ΟΑΕΔ και ξύλο που θέλετε...

Nassos έγραψε:Κασιδιάρη, μάθε να συγκρατεις τα νεύρα σου.
Νικολέτα έγραψε:Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
κλαίω
Πολύ σωστόyandr έγραψε:Τώρα ως προς το περιστατικό, νομίζω όλοι ξέρουν την απέχθειά μου για τη χρυσή αυγή.
Ωστόσο δεν έχω παρά να Στηλιτεύσω Την άμεση αντίδραση των άλλων κομμάτων και των ΜΜΕ που έσπευσαν να αποκλείσουν την χρυσή αυγή από το τηλεοπτικό τοπίο.
Και ο Τατσόπουλος πλακώθηκε ζωντανά στην τηλεόραση αλλά δεν έτρεξαν να αποκλείσουν τον Σύριζα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ίδιο, αλλά μην το παίζουμε και υπεράνω.
Ναι... Ναι... Γιατί όσοι τους ψήφιζαν έως τώρα τους θεωρούσαν παιδιά του κατηχητικού και δεν τα ήξεραν αυτά...yandr έγραψε:Κόλαση, μετά από αυτό νομίζω ότι η χρυσή αυγή αποχαιρετά το κοινοβούλιο.
Sasuke έγραψε:
-Σερβιτόρος: Γεια σας τι θα πάρετε;-Κασιδιαρης: Ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο.
-Δουρου: Εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ.
Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.
Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.
Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη... ''Πάμε Μπουκέτο''!
αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα
Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά... !
Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα.Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης... ;
Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα
Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.
Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες. Έχω μείνει Προκόπης
Δήλωση Παυλόπουλου: "Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου. Που κοιτούσε την Πετροβασίλη!
yandr έγραψε:
Κρύψου τώρα μέχρι το Σάββατο και μετά τα ξαναλέμε.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης