KATIA7614 έγραψε:Καλησπερα το αγορι μ ηταν εφεδρος και Ξερουμε πως θα ναι για 6 χρονια με μεταθεση αθηνα μεγαλο πευκο δεν ειναι φανταρος αλλα μονιμος κατι οβα κατι τετοιο ειναι.
Καλά μάθε πρώτα τι είναι το αγόρι σου και μετά θα σου πούμε. Όβα δεν είναι μόνιμος, αν δεν είναι εποπ, δεν υπάρχει άλλος θεσμός που να μένεις μόνιμος. Ρώτα τον και μετά ξαναέλα
Καλημερα και καλο μηνα να χουμε με υγεια, αγαπη και ευτυχια. το αγορι μ ειναι εποπ μηπως ξερουμε ποσο καιρο θα μεινει στη ρεντινα για ασκησεις ειδη ειναι 2 μηνες εκει και ευχαριστω για το χρονο σας να στε παντα καλα.
Γεια σας!αν ξερετε απο μεγαλο πευκο μπορεις να ζητησεις για ελδυκ πεζικο και να πας κατευθειαν; Ή σε υποχρεωνουν να πας ειδικες δυναμεις αν θελεις κυπρο;
marios έγραψε:Γεια σας!αν ξερετε απο μεγαλο πευκο μπορεις να ζητησεις για ελδυκ πεζικο και να πας κατευθειαν; Ή σε υποχρεωνουν να πας ειδικες δυναμεις αν θελεις κυπρο;
Γεια σας παιδια. Λοιπον εγω ειχα δηλωσει πεζοναυτης αλλα μετα η8ελα καταδρομεας και πηγα στην στρατολογια και το αλαξα μεχρι εδω ολα καλα. Μετα μπενω αθτες τις μερες στο stratologia.gr και βλεπω οτι με περνουν 25 οκτωβρη στα τεθωρακισμενα, παω στην στρατολογια να τους πω και βλεπω πως εχει κλεισει και γραφει απεξω να πας σε κεπ η στην λαρισα. Περνω τηλ στην στρατολογια στην Αθηνα και μου ελεγε κατι για πεζοναυτης με μπερδεψε τελειως. Τωρα εγω τι μπορω να κανω για να παω λοκ και προλαβενω να το αλαξω; Θελω αν γινετε να παω κατευθειαν στα λοκ οχι να το αλαξω στο κεντρο.
Οριστε και αυτο αν βοηθαει
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 113/2011 την 25/10/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ) . Έχετε επιλεγεί Ειδικές Δυνάμεις.
Παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει εγκερα για να προλαβω.