Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Για δωσε τον αριθμο της ΚΥΑ να γελασουμε... γιατι πολλα παπατζιλικια πουλας και δεν κανει σε κανενα καλο και ειδικα σε ανθρωπους που ισως σε πιστευουν.
πρωην οβα μελ.εποπ

Δημοσίευση από πρωην οβα μελ.εποπ »

Φίλε μου δεν πουλάω τπτ και εννοείται πως δεν ξέρω σίγουρα αν θα βγει γράφω ότι μου έχουν πει! Μ έχουν πει ότι έχει εκδόθη κυα τώρα έχω πει μακάρι να ισχύει! Δν θα μυρήσω τα νύχια μου αν ισχύουν η όχι εγώ εύχομαι να ισχύει πάντως! Πάντως με αυτά π μ έχουν πει τα έχω βάλει κάτω και τα περισσότερα στέκουν οπότε ελπίζω ότι ***** δν μου λένε και όπως είπα κρατάω μικρό καλάθι γιατί είδες τ έγινε με τς ειδικούς! Όποιος θέλει νέο να το ψάξει μόνος τ εγώ γράφω και θα γράφω αυτά που θα μ λένε όχι ότι μαθαίνω από μόνος μου π μπορεί να είναι και καλύτερα και ποιο σωστά από αυτά που μαθαίνω από άλλους! Αν σε ενδιαφέρει ψαχτώ μόνος σου και μν περιμένεις εμένα να μάθεις νέα! Και θα έρθεις εσύ να μου πεις ότι πουλάω παπατζα τραβά αγόρι μου ασχολήσου μ τς ειδικούς φρουρούς και άσε τς εποπ νέο εεε νέο! Και όπως είπα όποιος θέλει ας μάθει από μόνος τ ότι μπορεί όπως κάνω και εγώ και μου λένε κάτι τ γράφω όμως φυσικά και δν μπορεί αν είναι κανένας σίγουρος για κάτι!Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν χρειάζεται να μυρίσεις τα νύχια σου.

Δεν έχει εκδοθεί ΚΥΑ για πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών και οτιδήποτε σου έχουν πει σχετικό είναι παπάντζα.

Ψάξτε όσες υπουργικές αποφάσεις θέλετε. Δεν πρόκειται να βρείτε καμία που να αφορά προσλήψεις ΕΠΟΠ τουλάχιστον αυτή την περίοδο για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και την παραφιλολογία επιτέλους.

ΥΓ: Επίσης χαμηλώστε τους τόνους σας γιατί θα αρχίσω να ΜΗΝ δημοσιεύω μηνύματα και να μπανάρω IP's.

Δεν θα το ξαναπώ.

Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από beret »

Καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα. ειμαι νεος στο forum, και αυτο ειναι το πρωτο μου ποσταρισμα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. κατ αρχην υσχιει κατι; θα βγουν το 2015 οι προκυρηξεις ή μας δουλευουν; με ενδιαφερει να μπω στον στρατο, το εχω μερακι. οταν λεει οριο ηλικιας 28 ετων σημαινει να μην τα εχεις κλεισει καν; γιατι εγω εχω γεννηθει 6ο του ΄86, αρα τα εχω κλεισει. σας ευχαριστω εκ των προτερων. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Καλημέρα φίλε... Καταρχήν δεν υπάρχει κάτι όσο αναφορά προκήρυξη για την ώρα... Δεύτερον όταν λέει 28 κλεισμένα εννοεί ότι όταν θα έχεις κλείσει τα 28 έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου (εφόσον βγει προκήρυξη έως 31/12 του έτους του ίδιου έτους.

π. Χ. Έκλεισες τα 28 σου σήμερα 8/1/15 ωραία έχεις δικαίωμα έως 31/12/15 να τα κάνεις (εφόσον βγεί πάντα.)
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από beret »

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Δηλαδη αν Βγει απο του χρονου το εχασα το παιχνιδι! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αν βγεί το 2016 φίλε μου και λέει μέσα το όριο τών 28 ναι δύστυχος αν θέλεις να μπείς το έχασες, όμως ποτέ μην λές ποτέ ίσως υπάρξει και κάποια αλλαγή στα όρια, πράγμα βεβαία που νομίζω δεν έγινε ποτέ στους εποπ. Καλη σου μέρα και ότι είναι να έρθει θα έρθει στην ζωή μας υγεία να έχουμε πάνω απο όλα και μήν αγχώνεσαι...
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Παντως αυτο π ειπε ο φιλος παραπανω οτι δεν πηραν τους 1000 ΟΒΑ στεκει, οι ΟΒΑ ειναι συμβασιουχοι γ 3 χρονια και κανανε προσληψεις εστω λιγους... Μακαρι να βγει φετος οπως λενε!
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από beret »

george777 έγραψε:Αν βγεί το 2016 φίλε μου και λέει μέσα το όριο τών 28 ναι δύστυχος αν θέλεις να μπείς το έχασες, όμως ποτέ μην λές ποτέ ίσως υπάρξει και κάποια αλλαγή στα όρια, πράγμα βεβαία που νομίζω δεν έγινε ποτέ στους εποπ. Καλη σου μέρα και ότι είναι να έρθει θα έρθει στην ζωή μας υγεία να έχουμε πάνω απο όλα και μήν αγχώνεσαι...
ς ευχαριστω πολυ. Να σαι καλα!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΟΒΑ δεν ξέρω αν πήρανε τελικά και αν ναι πόσους... Αλλά είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο θα έκαναν διότι έως τώρα δεν μπορούσαν να πάρουν ΕΠΟΠ λόγο μνημονίου (θυμηθείτε το 2012 επί Παναγιωτόπουλου ΥΠΕΘΑ είχε ζητήσει 300 ΕΠΟΠ στις Ε. Δ. Και έφαγε ΑΚΥΡΟ από τρόικα) είναι για μένα άκυρη ενέργεια να πάρουν ΟΒΑ διότι άν είναι να λειτουργεί ο στρατός με ΟΒΑ χωρίς εποπ δεν έχει ουσία κάτι τέτοιο μιλάμε για θητεία επι πληρωμή, καμία απολύτως επαγγελματική αποκατάσταση και μέλλον για τον νέο κόσμο και στην ουσία χάσιμο χρόνου γιατί με χρήματα 600-700 και σε προφανώς άλλη πόλη ως ΟΒΑ δεν ζείς με την καμία (ΚΟΡΟΙΔΙΑ) ... Και πολύ απλά το στράτευμα δίχως δεκανείς λοχίες σε βάθος χρόνου... Απο την άλλη η αύξηση της θητείας θα έλεγα είναι σε γενικές γραμμές δύσκολο να γίνει και αντιλαϊκό, η λύση για εμένα είναι μικρός ευέλικτος στρατός με προσλήψεις ΕΠΟΠ που είναι αποτελεσματικοί για την ανεργία και για την λειτουργία του στρατεύματος (αλλά όσους πραγματικά χρειάζονται και όχι περισσότερους). Όποια διαφορετική άποψη πολύ ευπρόσδεκτη...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Παιδια και εγω εχω ακουσει οτι φέτος θα παρουν εποπ, σε ολα τα σώματα Εγω υπηρετω αυτή τη στιγμή, αλλα λογου προσωπικου θεματος θα φυγω με αναβολη(αγχος εγραψε ο γιατρός, γτ κατι έπρεπε να γραφει το παραπεμπτικο. μενω κανονικά Ι1 πάντως)

Υπάρχει περίπτωση να με επηρεάσει αυτό, και να μην μπορέσω να δηλώσω για εποπ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Διασωστης31 έγραψε:Παιδια και εγω εχω ακουσει οτι φέτος θα παρουν εποπ, σε ολα τα σώματα Εγω υπηρετω αυτή τη στιγμή, αλλα λογου προσωπικου θεματος θα φυγω με αναβολη (αγχος εγραψε ο γιατρός, γτ κατι έπρεπε να γραφει το παραπεμπτικο. Μενω κανονικά Ι1 πάντως)

Υπάρχει περίπτωση να με επηρεάσει αυτό, και να μην μπορέσω να δηλώσω για εποπ;

Μέχρι και Ι2 σε συγκεκριμένες ειδικότητες μπορείς να δώσεις κανονικά για Επαγγελματίας Οπλίτης.

Παρακαλώ πολύ όμως ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Σωματική Ικανότητα για Επαγγελματίες Οπλίτες

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασώστη φίλε μου το ερώτημα το βασικό είναι το εξής... Κατά πόσο εφικτό είναι προκήρυξη σε περίπτωση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω... Και όχι τι ακούγετε γενικά... Όσο και να ακούγετε άν δεν θέλουν επαγγελματικό στρατό δεν βγάζουν τίποτα απλά...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Γιατί το χετε δέσει κόμπο ότι θα βγει ο συριζα;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Είπα ΑΝ φίλε μου... Είναι και αυτό ενα σενάριο που θα λέγαμε πως παίζει έντονα... Να μην το εξετάσουμε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης