35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από lephleg »

Οντως νομιζω εχουμε γραψει πολλα, τοσα που ισως να μην επρεπε και να βρισκονται online...

georgiamonk συνηθως γυρνατε Αυλωνα και ξαναφευγετε αυθημερον για την 5ημερη τιμητικη της Κυπρου. Δεν ειναι κατι στανταρ ομως, εχε μαζι σου ρουχα.

Για το κινητο θα ασχοληθεις αφοτου κατεβεις στη νησι και θα παρεις κυπριακο αριθμο. Δεν σε συμφερει να κρατησεις τον ελλαδιτικο, οι χρεωσεις ειναι υψηλες. Προπληρωμενες καρτες τυπου Voice, θα βρεις και στη Κυπρο.

Οσο αφορα τα ρουχα, το καλοκαιρι εχει ηδη αρχισει στη Κυπρο (25-26 βαθμους και λιακαδα) οποτε πραξε αναλογα. Ενα μπουφαν για καβατζα, ενα τζιν και κανενα φουτερ. Απο εκει και περα βερμουδες και κοντομανικα. Παρε και κανενα μαγιω, μετα το Πασχα αρχιζουν οι βουτιες! Αθλητικα παιρνεις οπωσδηποτε μαζι σου, θα τα χρειαστεις για το τρεξιμο.

Τελος οι περισσοτερες ελληνικες τραπεζες εχουν παραρτηματα και στη Κυπρο, οποτε με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε ΑΤΜ για αναληψεις κτλ.

Καλως να μας ερθεις και καλη θητεια!

Άβαταρ μέλους
georgiamonk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από georgiamonk »

Ευχαριστω για τις διευκρινισεις να εισαι καλα. Να ρωτησω κατι ακομα ρωτησα εδω στην τραπεζα (συγκεκριμενα στην Πειραιως που εχω λογαριασμο) και μου ειπαν οτι για να καταθετω τα χρηματα που θα παιρνω απο εκει (τουλαχιστον οσα μου μενουν) θα πρεπει να ανοιξω λογαριασμο σε τραπεζα της Κυπρου γιατι δεν ισχυει ο λογαριασμος που εχω Ελλαδα. Οποτε θα εχω μαζι μου τα χαρτια που μπορει να χρειαστουν αλλα θα υπαρξει πρωινη εξοδος ωστε να μπορεσω να παω για να ανοιξω λογαριασμο; Συγνωμη και παλι για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω καποιον εκει για να με βοηθησει και παω ψαχνοντας. Ξανα ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
georgiamonk
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από georgiamonk »

georgiamonk έγραψε: Ευχαριστω για τις διευκρινισεις να εισαι καλα. Να ρωτησω κατι ακομα ρωτησα εδω στην τραπεζα (συγκεκριμενα στην Πειραιως που εχω λογαριασμο) και μου ειπαν οτι για να καταθετω τα χρηματα που θα παιρνω απο εκει (τουλαχιστον οσα μου μενουν) θα πρεπει να ανοιξω λογαριασμο σε τραπεζα της Κυπρου γιατι δεν ισχυει ο λογαριασμος που εχω Ελλαδα. Οποτε θα εχω μαζι μου τα χαρτια που μπορει να χρειαστουν αλλα θα υπαρξει πρωινη εξοδος ωστε να μπορεσω να παω για να ανοιξω λογαριασμο; Συγνωμη και παλι για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω καποιον εκει για να με βοηθησει και παω ψαχνοντας. Ξανα ευχαριστω.
Και κατι ακομα αυτα που εγραψες οτι χρειαζεται να εχει κανενας μαζι του στην σελιδα 40 ισχυουν για τους καταδρομεις η για ολους; Για ΕΛΔΥΚ ισχυουν δηλ?
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Το συγκεκριμενο θεμα ειναι για τους καταδρομεις οποτε τα οσα διαβασες στη συγκεκριμενη σελιδα δεν αφορουν την ΕΛΔΥΚ.

Οσο αφορα την τραπεζα, στην Κυπρο ισχυει το αγγλικο συστημα και το ωραριο των καταστηματων ειναι διευρυμενο, πραγμα που σημαινει οτι ισως να προλαβεις τραπεζα ανοιχτη αν βγαινετε εξοδο νωρις (νομιζω συγκεκριμενα τις Δευτερες οι τραπεζες λειτουργουν και το απογευμα).

Παρολα αυτα επειδη ειναι πολυ πιθανο να συναντησεις γραφειοκρατικα προβληματα στο ανοιγμα λογαριασμου (στρατιωτικη ταυτοτητα, διευθυνση κατοικιας στη Κυπρο κτλ) οι περισσοτεροι συναδελφοι που ξερω οτι στελνουν χρηματα στην Ελλαδα το κανουν μεσω Western Union ή παρομοιων εταιρειων μεταφορας χρηματων με μια προμηθεια της ταξης του 10%.Προσωπικα ομως δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω εντυπωσεις.

Σημαντικο: Τωρα που το θυμηθηκα. Επειδη στο νησι θα υπαρξουν αρκετες φορες που θα αντιμετωπισετε "κολληματα" με την στρατιωτικη ταυτοτητα (δεν αναγνωριζεται παντου) καλο θα ειναι, εαν εχετε την δυνατοτητα και προλαβαίνετε, Να βγαλετε και να εχετε μαζι σας διαβατηριο! Θα σας λυσει τα χερια εαν χρειαστει να νοικιασετε κατι, ακομη και για να κανετε ενα απλο συμβολαιο για το κινητο (οι χρεωσεις συμφερουν αρκετα σε σχεση με τη καρτοκινητη).

Razor

Δημοσίευση από Razor »

Μαγκες ενα θα πω... Για οποιον θελει να τεσταρει τα ορια του ας ερθει και θα περασει καλα.
Τις πολυτελειες ξεχαστε τες. Ειναι αρκετα ζωρικα για οπιον συνηθησε το αραλικη. Εγω αυριο ερχομαι ελλαδα και χερομαι που θα ηρεμησει λιγο το κεφαλι μου.
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek_warrior »

Razor έγραψε:Μαγκες ενα θα πω... Για οποιον θελει να τεσταρει τα ορια του ας ερθει και θα περασει καλα.
Τις πολυτελειες ξεχαστε τες. Ειναι αρκετα ζωρικα για οπιον συνηθησε το αραλικη. Εγω αυριο ερχομαι ελλαδα και χερομαι που θα ηρεμησει λιγο το κεφαλι μου.

Ελα ρε σειρα α'εσσο και γω στην 35 31 μαρτη πηραν την αδεια πιος εισαι ρε;:p

marios97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από marios97 »

παιδιά να σας ρωτήσω... Συναναστρέφονται καθόλου οι κυπριακές ΜΚ με την 35 σε ασκήσεις, πορείες αλλά και γενικά στο στρατόπεδο; Εννοώ, κυκλοφορούν στους ίδιους χώρους οι φαντάροι ή είναι ξεχωριστά;
Όσο περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση, τόσο λιγότερο αίμα στη μάχη.
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

marios97 έγραψε:παιδιά να σας ρωτήσω... Συναναστρέφονται καθόλου οι κυπριακές ΜΚ με την 35 σε ασκήσεις, πορείες αλλά και γενικά στο στρατόπεδο; Εννοώ, κυκλοφορούν στους ίδιους χώρους οι φαντάροι ή είναι ξεχωριστά;

η 32μκ (κυπριοι καταδρομεις) και η 35μκ χρησιμοποιουν την ιδια κεντρικη πυλη στην μια πλευρα κυκλοφορουν οι κυπριοι και στην αλλοι πλευρα του στρατοπεδου εμεις... Β' εσσο εισαι αν επιτρεπεται;

marios97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

marios97 έγραψε:Ναι

Ποτε ερχεστε με το καλο νεοι; ΕικόναΕικόναΕικόνα

με τον μητρακου στο τπεν θα περασεται πολυ ομορφα... Η δικη μου εσσο η Α' δεν τον ειχαμε γιατι ειχε παρει 1 μηνα αδεια και μας ελεγαν οι εκπαιδευτες μας αν τον ειχατε να χαν κοπει περισσοτερα ατομα... Γιαυτο φιλε σφυξε τα δοντια στα λεω για να σαι προετοιμασμενος θα σας πεθανει στο καψωνι

marios97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μεγάλε λάθος κατάλαβες, από Κύπρο είμαι εγώ, οπότε η δική μας Β εσσο είναι τον Ιούλη. Είπα να ρωτήσω επειδή ελπίζω να περάσω καταδρομέας Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

marios97 έγραψε:Μεγάλε λάθος κατάλαβες, από Κύπρο είμαι εγώ, οπότε η δική μας Β εσσο είναι τον Ιούλη. Είπα να ρωτήσω επειδή ελπίζω να περάσω καταδρομέας Εικόνα

χαχαχαχαχα αληθεια; Την πατησα :P εσεις κανεται 2 χρονια θητεια και 2 μηνες τπεν. Αποτι ξερω φιλε δεν συμμετεχουν μαζι σε ασκησεις αλλα φαση θα χε αν και ειμαι εναν μηνα εκει και τωρα γυρναω απο αδεια την παρασκευη και δεν γνωριζω αλλα νομιζω πως δεν ισχυει

marios97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

greek_warrior έγραψε:
marios97 έγραψε:Μεγάλε λάθος κατάλαβες, από Κύπρο είμαι εγώ, οπότε η δική μας Β εσσο είναι τον Ιούλη. Είπα να ρωτήσω επειδή ελπίζω να περάσω καταδρομέας Εικόνα

χαχαχαχαχα αληθεια; Την πατησα :P εσεις κανεται 2 χρονια θητεια και 2 μηνες τπεν. Αποτι ξερω φιλε δεν συμμετεχουν μαζι σε ασκησεις αλλα φαση θα χε αν και ειμαι εναν μηνα εκει και τωρα γυρναω απο αδεια την παρασκευη και δεν γνωριζω αλλα νομιζω πως δεν ισχυει

οκ φίλε, ευχαριστώ! Εικόνα

Όσο περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση, τόσο λιγότερο αίμα στη μάχη.
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Razorakos15 »

greek_warrior στην 1η δμρα ειμαι. Ονοματα δεν λεμε, ξες;)

Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Μην γραφετε ονοματα στελεχων. Θα τους γνωρισετε καλα οσοι τους προλαβετε οταν ερθετε απο εδω... Παντως οι αλφαδες περασαν πολυ μουφα ΤΠΕΝ χωρις τον συγκεκριμενο. Τους στρωνουμε ομως τωρα στους λοχους... ;)

marios97 καλη δυναμη!2 χρονια ειναι πολλα για να υπηρετεις σαν καταδρομεας... Ειδικα αν πεσεις σε μοιρες οπως η 31 και η 33!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες