Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
και κατι αλλο πολυ σημαντικο. Αλλο πραγμα γουσταρω την δουλεια και αλλο πραγμα το αν θα κανω για την δουλεια η το κυριοτερο για το ποσο θα ειμαι προθυμος να γινω καλος σε αυτην την δουλεια. Δεν εχω ιδεα αν περασω βεβαια πως θα ειναι η δουλεια του αστυνομικου. Το μονο που ξερω απο μια εμπειρια 4 ετων ειναι οτι οι δρομοι ειναι πολυ δυσκολο αντικειμενο. Ειδικα σαν αστυνομος πρεπει να εισαι πρωτα επαγγελματιας και μετα ολα τα αλλα. Ουτε μαγκιες ουτε αντριλικια. Ενα λαθος και εχεις εκθεσει ενα ολοκληρο σωμα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Μην με πιστευεις δεν με ενδιαφερει. Αλλα για μενα εισαι μεσα 80%.20 ατομα θα φυγουν αβλεπι για πολλους λογους. Οποτε κοιτα βγαλεις και το υψος φιλε.
Αν δεν κοπούν πκε θα περάσουμε θα κοπούν 100 άτομα οτι και να γίνει μόνο κοπελες 20 σταβαθληματα και 20 υγειονομικά 40 ήδη... ηρεμησε μεσα εισαι λιγο να βάλει τ χέρι του ο Θεός και να μας έχει όλους Καλά με υγεία ολα τα άλλα έρχονται εγω ξερω ήδη 2 παιδιά που θα κοπούν πκε εναν αντρα και μια γυναίκα δεν βγάζουν το 1000 Με τπτ... αν δεν κοπεί στο δμσ το αγόρι ολα θα γινουν
Είναι υποχρεωτικό να πάμε στην κλήρωση; νομίζω όχι, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Μακάρι να γίνει έτσι φίλε.
Όχι δεν είναι εγώ θα πάω ετσι γιστι δεν ήξεραν ποσες θέσεις παλεύω να κερδίσω μ είπαν εχεις κληρωθεί και εισαι 1230 θεση
Παιδιά πολύ δύσκολο. να. κοπουν στα αθλήματα άτομα... έχουν σκυλιασει όλοι να μπουν αστυνομυ και θα κάνουν τα πάντα να τα καταφέρουν... προσωπική άποψη καμία 20ατομα Μαξ.
Μακάρι με τις ενστάσεις να μην ανέβουμε πιο πολυ πανω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
100 άτομα δεν νομίζω αλλά πολύ πιθανόν να κοπούν τουλάχιστον 50. Είναι πολύ μικρός αριθμός στα 1200 άτομα. Μακάρι να παν όλα καλά
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Οχι Μακη δεν ειναι υποχρεωτικο να παραστεις στην κληρωση μην σε αγχωνει
Δεν ειναι υποχρεωτικο να πατε
Ρε Σάκη τι δύσκολο πολλοί δεν μπορούν να κουνηθουν ήδη ξερω 2 χωρίς βύσμα δεν έχουν ελπιδα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Ο ΔΕΑ σε σχέση με κάποιον από ειδικές δυνάμεις θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα μόρια αν το πάμε έτσι.. Γιατί σκέψου ότι έχει περισσότερες ευθύνες και το σημαντικότερο... Στους 5 μήνες παραπάνω που κάνει, ίσως να έβγαινε προκήρυξη που δεν θα προλάβαινε. Ενώ αυτός από ειδικές δυνάμεις θα μπορούσε να συμμετάσχει παρόλο που ήταν σειρές και έκανα κέντρο μαζί.. ;)
Μην το ψάχνετε, πολλά θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά..
Εγώ έχω σκεφτεί πως θα έπρεπε να προσθέτεις την ηλικία όλων των παιδιών/αδελφών και να υπάρχουν κλίμακες - κατηγορίες με συγκεκριμένα μόρια ανά σύνολο.
Πχ. Ηλικία 18-39 παίρνει 50 μόρια ηλικία 40-50 παίρνει 90 μόρια κτλπ κτλπ..
Μην το ψάχνετε, πολλά θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά..
Εγώ έχω σκεφτεί πως θα έπρεπε να προσθέτεις την ηλικία όλων των παιδιών/αδελφών και να υπάρχουν κλίμακες - κατηγορίες με συγκεκριμένα μόρια ανά σύνολο.
Πχ. Ηλικία 18-39 παίρνει 50 μόρια ηλικία 40-50 παίρνει 90 μόρια κτλπ κτλπ..
Όσους χοντρουληδες ξέρω έχουν λιώσει προπονήσεις 1 μηνα τώρα. Και μπράβο τους γιατί το γουστάρουν. και εγώ 2600 έχω όσο και να θέλω να ελπίζω είμαι πρώτα από όλα ρεαλιστής... θα πέσει κ βύσμα στα Τατου και δεν θα κοπεί ανθρωπος.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Καλα το βυσμα θα παει και θα ρθει στα ΠΚΕ, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Προσωπικα πιστευω ομως οτι θα κοπουν 80-100 ατομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες