Ξύρισμα στο στρατό
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Ξύρισμα στο στρατό
Και τι θα τους πω ρε Νασσο; Εχω πολυ τεστοστερονη, δειξτε λιγο κατανοηση; Χαχαχα. Δεν εχω καποιο δερματικο προβλημα απλα ετσι ειναι ο οργανισμος μου ευτυχως για καποιους δυστυχως για καποιους αλλους... 

Ξύρισμα στο στρατό
Απλά στο στρατό για να τη βγάζεις καθαρή χωρίς να σου τη πούν πρέπει να έχεις συνεχώς επάνω σου ένα χαρτί ιατρού που να αναφέρει τι και πώς για κάθε πρόβλημα που έχεις.
- Αλεξανδρος_9007
Ξύρισμα στο στρατό
Δεν ξερω ρε συ Νασσο. Δεν εχω ιατρικο προβλημα, βιολογικο ειναι το προβλημα και ειναι κριμα να ξυριζομαι 2-3 φορες την μερα γιατι με τετοια απολεπιση θα ξαναπερασω εφηβια στα 22 μου χρονια
Ξύρισμα στο στρατό
297ΙΜΑΚ έγραψε:Εμα πια! Να και ενας σωστος ανθρωπος! Εμεις ειχαμε και πρωινη και μεσιμεριανη επιθεωρηση στη φρουρα και σεν παθαμε τιποτα... Και τις κοκκινιλες μας και τα κοψηματακια μας και δεν παθαμε και τιποτα Συμφωνω και επαυξανω!10ALELEGOHOME έγραψε:Μεγαλε! Και το δικο μας δερμα ερεθιστικε οταν ξυριζομασταν κοντρα καθε μερα αλλα δεν ειπαμε τιποτα! ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ... Αχου το καημενο εχει ευαισθητο δερματακι. Ελα να σοβαρευτουμε λιγο παιδια! Το ξυρισμα ειναι και καθαριοτητα! Μην το βλεπετε σαν αγγαρεια η καψωνι... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
δεν παθατε τιποτα απλα η μουρη σας ηταν σαν κωλος μαιμους.
Ξύρισμα στο στρατό
Επί του θέματος έχεις να προσθέσεις τίποτα, ή συμμετοχή σου στο φόρουμ περιορίζεται σε σχόλια επί των άλλων μηνυμάτων;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ξύρισμα στο στρατό
Αν δεν ξυριζεται καποιος κοντρα πειραζει?
Ξύρισμα στο στρατό
Καλησπερα φορουμ να ρωτησω αν επιτρεπεται η ξυριστικη μηχανη στον στρατο?
Ξύρισμα στο στρατό
Επιτρέπεται, αλλά να έχεις οπωσδήποτε και ξυραφάκι.
- Αλεξανδρος_9007
Ξύρισμα στο στρατό
Απο μεσα θα μας δωσουν ξυραφακια ή μηπως τα 8 ευρω που μας δινουν ειναι για τα ξυριστικα?
Ξύρισμα στο στρατό
Όχι δεν δίνουν. Αν είστε τυχεροί μπορεί να υπάρχουν κάτι κοπέλες που δίνουν στη Πύλη ξυραφάκια σαν promotion (από Gilette κλπ).
Τα 8 Ευρώ είναι ό, τι περισσεύουν από τα λεφτά που έχετε ως μισθό (300, μεγάλο μέρος των οποίων πάνε σίτηση, ιματισμός κλπ.)
Τα 8 Ευρώ είναι ό, τι περισσεύουν από τα λεφτά που έχετε ως μισθό (300, μεγάλο μέρος των οποίων πάνε σίτηση, ιματισμός κλπ.)
- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Ξύρισμα στο στρατό
Πρέπει να τα παίρνεις κόντρα;
Ξύρισμα στο στρατό
Αναγκαστικά ναι για καλύτερο αποτέλεσμα.
Ξύρισμα στο στρατό
Αν δεν τα περνεις κοντρα πρεπει να ξυριζεσε καθε μερα, και μιλαω για μενα που εχω πυκνο γενι
- Αλεξανδρος_9007
Ξύρισμα στο στρατό
Κι εγω ρε φιλε πυκνο εχω, απλα να ξερεις αν τα παιρνεις κοντρα βγαινουν πιο αγρια...
Ξύρισμα στο στρατό
Πάρε και μια κρέμα Nivea

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης