Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αιολεύς

Δημοσίευση από Αιολεύς »

Καλά τα λεει ο stam93 θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα οταν ανακοινωθούν ο αριθμός των αιτήσεων. γνωρίζω πολλά παιδιά που μαζι με την εντοπιότητα κυμαίνονται απο 2600 κ πάνω!
ΔΕΑ(ΤΘ)

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΤΘ) »

Καλησπέρα αδέλφια!!!2900 με β' ΚΑΤ. Διαβάζω μέρες τα σχόλια και φαίνεται το άγχος και η ζήλια πολλών αλλά δεν υπάρχει λόγος να ξεφεύγουμε. Όλοι έχουμε άγχος και περιμένουμε τι θα γίνει! Μη μασάτε! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΑ ΠΖ

Δημοσίευση από ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΑ ΠΖ »

Εχω 3100 μορια για Εβρο λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα μπας και μπω επιλαχοντας τουλαχιστον.
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Μαυρος94 έγραψε:Έχει δώσει κάνεις πει για Γ κατηγορία να μας πει τι παίζει; Γτ φένεται λίγο παλούκι

Έδωσα εγώ πριν λίγες εβδομάδες.. δεν είναι τίποτα το τρελό απλά θέλει να διαβάσεις καλά γιατί έχει και επιλογής και 2 ανάπτυξης.. αν θυμάμαι καλά είναι 500 επιλογής βάζουν 60 και θέλουν σωστά κάπου στις 35 και απο ανάπτυξης είναι 11 και θα σου βάλουν 2 θέλουν πάνω απο 10 μονάδες ή κάτι τέτοιο και περνούν και οι δύο 20.. εγώ το έβγαλε μόνο και μόνο για ΕΦ αλλα μετά έμαθα ότι δε χρειάζεται και δυστυχώς είναι πολύ χρονοβόρο μέχρι να σε βάλουν(τουλάχιστον σε εμάς)..

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός

Και εγώ βέβαια όταν το έμαθα ήταν αργά μου είχε πει δε γίνεται να μη το δώσω... το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πες του απο νωρίς να σου δώσει βιβλίο να αρχίσεις γιατί είναι πολλά... αλλα μη τρελαίνεσαι παπαγαλία και θα σαι μια χαρά έτσι και αλλιώς άμα δεις τι λέει μεσα θα σου πέσουν τα μαλια, το 90% Είναι άχρηστες πληροφορίες και άσχετες θα το δεις και μόνος σου, καλή επιτυχία πάντως!!
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Στελιος 44 Ευχαριστώ πολύ!
Chrys92

Δημοσίευση από Chrys92 »

FURY 13 έγραψε:Εχω 3400 αλλα υπηρετουσα ΔΕΑ ΕΔ στο 79 ΕΤΕΘ Σαμου οταν βγηκε για ΕΦ το 2019 λετε να τα κανω τωρα για της 180 θεσεις η να περιμενω για ΕΦ;

Σειρά 358 ή 359 ήσουν;

StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από StefanosPap »

Αν είσαι κάτω των 24 είναι υποχρεωτικό το ΠΕΙ, προσωπική εμπειρία, δίνω τις 10 ερωτήσεις στην αρχή και κάνω αίτηση να αφαιρεθεί η καρτέλα με το ΠΕΙ αφού το θέλω για σώματα ασφαλείας, από το συγκοινωνιών το αφαίρεσαν κανονικά, δίνω εξετάσεις οδήγησης, περνάω, και μετά από 2 βδομάδες με καλεί ο δάσκαλος της σχολής οδήγησης κ μου λέει ότι πρέπει να είμαι πάνω από 24 για να δώσω χωρίς ΠΕΙ, όπου κάθομαι διαβάζω το ΠΕΙ, και τέλη Ιανουαρίου έδωσα κ πέρασα, και μετά ξανά έδωσα εξετάσεις οδήγησης.

Το ΠΕΙ στο τεστ έχει 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, και 2 ανάπτυξης, και στα 2 πρέπει να πετύχεις 60%, δλδ στις πολλαπλής επιλογής 36 σωστές και πάνω και στις ανάπτυξης 1 ολοσωστη και κάτι από την άλλη
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

Δεν είμαστε εδώ για το ΠΕΙ, είπαμε δεν χρειάζεται και τέλος
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

StefanosPap ειμαι πάνω από 24 οπότε πιστεύω να είμαι κομπλέ. Βέβαια Όχι μιλήσει ήδη με τον δάσκαλο μήπως και το προλαβω!!
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από StefanosPap »

Μπορείς να το βγάλεις χωρίς ΠΕΙ τότε
Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Ranger94 έγραψε:ΤΒ ποια λιγα μορια ρε χαλβα; Εχω 2600 και προσεχως 2700!
Εχουμε ζησει πολλους γκασμαδες αλλα εσυ τους προσπερασες ολους. Πριν εφταιγε το πασοκ, μετα ο μιχαλης, μετα οι πολυτεκνοι και οι τριτεκνοι και τελος ο Θεος που σε εβαλαν στο στοχαστρο και δεν σε αφηνουν να γινεις κατι που θελεις... Ειδικα που οι πολυτεκνοι και οι τριτεκνοι δεν επελεξαν να εχουν αλλα 2 η παραπανω αδερφια. Ομως αν ησουν εσυ τριτεκνος η πολυτεκνος με οσα μας εχεις δειξει θα εκανες τουμπεκι ψιλοκομενο και δεν θα μιλουσες. Δεν κοιτας τον εαυτο σου και την συμπεριφορα σου θελεις και αστυνομια. Οποτε οσοι ειναι πολυτεκνοι να κοψουν τα μορια τους για να σε αφησουν να μπεις. Για γελια εισαι σοβαρα.2990 μορια εχω εγω οποτε πηγαινε να δεις στην γωνια αν ερχομαι.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Το οτι εσυ εχεις 2990 δε σημαινει οτι τα 2700 ειναι λιγα μικρε χαλβαδακο!
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός

Ηρεμήστε ρε, το βλέπω και σε αυτό να πέφτει λουκέτο χαχα!!!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

Ρε πάτε καλά; Ο καθένας κάνει την προσπάθεια του και ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Αύριο μεθαύριο μπορεί να. Είστε μαζί σε μια υπηρεσία, τι κάνετε σαν μικρά παιδιά!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες