Ναι,400 όλοι μαζί μέχρι στιγμής. Και τρέχει προθεσμία μέχρι 21/9. Ρώτησα τον αξιωματικό που πήρε τα δικαιολογητικά μου, αλλά δεν είχε ιδέα. Πρώτα πρέπει να περάσουμε από υγειονομικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και μετά θα βγει το πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων για όσους κριθούν ικανοί. Αυτό που μου είπε είναι ότι πρέπει να κοιτάμε συνεχώς στο site τους, γιατί η ενημέρωση γίνεται με δική μας ευθύνη.firefighter92 έγραψε:400 φανταζομαι ολες οι ειδικοτητες, οχι οι νομικοι μονο, σωστα; Μηπως ρωτησες και συ ποτε θα δωσουμε;
Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Εγω πιστεύω τελη οκτωμβριου ψυχοτεχνικα 15-25 Νοεμβριου γραπτα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Μακαρι συναδελφε να προλαβουμε να διαβασουμε, γιατι ολοι δουλευουμε και δεν υπαρχει χρονος.
Πηγες συναδελφε σαββατο τα κατεθες κανονικα;
Παιδιά στο επίσημο site γιατί δεν υπάρχει η τροποποίηση της ύλης;
-
- Επιλοχίας
Πηγα, εμενα δηλωσαν αγνοια. Δεν μου ειπαν ουτε για Οκτωβρη ουτε για Νοεμβριο. Μου παν μονο να μπαινω καθε μερα στο σαιτ
zoe261994 έγραψε:Παιδιά στο επίσημο site γιατί δεν υπάρχει η τροποποίηση της ύλης;
Υπάρχει. Εγώ το βρίσκω στη στήλη επικαιρότητα. Ανέβηκε 8/9/2021
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Παιδιά γνωρίζετε αν οι εξετάσεις θα είναι 100 πολλαπλής για το σύνολο των μαθημάτων η 100 για κάθε μάθημα ;
100 για καθε μαθημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2021 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Φιλε δεν γινεται τοσες γιατι 400 σε 2 ωρες ουτε να τις διαβασεις δεν θα μπορεις. Εκτος αμα δινεις 8 ωρεςNickprof έγραψε:100 για καθε μαθημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2021 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
100 συνολικα
Εγώ πάλι καταλαβαίνω 100 συνολικά.
"[... ] Η Επιτροπή Κατάρτισης Θεμάτων παραδίδει στην Εξεταστική Επιτροπή τα τρία (3) συνολικά θέματα που κληρώθηκαν σε
σφραγισμένους φακέλους. Στη συνέχεια, ακολουθεί νέα κλήρωση, στον τόπο διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων, με ευθύνη της
Εξεταστικής Επιτροπής,για την επιλογή ενός θέματος για κάθε ειδικότητα/κατηγορία. Τα θέματα που επιλέγονται, αναπαράγονται και
διανέμονται στους εξεταζόμενους από την ομάδα υποστήριξης των επιτηρητών
γ. Κάθε θέμα περιλαμβάνει εκατό (100) ερωτήσεις και κάτω από αυτές παρατίθενται τέςσερις (4) απαντήσεις που δύναται να επιλέξει
ο υποψήφιος (Α, Β, Γ, Δ) - σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice)."
"[... ] Η Επιτροπή Κατάρτισης Θεμάτων παραδίδει στην Εξεταστική Επιτροπή τα τρία (3) συνολικά θέματα που κληρώθηκαν σε
σφραγισμένους φακέλους. Στη συνέχεια, ακολουθεί νέα κλήρωση, στον τόπο διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων, με ευθύνη της
Εξεταστικής Επιτροπής,για την επιλογή ενός θέματος για κάθε ειδικότητα/κατηγορία. Τα θέματα που επιλέγονται, αναπαράγονται και
διανέμονται στους εξεταζόμενους από την ομάδα υποστήριξης των επιτηρητών
γ. Κάθε θέμα περιλαμβάνει εκατό (100) ερωτήσεις και κάτω από αυτές παρατίθενται τέςσερις (4) απαντήσεις που δύναται να επιλέξει
ο υποψήφιος (Α, Β, Γ, Δ) - σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice)."
Γιατι ολες σε μια μερα θα τις δώσεις;
Μια εβδομαδα θα διαρκεσει να ξέρεις
Μακαριιι να εχεις δικαιο και να κανω λαθος μακαρι και να διαρκεσει μια ημερα γιατι εχω σοβαρο θεμα. Με την εταιρεια για τις αδειες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 7 επισκέπτες