Epilektos έγραψε:Καλησπέρα! Σαν Ελλαδίτης πως μπορώ να υπηρετήσω στην 35'ΜΚ; Στις 19 μπαίνω Μεγάλο Πεύκο, μπορώ να φύγω αργότερα για 35' ΜΚ; Και αν δεν τη παλέψω εκεί μπορώ να συνεχίσω τη θητεία μου στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις;
Μπορεις να δηλωσεις μεσα οτι επιθυμεις να υπηρετησεις στην ΕΛΔΥΚ οταν σας ερωτηθει αυτο συμπληρωνοντας απλα μια υπευθυνη δηλωση. Τιποτα παραπανω!
Και οι καταδρομες της ΕΛΔΥΚ ελληνικες Ειδικες Δυναμεις ειναι. Απλα θεωρειται ειρηνευτικη αποστολη. Αν δεν την παλεψεις παιρνεις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ πουλο απο τις καταδρομες.
mixalis έγραψε: Δεν εχω κανει ακομα την θητεια μου αλλα εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις και με πηραν. Θελω ομως να παω στην κυπρο στην 35 μοιρα καταδρομων. Πως μπορω να δηλωσω εκει;
Οσο θα εκπαιδευεσαι στο κεντρο θα δηλωσεις μεσα οτι επιθυμεις να υπηρετησεις στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνικη Δυναμη Κυπρου) και θα σου δωσουν να συμπληρωσεις μια υπευθυνη δηλωση. Ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.
Καλησπερα! Υπηρετισα κ εγω στην 35μκ 304 σειρα 2008 γ εσσο οσα λενε οι παλιοτερες σειρες ειναι αληθεια παλια υπηρχε καλι εκπαιδευση καψονι κ. Α. Λειτουργουσαν ολα ωστε η μοιρα να ειναι ετοιμη για πολεμο, τωρα ομως εχουν αλλαξει τα πραματα ξεκινωντας απο τον απλο καταδρομεα μεχρι τον διοικητη ολα εκει ειναι να'χαμε να λεγαμε ασε ρε φιλε να περασουν να επαναπατριστουμε ποιος γ... Την εκπαιδευση την πειθαρχεια παμε ανταρτοπολεμο να περασουμε ωραια παμε 50 πορεια ποια πενινταρα ουτε 40 δεν ηταν ειχαμε φουσκωσει απο τα σουβλακια και τα χοτ ντοκ, μπορω να πω πολλα αλλα βαριεμαι. Οσο αφορα την συμπεριφορα των κυπριων δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα μπορει Σε σχεση Με τα παλια τα χρονια να αλλαξαν οι κυπροι.
αααα έγραψε:στην αυπ εννοεις αν γνωριζεισ... ησοθν στην 35; λ'μκ λεγεται στην Ελλάδα η τουλαχιστον λεγοτανε. κ δν ανηκει ολοκληρωτικα στο γεεφ. ειναι ελληνικη μοναδα. ειχες γραψει ποτε ασκηση με κυπριους μαζι;
εγω εγραψα ασκησημε τους κυπριους μαζι! χειμερινη διαβιωση στο τρωοδος κ συγκεκριμενα στην τοποθεσια ολυμπος! υπηρετισα στην 35μκ το2004! αμα δεν ξερετε να μην μιλατε!
Ρε μαγκες να πω και γω κατι μπαινει ο καθενας και πεταει την μαλακια του "ξερεις τι τραβηξαμε εμεις" "τι καψωνι φαγαμε" "ξερεις τι ασκησεις εχω γραψει εγω" ολοι περασαμε καναμε την θητεια μας με αλλους διαφορετικους καιρους με καλες η κακες αναμνησεις! Ειπαμε οτι οσο περναει ο καιρος ειναι διαφορετικα τα πραγματα αλλα το πως λειτουργει ενα στρατοπεδο ειναι καθαρα θεμα διοικητη! Τελιωνοντας θα συμφωνησω με ενα παλληκαρι στα πιο πανω μυνηματα ο οποιος ειπε "Τι σημασια εχει... Εμεις πηγαμε καναμε τη θητεια μας ηρθαμε... Καποιοι ομως δεν γυρισαν ποτε απο κει! Οι ασκησεις και το καψωνι ΔΕΝ σε κανουν καταδρομεα Η ΨΥΧΗ σε κανει καταδρομεα! Και οσο και αν θελετε να γυρισετε το χρονο πισω, για να μην πω κανενας, Λιγοι θα ειχαν την ψυχη Των Παλληκαριων του 74'.35 ΜΚ
Παιδια επειδη σε 2 βδομαδες φευγω για 35 η ζωη πως ειναι εκει και απο οικονομικα πως ειναι μου ειπαν οτι κανει 7 ευρο ο καφες Και το μουκαλακι το νερο 1 ευρο αληθεουν αυτα αν ξερει κανεις;
GAmotorss έγραψε:Μαγκες είμαι 308 σειρα σε 2 εβδομαδες την κανω για κυπρο 35Μ. Κ. Μιν τρελενεσται για της ειδικες δυναμης οτι ακουτε μιν πιστευεται για τα τρελα καψωνια και της εκπαιδευσης ειναι λιγο ζωρι αλλα αρκη να εχεις υπομονι και στην σιρα μ και η κουτσι μαρια περασε επειδι δεν ειχαμε ατομα. Καθως ορκιστικαμε και πηγε μια επιτροπι περισιλογης στο πεζικο και δειαφορα αλλα σοματα φερανε ατομα χορις να το θελουν γιατι δεν ειχαμε ατομα οσο για τις εκπαιδευσης αμα πας ορινος ακολουθης ορινες εκπαιδευσης δεν κανεις πτωσεις μονο αμα πας κυπρο 35Μ. Κ. Θα κανεις και ασκισεις αμφιβιων και τα ΛΟΚ εχουνε μονο Μ16 και οι εκπαιδευτες Μ4...
Καλησπερα φιλε επειδη ενδιαφερομαι για καταδρομεας θα μπω μαλλον τον
μαιο 2010 ποση ωρα ωρα κραταει η πρωινη γυμναστικη; Γιατι εχω λιωσει
στο γυμναστηριο μεχρι τον μαιο ελεος δεν θα τα καταφερω;
Για να μη μπερδευεσαι φιλε μου στην 35 το μονο αλεξιπτωτο που θα δεις ειναι το πασχα πισω απο το κψμ απλωμενο για τεντα να μη λιαζωνται τα στελεχη οταν δαγκωνουν το αρνι. αν εισαι και τυχερος [σου ευχομαι να μην εισαι] μπορει να σου αναθεσουν καποια ειδηκη αποστολη που μονο 'τους καλυτερουσ' επιλεγουν για να το στησουν
Ήμουν 304, η Κυπρος δεν είναι ακριβή και με τα λεφτά που παίρνεις περνάς γαμάτα. Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη γυμναστική, τρέξιμο το πολυ 10 χιλιόμετρα αλλα αυτό θα γίνει μια φορά το μήνα κ αν, συνήθως μέχρι ενα χωρίο εκει δίπλα θα πηγαίνεις,30 λεπτα τρεξίμο. Καψώνια κ τέτοια δεν παίζουν, ούτε στίβο μάχης δεν περνάνε τώρα. Μόνο άμα έχει καύλες ο διοικητής κατί μπορεί να γίνει. Θα χορτάσεις χοτ ντογκ και στις ασκήσεις θα τρώς σουβλάκια κ σεφταλιές. Γενικά τα στελέχη (Αλχιες, Υπλγοι κλπ) είναι καλά, οι απο πάνω είναι παρτάκηδες και της παπάτζας, όταν είναι καριεριστες έτσι είναι, οι φαντάροι δεν πρέπει να παραπονιούνται οτι κακοπερνάνε... Και υπάρχουν πολλοί φλόροι που κλαίγονται για τη γυμναστική κ το καψώνι, μόνο τα μόρια θέλουν όλοι. Πάντως είναι καλύτερα από άλλες μονάδες, και το φαγητό κ η γυμναστική, όταν επαναπατρίστηκα είδα τις σειρές μου στο πεύκο... Καλοί κ κακοί, φλόροι κ φίδια υπάρχουν σε όλες τις σειρές, ο καθένας ας κοιτάξει να είναι εντάξει κ γαμάτος για τον εαυτό του.
Πες τα ρε σειρα. πολυ καψωνι, ξυλο, πολυ τρεξιμο πολλες εμπειριες που σημαδευουν ολη σου τη ζωη. αλλα ειμαι υπερηφανος που υπηρετησα στις ειδικες δυναμεις και στη συγκεκριμενη μοιρα παρολες τις δυσκολες καταστασεις που βιωσαμε. ο ο ο τολμων νικα! μια ειναι η μοιρα των καταδρομων η 35 μοιρα αετων!
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι θα λεγανε ορισμενοι αν περνουσαν σχολειο αιχμαλωτων που περνουσαν τα ΛΥΒ τα πολυ παλια χρονια... Τοτε που για να πας ΛΥΒ η ΔΕΑ επρεπε να εισαι... Κατι που σπανια το βρισκεις σημερα
spirosgiapros έγραψε:Ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι θα λεγανε ορισμενοι αν περνουσαν σχολειο αιχμαλωτων που περνουσαν τα ΛΥΒ τα πολυ παλια χρονια... Τοτε που για να πας ΛΥΒ η ΔΕΑ επρεπε να εισαι... Κατι που σπανια το βρισκεις σημερα
Μπορουμε να παμε στη θεματολογια εποπ στο επι μερους γνωριστειτε και ανταλλαξτε
Στρατηγε δεν σε πιανω... Αυτο που θελω να πω ειναι... Τι σημασια εχει αν καποιος εφαγε τρελλο καψονι... Αμα δεν φαει ο καταδρομεας καψονι ποιος θα φαει; ... Και στο κατω κατω τι καψονι... Καψονια ειναι τη σημερινη εποχη; ... Τι να πουν και οσοι βγαλανε σχολειο αιχμαλωτων