Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
Μπραβο δημητρη καλη δουλεια, που τα ψαρεψες ρε θηριο;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
DIMITRIS_84 έγραψε:
Οριστε και η προκηρυξη φυλαξης 2006 (εσωτερικης φρουρας) καθως και η αιτηση της
/forum/uploads/10314/document_8.pdf.pdf
/forum/uploads/10314/Aitisi-ypefthini_dilosi-260_1.pdf
στην προκηρυξη του 08 για εσωτερικη φρουρα το υψος ειχε παει στο 1,70 για τους ανδρες οποτε και τωρα "λογικα" θα ειναι εκει
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 23
ειχε βγει το 2008 προκηρυξη για εσωτερικη φρουρα; Εγω αυτην εδω του 2006 βρηκα. Μπορεις να την ανεβασεις να την διαβασουμε;Apache έγραψε:DIMITRIS_84 έγραψε:
στην προκηρυξη του 08 για εσωτερικη φρουρα το υψος ειχε παει στο 1,70 για τους ανδρες οποτε και τωρα "λογικα" θα ειναι εκει
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
DIMITRIS_84 έγραψε:ειχε βγει το 2008 προκηρυξη για εσωτερικη φρουρα; Εγω αυτην εδω του 2006 βρηκα. Μπορεις να την ανεβασεις να την διαβασουμε;Apache έγραψε:DIMITRIS_84 έγραψε:
Ναι ειχε βγει, ηταν αυτη που μοριοδοτουνταν η συνεντευξη.
Την εχουν κατεβασει απο τη σελιδα του υπουργειου, πριν κανα τριμηνο υπηρχε τωρα οσο και να ψαχνω δεν υπαρχει πουθενα
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
αν θυμασαι καποιο στοιχειο της πχ φεκ κλπ ή τι ημερομηνια ειχε θα μπορουσα να την βρωApache έγραψε:
Ναι ειχε βγει, ηταν αυτη που μοριοδοτουνταν η συνεντευξη.
Την εχουν κατεβασει απο τη σελιδα του υπουργειου, πριν κανα τριμηνο υπηρχε τωρα οσο και να ψαχνω δεν υπαρχει πουθενα
- SsDeMoSn4
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Καλημέρα Παιδιά Εγώ Πιστεύω Ότι Θα Βγει Η Προκήρυξη Μιας Και το Αναφέρει Η Εφημερίδα Πάντα Όταν Έλεγε Κάτι Εβγαινε... Και Κάτι Ακόμα Αν Είναι Να Βγει Η Προκήρυξη Θα το Μάθουν Πρώτα Τα Άτομα Που Είναι Μέσα Γιατί Κανα Μήνα Πριν βγει θα Ερωτηθούν Για Μεταθέσεις Οπότε Ολο Και Καποιος Θα Έχει Κάποιων Γνωστό Μέσα Για να Μας Πει Κανένα Νέο. Πχ Εγώ Έχω Ελπίζω Να μην Κάνω Λάθος Σε Αυτό Που Λέω
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
εξαρταται. Αυτοι που εργαζονται ως δε διοικητικου-λογιστικου στα γραφεια των φυλακων κατι θα ξερουν σιγουρα. Αλλα το υπολοιπο προσωπικο δεν εχει τετοιου ειδους ενημερωσεις, μονο αν ψαχτει απο μονο του. Γενικοτερα η κατασταση που επικρατει και εκει ειναι λιγακι περιεργη.SsDeMoSn4 έγραψε:Καλημέρα Παιδιά Εγώ Πιστεύω Ότι Θα Βγει Η Προκήρυξη Μιας Και το Αναφέρει Η Εφημερίδα Πάντα Όταν Έλεγε Κάτι Εβγαινε... Και Κάτι Ακόμα Αν Είναι Να Βγει Η Προκήρυξη Θα το Μάθουν Πρώτα Τα Άτομα Που Είναι Μέσα Γιατί Κανα Μήνα Πριν βγει θα Ερωτηθούν Για Μεταθέσεις Οπότε Ολο Και Καποιος Θα Έχει Κάποιων Γνωστό Μέσα Για να Μας Πει Κανένα Νέο. Πχ Εγώ Έχω Ελπίζω Να μην Κάνω Λάθος Σε Αυτό Που Λέω
Παιδια εχω 7 καλους φιλους που ειναι σωφρονιστικοι.3 εσωτερικοι και 4 εξωτερικοι... Ολοι μου ειπαν οτι θα βγει προκυρηξη και θα με ενημερωσουν μολις βγει... Δηλαδη 2-3 μερες πριν δημοσιοποιηθει! Τοτε το μαθενουν για να δηλωσουν μεταταξη οσοι θελουν δοιτι μεχρι να γινουν οι μεταταξεις τους τελειωνουν το 2μηνο σεμηναριο οι νεοι στον κορυδαλο κι επειτα μοιραζονται στα διαφορα καταστηματα!
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετεΔΕΑ-ΕΔ Γ-ΜΑΚ έγραψε:Παιδια εχω 7 καλους φιλους που ειναι σωφρονιστικοι.3 εσωτερικοι και 4 εξωτερικοι... Ολοι μου ειπαν οτι θα βγει προκυρηξη και θα με ενημερωσουν μολις βγει... Δηλαδη 2-3 μερες πριν δημοσιοποιηθει! Τοτε το μαθενουν για να δηλωσουν μεταταξη οσοι θελουν δοιτι μεχρι να γινουν οι μεταταξεις τους τελειωνουν το 2μηνο σεμηναριο οι νεοι στον κορυδαλο κι επειτα μοιραζονται στα διαφορα καταστηματα!
Πιστευω το ιντερνετ ειναι πιο γρηγορο απο τα χαρτια :P
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Επειδη πολλα εχω δει εδω και τοσα χρονια καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη μεχρι να βγει η προκηρυξη. Αν δεν βγει, δεν ξερουμε τπτ. Εγω πηρα στο υπουργειο σημερα μηπως μαθω τπτ και δεν ηξεραν τπτ.
[Quote]; Απεσύρθη το άρθρο που παρέκαμπτε το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων Όπως ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, μετά τη χθεσινή, ρητή, δήλωση του Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Τριαντάφυλλου, στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συναινεί στην ψήφιση του άρθρου 89 που αφορούσε στη στελέχωση των σωφρονιστικών καταστημάτων, μέσα από διαδικασίες που
παρέκαμπταν το ΑΣΕΠ, όπως ορίζει ο Νόμος 3812/2009, ο Υπουργός Δικαιοσύνης απέσυρε το άρθρο.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συνεχάρη τον Υπουργό για το πολιτικό θάρρος που επέδειξε αποσύροντας το άρθρο, και Υπογράμμισε ότι η Πολιτεία οφείλει να βρίσκει τις καλύτερες δυνατές λύσεις μέσα όμως από την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας και των αρχών της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.[/Quote]
Πηγές διάφορες.
παρέκαμπταν το ΑΣΕΠ, όπως ορίζει ο Νόμος 3812/2009, ο Υπουργός Δικαιοσύνης απέσυρε το άρθρο.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συνεχάρη τον Υπουργό για το πολιτικό θάρρος που επέδειξε αποσύροντας το άρθρο, και Υπογράμμισε ότι η Πολιτεία οφείλει να βρίσκει τις καλύτερες δυνατές λύσεις μέσα όμως από την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας και των αρχών της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.[/Quote]
Πηγές διάφορες.
Θελω και μπορώ !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Φοβηθηκε το πασοκ μηπως παρει πιο πολλες ψηφους η ΝΔ;
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα με λιγα λογια το παραπανω κειμενο λεει οτι ενω υπηρχε αρθρο που ακυρωνε τον ασεπ απο τις διαδικασιες προσληψης σοφρωνιστικων, αυτο αποσυρθηκε αρα ο ασεπ εξακολουθει να ισχυει, σωστα;Dea_Lok έγραψε:[Quote]; Απεσύρθη το άρθρο που παρέκαμπτε το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων Όπως ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, μετά τη χθεσινή, ρητή, δήλωση του Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Τριαντάφυλλου, στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συναινεί στην ψήφιση του άρθρου 89 που αφορούσε στη στελέχωση των σωφρονιστικών καταστημάτων, μέσα από διαδικασίες που
Πηγές διάφορες.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Η προκηρυξη πηγε να βγει χωρις ασεπ και το πασοκ εκανε ενσταση για να γινει με ασεπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες