Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Α ρε δημοσιογραφάρες της πλάκας, μακάρι τον πόλεμο που κάνετε τώρα στην Χ. Α να τον είχατε κάνει 4 χρόνια τώρα που μας γαμάνε όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Αλλά ναι ξέρω. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι φασίστες και ναζίστες...

ΟΑΕΔ και ξύλο που θέλετε... Εικόνα

BILL

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από BILL »

Μαθαμε στην Ελλαδα ολοι να καταδικαζουμε τη βια... Ομως τοσα χρονια τη βια που ασκουν ολα τα κομματοσκυλα (αριστεροι και δεξιοι) στον ελληνικο λαο δεν ξερουμε να την καταδικαζουμε, που εξαιτιας των συνδικαλιστων δεν εχει μεινει ορθια επιχειρηση. Καλα την εκανε, πρεπει να πληρωσει η κομμουνιστρια που τοσα χρονια ο ΠΑΜΕ της μας εχει ζαλισει τον ερωτα...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Nassos έγραψε:Κασιδιάρη, μάθε να συγκρατεις τα νεύρα σου.

Το βίντεο που έβαλες Νάσο το κόψανε. Ορίστε μία άλλη έκδοση

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Νικολέτα έγραψε:Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.

Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

κλαίωΕικόνα

Αμφισβητώ τη δήλωση. Έχω ψάξει παντού και δεν βλέπω κανένα σοβαρό μέσο να μεταδίδει αυτή την 'είδηση'.

Έχει πλάκα πάντως...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Ορίστε και ένα βίντεο με την διάψευση.

Φυσικά πέρα από το αστείο του πράγματος δείχνει αυτό που φωνάζω από εδώ κάτι χρόνια τώρα.

Να προσέχετε τι διαβάζετε στο διαδίκτυο γιατί κυκλοφορεί ΠΑΡΑ πολύ σαβούρα.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Τώρα ως προς το περιστατικό, νομίζω όλοι ξέρουν την απέχθειά μου για τη χρυσή αυγή.

Ωστόσο δεν έχω παρά να Στηλιτεύσω Την άμεση αντίδραση των άλλων κομμάτων και των ΜΜΕ που έσπευσαν να αποκλείσουν την χρυσή αυγή από το τηλεοπτικό τοπίο.

Και ο Τατσόπουλος πλακώθηκε ζωντανά στην τηλεόραση αλλά δεν έτρεξαν να αποκλείσουν τον Σύριζα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ίδιο, αλλά μην το παίζουμε και υπεράνω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αυτή η Ρένα Δούρου που μιλάει για βια γιατί δεν έλεγε τα ίδια για τις σφαλιάρες στον βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Λαμία και στους τραμπουκισμούς κατά Πάγκαλου στη Κερατέα; Η απάντηση είναι απλή δεν είχε εμπλακεί η Χ. Α τότε Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Τώρα ως προς το περιστατικό, νομίζω όλοι ξέρουν την απέχθειά μου για τη χρυσή αυγή.

Ωστόσο δεν έχω παρά να Στηλιτεύσω Την άμεση αντίδραση των άλλων κομμάτων και των ΜΜΕ που έσπευσαν να αποκλείσουν την χρυσή αυγή από το τηλεοπτικό τοπίο.

Και ο Τατσόπουλος πλακώθηκε ζωντανά στην τηλεόραση αλλά δεν έτρεξαν να αποκλείσουν τον Σύριζα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ίδιο, αλλά μην το παίζουμε και υπεράνω.

Πολύ σωστό

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Κόλαση, μετά από αυτό νομίζω ότι η χρυσή αυγή αποχαιρετά το κοινοβούλιο.

Ναι... Ναι... Γιατί όσοι τους ψήφιζαν έως τώρα τους θεωρούσαν παιδιά του κατηχητικού και δεν τα ήξεραν αυτά... Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Sasuke έγραψε:
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Είπαμε, δεν υποστηρίζω τη βία και την χρυσή αυγή, αλλά έχουν πλάκα.

-Σερβιτόρος: Γεια σας τι θα πάρετε;-Κασιδιαρης: Ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο.

-Δουρου: Εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ.

Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.

Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.

Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη... ''Πάμε Μπουκέτο''!

αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα

Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά... !

Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα.Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα

ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης... ;

Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.

Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες. Έχω μείνει Προκόπης

Δήλωση Παυλόπουλου: "Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου. Που κοιτούσε την Πετροβασίλη!

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

Μαζεύτηκε στα ΜΜΕ (ξαπάτησης) ο λόχος ψυχολογικού πολέμου, που απαρτίζεται από πρόθυμα δημοσιογραφικά "παπαγαλάκια", Πολιτικούς ρακοσυλλέκτες και διάφορες ρεπατζούδες της ενημέρωσης, κόβοντας και ράβοντας το video του ANT1 όπως βολεύει, να ξορκίσει το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη. Όλοι μαζί σαν μια καλά κουρδισμένη ορχήστρα ουρλιάζουν Άρον άρον σταυρώστε τον. Το χαστούκι ξύπνησε τα αντανακλαστικά του δημοκρατικού-προοδευτικού κτήνους. Στην Ελλάδα σήμερα μόνο ένας χαστουκίζει.Τα χαστούκια είναι της αριστεράς.

Η Ελλάδα επί 37+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης. Η αριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε Την θέληση της με την απροκάλυπτη βία, χαστουκίζοντας καθημερινά τους Έλληνες. Καθηγητές δέρνονται μέσα στα Πανεπιστήμια, ξυλοδαρμός Γρησπολάκη στην Κρήτη. Πρυτάνεις στέλνονται στα νοσοκομεία. Φοιτητές ξυλοφωρτόνονται. Τα ΜΜΕ (ξαπάτησης) κοιτάζουν αλλού. Βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εδάρησαν και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη έκανε την πάπια.

Παίζουν και κουβεντιάζουν το χαστούκι με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και την ικανοποίηση υποκειμενικών ιδεολογικών ανασφαλειών. Όλα στην προτεραιότητα των εντυπώσεων, στην αμνησία των γεγονότων, στον συμβιβασμό με την αοριστολογία, ώστε να μη θίξουμε τα αριστερά θέσφατα. Μιλάνε Για το χαστούκι (ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις των τυραγνισμένων πολιτών της Ελλάδας) και επιδιώκουν Την άφεση αμαρτιών της φράξιας τους αοριστολογώντας με αγανάκτηση.

Οι κύριοι και οι κυρίες των ΜΜΕ (ξαπάτησης) Σαν γνήσιοι αβανταδόροι της αριστερής λεηλασίας και τρομοκρατίας, έντρομοι μπροστά στην πιθανότητα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να καταλάβουν, επί τέλους, τι είναι αριστερά, προσπαθούν να την σώσουν από την απαξίωση της ελληνικής κοινωνίας, κοινωνίας που διαπερνάται από φόβο, ανησυχία, ανασφάλεια για το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της.
Σέρνονται αγκυλωμένοι με ιδεολογικά στερεότυπα του παρελθόντος, δίχως να αντιλαμβάνονται ότι η οπερετική και φραστική καταδίκη του χαστουκιού δεν είναι παρά η ιδεολογική γλίτσα που έχει κατακαθίσει στα αρρωστημένα μυαλά των παπατζήδων, των ανεξάρτητων, αδεσμευτων, μαχητικών δημοσιογράφων που καλουπωμένοι μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις αδυνατούν να αρθρώσουν δημιουργικό λόγο. Πρόκειται για φαινόμενο ανθρώπινης αναπηρίας που κυριολεκτικά μας φοβίζει. Καλή η προσπάθεια αλλά θα παραμείνει προσπάθεια. Προσπαθεί να παραποιήσει ή και να αντιστρέψει την εικόνα αισθητών δεδομένων, ψηλαφητών πραγματικοτήτων.

Κυρίες και Κύριοι των ΜΜΕ (ξαπάτησης) η αριστερά για 37+1 χρόνια χαστουκίζει και βιάζει την Ελλάδα. Μία Αριστερά που έχει πετάξει το προσωπείο και εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Από τα πειθήνια 45άρια της "17 Νοέμβρη", το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την "κινηματική βία" του Βέλτσου, μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο, μοιράζοντας "συγκεκριμένα ποσά βίας" σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων και τους "φωταδίστικους" μηδενιστές.
Η Αριστερά, όλη αυτή η καμαρίλα που συμπεριφέρεται σαν να είναι όχι μόνο το κράτος, αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δική της, χαστουκίζει την Ελλάδα και τους Ελληνες για 37+1 χρόνια. Το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη έδωσε τέλος στην αριστερή μονοκρατορία.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-chastouki#.T9JL_sUussY

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για περιθωριακή οργάνωση και ο συντάκτης με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που απευθύνεται σε οπαδούς παρομοίου επιπέδου.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον τραμπούκο; Σιγά μην το θεωρήσουμε και πολιτική πράξη.

Κρύψου τώρα μέχρι το Σάββατο και μετά τα ξαναλέμε.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από alexissak »

yandr έγραψε:

Κρύψου τώρα μέχρι το Σάββατο και μετά τα ξαναλέμε.

Τα ''ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ'' δεν σταματανε με τιποτα !

Οτι ακουσουν τρεχουν να το αναπαραγαγουν προς χάριν εντυπωσιασμου κ με σκοπο την μαζικη αποπροσανατολιση της κοινης γνώμης τις κρίσημες αυτες μέρες που ζει η χωρα μας.

Δεν θέλει κ πολυ λογική για να καταλάβει κάποιος οτι ΚΑΝΕΙΣ στην Ελληνική αστυνομια δεν καταζητει με μανια, ως διαφημιζετε, κάποιον δράστη ''εξυβρισης'' οπως ο κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!

Ας ειμαστε λιγο σοβαροι κ ας εξηγησουμε ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ την αληθηνη δικονομικη (σχετικα με το αυτοφωρο που ανεφερα σε προηγουμενο μνμ μου) κ πρακτικη διαδικασια που πραγματικα τηρειται σε αυτες τις περιπτωσεις κ γνωριζουν πολλοι δημοσιογραφοι.

Παψτε να φερεστε στον απλο πολιτη, που ειναι φυσικο να μην γνωριζει απο νομικα, σαν να ειναι προβατο.

Υποτιματε την νοημοσυνη ΟΛΩΝ κ πραγματικα δεν ειναι ηθικα πρεπον να κανετε τον κοσμο να πιστευει οτι ο κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ειναι ενας κοινος αναζητουμενος.

Οι καταδικαστικες αποφάσεις που εκρεμουν στις εισαγγελιες κ στις κατα τοπον αρμοδιες αστυνομικες υπηρεσιες Σε βάρος ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ, που κυκλοφορουν αναμεσα, μας ενω αναζητουντε με ενταλματα συλληψης για ανθρωποκτονιες - ληστειες ή με αμετακλητες δικαστικες αποφάσεις σε κάθηρξη αμετρητων ετων ή ακομα κ με διεθνη ενταλματα, μερα με την μερα πολλαπλασιαζονται Κ πιστευετε εσεις ή μαλλον προσπαθειτε να κανετε τον κοσμο να πιστεψει οτι η αστυνομια θα αναζητησει εναν δραστη ''εξυβρισης'';

Μην γινεστε γελιοι στα ματια αυτων που γνωριζουν με μοναδικο σκοπο να κερδισετε εντυπωσεις επιρρεαζοντας τους ανιδεους ελληνες πολιτες ωστε να υφαρπαξετε εστω κ μια ψηφο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης