Πολεμικές τέχνες στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Για να μάθεις κάτι καλά να το αγαπάς και να ασχολήθεις πολύ με αυτό. Αλλιώς μην το ξεκινάς καν. Αυτό έχω να πω.
Δυσκολα δουλεουν οι αοπλες τεχνικες σε πραγματικες συνθηκες μαχης συμφωνο με τον << Δικαιο>> ακομα ηθελα να προσθεσω την κουραση και το οτι δεν θα ειναι ενας με εναν+οτι θα φορας και τον εξοπλισμο+οτι δεν θα εχεις κανει ζεσταμα+οτι το εδαφος θα εχει φυσικα εμποδια+οτι μπωρεις να κανεις armbarκαι ο αλλος να παρει μια πετρα και να σε κτυπησει.
-
Κοίτα πολλά μπορούν να πάνε στραβά ακόμα και αν ξέρεις καλά κάτι, αλλά αν είναι να σκεφτόμαστε έτσι ας κάτσουμε σπίτια μας.+ν1+ν2+ν3+ άμα οι γιαγιά μου είχε ατμομηχανή θα ήταν τρένο.
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Και εγω ξερω wing chun ( 3 bathmos) αλα... Μαλλον στης ε. Δ δεν θα χριαστη
Ναι αλλα ποσες πολεμικες τεχνες διδασκουν μαχη σε ολα τα εδαφη. Ποσες κανουν προπονηση σε ανηφορα κατηφορα, ποσες σε χωμα. Ποσες σε χωμα με πετρες. Οι περισσοτερες ειναι για να παρουν λεφτα απο μαθητες. Ποσα λεφτα κανει μια να δωσεις εξετασεις για νταν.
μπωρει στο ταε κβον ντο να μην ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα αλλα σε αλλες π. Τ. ειναι μεγαλο οι μαιμου δασκαλοι τα μαιμου νταν τα μαιμου συστηματα
μπωρει στο ταε κβον ντο να μην ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα αλλα σε αλλες π. Τ. ειναι μεγαλο οι μαιμου δασκαλοι τα μαιμου νταν τα μαιμου συστηματα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
E καλά τώρα αν εσύ πας να δώσεις λεφτά για να κάνεις προπόνηση σε ανηφόρες, κατηφόρες, πέτρες και χώματα συγνώμη αλλά δεν θα είσαι νορμάλ. Είπαμε, μια πολεμική τέχνη μαθαίνουμε αλλά δεν θα πάμε να πίνουμε και αίμα για να αγριέψουμε κιόλας. Υπάρχουνε όρια.
-
Φίλε πολύ Ράμπο βλέπεις. Ανηφορες κατηφόρες πέτρες. Αίματα. Ήρεμα. Τωρα όσον αφορά τις εξετάσεις. Δεν ξέρω για άλλες πολ. Τέχνες αλλά στο TAEKWONDO είδα να κόβουν τρία άτομα σε εξατάσεις για νταν. Δεν περνάνε όποιον να ναι. Εμένα μου είχαν βάλλει εναέριο στροφή γυριστό λάκτισμα (σπάσιμο ξύλου) Για 4 dan και επειδή απέτυχα στη πρώτη προσπάθεια μου λέει ο εξεταστής. "χαλάρωσε αλλιώς θα κοπείς". Τελικά στη δεύτερη το βρήκα κέντρο και έσπασε. Δεν χαρίζουν στις εξετάσεις για ντάν αλλά για τις μικρές ζώνες δεν ξέρω τι κάνουν οι δάσκαλοι στις σχολές τους. ΄Πάντως η ομοσπονδία δεν χαρίζει. Είδα ένα άλλο παιδί που είχε μισή μαύρη και έδινε πρώτη φορά για νταν να έχει επίπεδο πράσινης ζώνης. Ε ο δάσκαλος του ήταν έμπορος φαίνεται όχι προπονητής.
Στο ταε κβον ντο ειναι καλυτερα. Υπαρχουν ομως και κοσσυβακηδες ριχτε μια ματια να δειτε.
να κανεις 5 χρονια και να μαθενεις οτι αυτο που κανεις δεν υπαρχει.
εσυ εκανες εξετασεις υπαρχει συστημα που τα νταν τα παραγγελνεις στην ιαπωνια και βλεπεις 30 χρονων ανθρωπο να εχει 12 νταν.
μαρκο δεν δινω ομως και λεφτα να κανω ταταμι ουκεμι και προπονηση μονο σε γυμναστηριο και να λεω κανω στηλ του δρομου και ειμαι μαχημος.
δηλαδη σε πραγματικη μαχη θα ειναι ισιος ο δρομος δηλ που μαλωνουμε αττικη οδο και εγνατια. Γιατι δεν ξερω πολλους δρομους χωρις εμποδια
να κανεις 5 χρονια και να μαθενεις οτι αυτο που κανεις δεν υπαρχει.
εσυ εκανες εξετασεις υπαρχει συστημα που τα νταν τα παραγγελνεις στην ιαπωνια και βλεπεις 30 χρονων ανθρωπο να εχει 12 νταν.
μαρκο δεν δινω ομως και λεφτα να κανω ταταμι ουκεμι και προπονηση μονο σε γυμναστηριο και να λεω κανω στηλ του δρομου και ειμαι μαχημος.
δηλαδη σε πραγματικη μαχη θα ειναι ισιος ο δρομος δηλ που μαλωνουμε αττικη οδο και εγνατια. Γιατι δεν ξερω πολλους δρομους χωρις εμποδια
...40ε για για σεμμιναρια ( και βαθμους) πιστεψε με ο δασκαλος... Εχει πολι προυπιρεσια...
Προυπηρεσια δεν λες τπτ. Οχι μονο τα επερνε χοντρα αλλα ειπε οτι τους εδειχνε χερια χερια κατω. Ξεφτιλισε της φιλιππινεζικες π. Τ. ο ανθρωπος.
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
yersinia pestis έγραψε: Προυπηρεσια δεν λες τπτ. Οχι μονο τα επερνε χοντρα αλλα ειπε οτι τους εδειχνε χερια χερια κατω. Ξεφτιλισε της φιλιππινεζικες π. Τ. Ο ανθρωπος.
με μπερδεπσες λιγω... Πιος τι ξευτιλισε και πιες φιλιπινεζικες;
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
για τον κοσσυβακη και το φιλιπινο κομπατ συστεμ μιλαω.
Ριξε μια ματια να δεις να γελασεις η να κλαψεις;br>
κοιτα να δεις και τα νταν του bujinkan
Ριξε μια ματια να δεις να γελασεις η να κλαψεις;br>
κοιτα να δεις και τα νταν του bujinkan
to filipino ηταν να μπει στην αστυνομια και στον στρατο συμφωνα με τον κοσσυβακη
με το ονομα fcs tactikal [sorry που σε μπερδεψα]
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
yersinia pestis έγραψε: με το ονομα fcs tactikal [sorry που σε μπερδεψα]
το ειδα... Δεν ξερω δεν απαντω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες