Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

Ευχαριστω πολυ
mili

Δημοσίευση από mili »

Αυτο για μερικους που λενε πως δεν εχουμε δικαιομα ενστασης το λεει μεσα στην προκυριξη

δ. Αποτυχία στις υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητι-
κές δοκιμασίες, συνεπάγεται αποκλεισμό από τις υπόλοιπες, χωρίς δικαίωμα εν-
στάσεως.

ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

milli μου αυριο κατα τις 20 30 θα εχω το τηλ και συνενοουμαστε ολοι μαζι! μπορεις να μου κανεις την χαρη να πας μια σελιδα πισω στο φορουμ να μου απαντησεις σε μια ερωτηση σχετικα με τα μορια μου; θα μου κανεις μεγαλη εξυπηρετηση
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ελενη τι σχολες εβγαλες ακριβως και για που εδωσες?
mili

Δημοσίευση από mili »

ελενη έγραψε:milli μου αυριο κατα τις 20 30 θα εχω το τηλ και συνενοουμαστε ολοι μαζι! Μπορεις να μου κανεις την χαρη να πας μια σελιδα πισω στο φορουμ να μου απαντησεις σε μια ερωτηση σχετικα με τα μορια μου; Θα μου κανεις μεγαλη εξυπηρετηση

ελενη επειδη απο εδω ακρη δεν θα βγει υπαρχει ενας τροπος να μιλαμε εκτος απο εδω΄; Και μισο να παω πισω να δω αυτο που λες
κομενοσ

Δημοσίευση από κομενοσ »

Ρε κωστα και τα αλλα παιδια εδω μεσα εδωσα εξετασεις για τον στρατο ξηρας 2000 ατομα. Τρεχαμε ευελπιδων. Επειδη ημουν αργοπορημενος ο συνταγματαρχης με εβαλε να τρεξω με τα κοριτσια και ηρθα 2τερος στο γρουπ μου. Ηθελα να μαθω αν υπαρχει καπια κοπελα που διναμε μαζι, περασε καμια γιατι αν περασανε καπιες επεσε μαγειρεμα, αν περασε μονο η πρωτη μονο υπαρχει αξιοκρατια. Την πρωτη την ελεγαν χρυσα.
mili

Δημοσίευση από mili »

ελενη έγραψε:Να ρωτησω λιγο; Εχω πτυχιο β. Νοσηλευτη με βαθμο 16,2 κ αδεια ασκησεως επαγγελματος. Τεε β κυκλου. Τι μορια επρεπε να εχω; Ξερει κανεισ;

αν εχεις δηλωσει νοσηλευτρια θα επρεπε να σου μετρισουνε το πτρυχειο του τεε β κυκλου κι αν εγραφε μεσα οτι περνεις εξτα μορια απο ειδικοτητα επρεπε να στα μετρισουνε, γιατι εμενα μεσα το ελεγε πως εκτος απο το πτυχειο μου μετρανε εξτρα μορια για την ειδικοτητα
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

Εχω τελειωσει τεε β κυκλου νοσηλευτρια με βαθμο 16,2 κ εδωσα για β. Νοσηλευτη στην πολεμικη αεροπορια εν τω μετεξυ ειχα κ αδεια ασκησεως επαγγελματος. Καταλαβες?
mili

Δημοσίευση από mili »

κομενοσ έγραψε:Ρε κωστα και τα αλλα παιδια εδω μεσα εδωσα εξετασεις για τον στρατο ξηρας 2000 ατομα. Τρεχαμε ευελπιδων. Επειδη ημουν αργοπορημενος ο συνταγματαρχης με εβαλε να τρεξω με τα κοριτσια και ηρθα 2τερος στο γρουπ μου. Ηθελα να μαθω αν υπαρχει καπια κοπελα που διναμε μαζι, περασε καμια γιατι αν περασανε καπιες επεσε μαγειρεμα, αν περασε μονο η πρωτη μονο υπαρχει αξιοκρατια. Την πρωτη την ελεγαν χρυσα.

θα το πω αλλη μια φορα, δεν ξερω για αυτο που λες αλλα μαγειρεμα εχει πεσει εμενα ξαδελφη μου ειναι 30 χρονων και ειχε κανει για στρατο ξηρας εννοειται πως εβαλε βυσμα και μπηκε την πηρανε! Αυτα για να μην εχεις αποριες στα μαγειρεματα του στρατου ξυρας
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

Μαλιστα... καταλαβα. οκ ευχαριστω! θα εχω αυριο νεα για τον δικηγορο
mili

Δημοσίευση από mili »

ελενη έγραψε:Μαλιστα... Καταλαβα. Οκ ευχαριστω! Θα εχω αυριο νεα για τον δικηγορο

οκ κουκλα μου εγω θα περιμαινω νεα σου!
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από saman »

Οταν λεει ο προθυπουργος "παγωμα προσληψεων στο δημοσιο" εννοει και εμας;
υγ: Βλεπω κανεις δεν το αναφερει, μονο εγω το ακουσα;
kal

Δημοσίευση από kal »

EΛένη μήπως έχεις facebook; Να τα πούμε εκεί καλύτερα; Όπως είπαμε αύριο, κατα τις 20.30 εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ!

κομενοσ

Δημοσίευση από κομενοσ »

Κοπελια σε ευχαριστω που απαντησες δεν μου λες κανα βυσμα θα μας κανονισεις αν ειναι και λεφτα δινουμε αμ θες. η Ελλάδα ποτε δεν πεθενει
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

Ναι εχω.milli μπες κ συ ''ελενη ελενακιδου''
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες