Ναυτικό σαν ΕΠΟΠ» , και
να την αποστείλεις άμεσα στην Στρατολογική Υπηρεσία σου άμα είσαι
ιδιώτης ή να την υποβάλλεις στη Μονάδα σου, και σε κάθε περίπτωσή να την
κοινοποιήσεις στο epop2025@navy.mil.gr»
αυτή την υπεύθυνη δήλωση την στέλνω μόνο ηλεκτρονικά ή πρέπει και να την παραδώσω;
ΕΠΟΠ πρέπει να συμπληρώσεις Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να
δηλώνεις ότι «δεν επιθυμώ να καταταγώ Πολεμικό Ναυτικό σαν ΕΠΟΠ» , και
να την αποστείλεις άμεσα στην Στρατολογική Υπηρεσία σου άμα είσαι
ιδιώτης ή να την υποβάλλεις στη Μονάδα σου, και σε κάθε περίπτωσή να την
κοινοποιήσεις στο epop2025@navy.mil.gr»
αυτή την υπεύθυνη δήλωση την στέλνω μόνο ηλεκτρονικά ή πρέπει και να την παραδώσω;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Παλικάρι μου δεν έχω να κερδίσω ούτε να χάσω κάτι κάνουμε συζήτηση σου λέω την γνώμη μου όταν κάνεις συζήτηση ο κάθε άνθρωπος έχει την δικιά του γνώμη έχω έχω μια εμπειρία κάποιον ετών έχω συναναστραφεί με πολλούς συναδέλφους απ όλα τα σώματα ειδικά όταν υπηρεστησα στο γεεθα ότι νομίζω εγώ ότι δεν είναι καλό στο λέω αυτό δεν πάει να πει ότι εσύ πρέπει να το κάνεις κουβέντα κάνουμε και αντλείς πληροφορίες από εκεί και πέρα είσαι μεγάλο παιδί θα κάνεις αυτό που θεςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:38 pmεσείς και για ειδικότητες της αεροπορίας το ίδιο λέγατεArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:33 pmΑν πεις ναυτικό παλικαράκι μου σαν επ οπ είναι 70%οτι θα φύγεις μακριά από ναυτικό κράτα αυτό που σου λέω
στο email με τα εγγραφα που πρεπει να χουμε μαζι μας ζηταει iban. ξερει κανεις αν μπορω να βγαλω την βεβαιωση ηλεκτρονικα? επισης τι παιζει με το ΑΜΑ? πρεπει να παω να το βγαλω στον εφκα ή μπορω και ηλεκτρονικα?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες