TasosOPC έγραψε:Υπάρχει κάποιος που να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία των εξετάσεων;(ακτινογραφία, αίμα, καρδιογράφημα)
κατσε ρε τρελε μου να βγουνε τα αποτελεσματα και μετα τα κανουμε...
Υπάρχει λόγος που ρωτάω. Εγώ έχω ήδη κάνει αιματολογικές και ακτινογραφία. Έχω κλείσει ραντεβού από τον Αύγουστο με το ΙΚΑ και οι ημερομηνίες ήταν την περασμένη εβδομάδα και αύριο θα κάνω καρδιογράφημα. Αν περίμενα να βγούν τα αποτελέσματα, για να κλείσω ραντεβού, άστο... Θα με έστελναν Νοέμβρη μεριά! Ευελπιστώ να μήν υπάρχει πρόβλημα άν παραθέσω εξετάσεις 2-3 εβδομάδων...
Παιδια μια ερωτηση... Ποσο καιρο εχουν ισχη οι εξετασεις που χρειαζομαστε; Αυριο θα παω να κανω την ακτινογραφια θωρακα... Κοιταξτε κι εσεις γιατι δεν υπαρχουν ραντεβου! Οποιος ξερει ας μου πει!
Σου εγραψα οτι δν κοιτανε ημερομηνιες. θα μπενετε μεσα 10αδες. απλα η γνωματευση τους ενδιαφερει. την ακτινογραφια ισως να μην χρειαστει να την βγαλεις απο τον φακελο
ILIAS KRITI έγραψε:Σου εγραψα οτι δν κοιτανε ημερομηνιες. Θα μπενετε μεσα 10αδες. Απλα η γνωματευση τους ενδιαφερει. Την ακτινογραφια ισως να μην χρειαστει να την βγαλεις απο τον φακελο
το ιδιο ισχυει και στις υπολοιπες ε; Να σαι καλα φιλε μου! Σε ευχαριστω πολυ!
ILIAS KRITI έγραψε: Το ιδιο ισχυει για ολες. Τα αποτελεσματα βγηκαν; Μηπως βιαζεσαι;
επειδη ηταν κανονισμενο να κανω καποιες εξετασεις αυτες τις μερες ειπα στο γιατρο μου να μου γραψει και τις υπολοιπες που χρειαζονται να τις κανω ολες μαζι... Να τις εχω ετοιμες!
ILIAS KRITI έγραψε:Καλα εκανες. Καλη επιτυχια. Και εγω τα δικα σας αποτελεσματα περιμενω. Αλλα απο οτι βλεπω. Θα πατε για τις εξετασεις μετα τις εκλογες.
να σαι καλα! Λες να παμε μετα τις εκλογες; Οποτε μηπως δεν θα ισχυουν οι εξετασεις; Αν παει τοσο αργα! Θα θελει πιο προσφατες? ...
Μήπως ξέρει κάποιος ποσο καιρο ισχυουν οι εξετασεις αιματος; Ειχα κανει στις 18/9 και αναρωτιεμαι αν μπορω να παρουσιασω αυτες ή δεν ισχυουν και πρεπει να κανω αλλες. Ευχαριστω