εχεις ελπιδες αρκετες και σε καλη θεση εισαι. Αν παρουμε τα πραγματα με βαση την προκ. Του 2007 εισαι μεσα. Αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι σχεδον ολοι λενε πως τα αθληματα τα εχουν οποτε δεν θα ειναι τα πραγματα ωπος παλια.chris1561985 έγραψε:Παιδια γεια σας. Ειμαι μεσα στην πικρα ειλικρινα γιατι πραγματικα στο τσακ δεν μπαινω...2490 μορια εχω και μπαινες με 2510. Για ονομα του θεου. Ηθελα τοσο πολυ να μπω. Αντι για 12.9 απολυτηριο αν ειχα 13 εμπαινα. Απιστευτο. Ειμαι 472 θεση 52 επιλαχων δηλαδη. Πιστευει κανεις που ξερει αν εχω ελπιδα. Ευχαριστω.
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Ρε παιδια σορρυ αλλα 8ελω να με πει καποιος βαση εμπηρειας αν εχω ελπιδες με με 2250 μορια στη θεση 1399. Με ενδεχομενο οτι καποιοι πανε ε. Φ. Κ καποιοι λιμενικο, κ με δεδομενο οτι απο οτι φενεται εγεινε μπερδεμα με τις κατηγοριες 70 - 30 %... Κ οτι καποιοι 8α κοπουνε στα αθληματα... ΝΑ ΣΗΝΕΧΙΣΩ ΤΙς προπονησεις για τα αθληματα; Ευχαριστω!
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Μηπως σε αυτα τα 16000 ατομα που αναφερεσαι ειναι και για την προκυρηξη των εποχιακων μαζι;
Σας εφιστω την Προσοχη: Οσοι γνωριζουν ατομα απο ΤΕΕ ΕπαΛ ΤΕΣ ΕπαΣ κλπ. Που ειναι στην κατηγορια των 70% να πανε το συντομοτερο να κανουν ενστασεις εις βαρος τους... Εχω την εντιπωση οτι τετοια ''λαθη'' περνουν απαρατηρητα...
Τι μπερδεμα λετε πως εχει γινει με τις κατηγοριες 70- 30; Υπαρχουν ατομα σε λαθος κατηγοριες;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
Τα Άτομα Που Είναι Στην Κατηγορία 70% Ενώ Έπρεπε Να μπουν στην 30% Μπήκαν Εκει Επειδή Ειναι οι Περισσότερες Θεσεις κ εχουν Περισσότερες Ελπιδες να μπουν; Ή Μπήκαν Απο Λάθος... ;
γιατι αν ειναι Εσκεμμένο Κ τους Πάνε Ολους μετα στην Κατηγορία 30% τοτε θα ειναι Μεγάλη Αδικια για μας του 30%!
γιατι αν ειναι Εσκεμμένο Κ τους Πάνε Ολους μετα στην Κατηγορία 30% τοτε θα ειναι Μεγάλη Αδικια για μας του 30%!
- Akspoogy
- Posts in topic: 25
chris1561985 έγραψε:Παιδια γεια σας. Ειμαι μεσα στην πικρα ειλικρινα γιατι πραγματικα στο τσακ δεν μπαινω...2490 μορια εχω και μπαινες με 2510. Για ονομα του θεου. Ηθελα τοσο πολυ να μπω. Αντι για 12.9 απολυτηριο αν ειχα 13 εμπαινα. Απιστευτο. Ειμαι 472 θεση 52 επιλαχων δηλαδη. Πιστευει κανεις που ξερει αν εχω ελπιδα. Ευχαριστω.
γνωμη μου παντα: Φιλε, φυσικα κ εισαι μεσα! Με τα τσαρουχια! Θα κοπουν παρα πολλοι στα αθληματα!
Λοιπόν όσο αφορά τους επιλαχόντες Δείτε Τα δεδομένα...
λοιπόν στις προηγούμενες προκυρήξεις όντες κοβόταν 3 στους 4 Περίπου. Τότε όμως κατέβαιναν χύμα όλοι... Βλέπεται τους γύρος σας και καταλαβαίνεται τη γίνεται Υπέρβαρου , Αγύμναστου, φλώροι κτλ...
τώρα αν δείτε στους επιτυχόντες μόνο 90 άτομα δε έχουν πάει ειδικές δυνάμεις... Όχι ότι εκεί πάνε οι γαμ και δέρνω (είμαι απο τους πρώτους που το λέω Αυτό) αλλά σίγουρα είναι τα παιδιά Από Το μ. Ο και πάνω... Οπότε υπολογίστε πόσοι θα κοπούν...
απο τους άλλους 90 τώρα το ξέραν Από Καιρό ότι θα μπούν (λόγο του ότι είχαν μεγάλο απολυτήριο) και Λιώνανε Φαντάζομαι στα γήπεδα...
εκτίμησή μου είναι ότι θα κοπεί περίπου το 20%...
λοιπόν στις προηγούμενες προκυρήξεις όντες κοβόταν 3 στους 4 Περίπου. Τότε όμως κατέβαιναν χύμα όλοι... Βλέπεται τους γύρος σας και καταλαβαίνεται τη γίνεται Υπέρβαρου , Αγύμναστου, φλώροι κτλ...
τώρα αν δείτε στους επιτυχόντες μόνο 90 άτομα δε έχουν πάει ειδικές δυνάμεις... Όχι ότι εκεί πάνε οι γαμ και δέρνω (είμαι απο τους πρώτους που το λέω Αυτό) αλλά σίγουρα είναι τα παιδιά Από Το μ. Ο και πάνω... Οπότε υπολογίστε πόσοι θα κοπούν...
απο τους άλλους 90 τώρα το ξέραν Από Καιρό ότι θα μπούν (λόγο του ότι είχαν μεγάλο απολυτήριο) και Λιώνανε Φαντάζομαι στα γήπεδα...
-
- Posts in topic: 28
εχεις ενα δικιο αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα που εχουν περασει εδ. Φρ. Οσο για ειδικες δυναμεις σιγουρα και στης προηγουμενες προκυρηξεις παλι υπηρχαν ατομα που ηταν απο ειδ. Δυν.πολιτης 1 έγραψε:Λοιπόν όσο αφορά τους επιλαχόντες Δείτε Τα δεδομένα...
λοιπόν στις προηγούμενες προκυρήξεις όντες κοβόταν 3 στους 4 Περίπου. Τότε όμως κατέβαιναν χύμα όλοι... Βλέπεται τους γύρος σας και καταλαβαίνεται τη γίνεται Υπέρβαρου, Αγύμναστου, φλώροι κτλ...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
συμφωνώ απόλυτα. Λίγοι θα κοπούνπολιτης 1 έγραψε: Λοιπόν όσο αφορά τους επιλαχόντες Δείτε Τα δεδομένα...
λοιπόν στις προηγούμενες προκυρήξεις όντες κοβόταν 3 στους 4 Περίπου. Τότε όμως κατέβαιναν χύμα όλοι... Βλέπεται τους γύρος σας και καταλαβαίνεται τη γίνεται Υπέρβαρου, Αγύμναστου, φλώροι κτλ...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
Γ) Απορρόφηση των επιλαχόντων. Να θυμίσουμε ότι ισχύουν τα παρακάτω: «Οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για τρία έτη. Όσοι προσλαμβάνονται κατά το χρονικό διάστημα της τριετίας αυτής απαιτείται να έχουν κατά το χρόνο πρόσληψής τους τα προσόντα που προβλέπονται από την προκήρυξη, εκτός της ηλικίας την οποία απαιτείται να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Με εξαίρεση τον αριθμό των προσλαμβανομένων κατά την πρώτη εφαρμογή του παρόντος νόμου, ο αριθμός των ως άνω προσλαμβανομένων κατ' έτος δεν μπορεί σε κάθε περίπτωση να υπερβαίνει το 50% του αριθμού των οργανικών θέσεων των μόνιμων πυροσβεστών που κενώθηκαν το προηγούμενο από την πρόσληψή τους έτος. Ο ακριβής αριθμός των προσλαμβανομένων αυτών καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Οι κενούμενες θέσεις εποχικών πυροσβεστών μεταφέρονται στο Πυροσβεστικό Σώμα ως θέσεις Πυροσβεστών με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη».
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Σε περιπτωση που εξαντληθουν οι επιλαχοντες των εποχικων τι γινεται; αν γνωριζει καποιος ας απαντησει ερωσθαι κ ευδαιμονειται
Μαγκες γνωμη μου ειναι οτι στην καλυτερη η αποτυχια στα αθληματα θα ειναι στο 40% αμα σκεφτειτε οτι το 20% μπορει και παραπανω κοβεται στους φρουρους γιατι εκει δεν εκαναν προετοιμασια αυτοι που πηγαν να δωσουν μετα εδω τι προετοιμασια να κανεις στη δοκο λιγο στραβοπατησες επεσες νομιζω δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γνωμη μου ευχαριστω
Συμφωνω με τον handballer αλλα παρακαλαω να μην ειναι μονο 20% οι απωλειες. Απο μεριας μου ενα θα πω σε κατι πιτσιρικαδες εδω που το παιζουν ραμπο και ξημερωβραδιαζονται με ανουσια σχολια... Ολοι θα κριθουν απο τα αθληματα. Οσο και να παπαγαλιζετε εδω μεσα, εγω θα σας περιμενω στο 1000αρι...
Φιλικα
Φιλικα
Λοιπον για να μην αγχωνεσται οσοι ειναι σε καλη θεση επιλαχων... Εκατσα χθες και τα ειδα ενα ενα μεχρι την δικια μου θεση 472 δηλαδη στην α κατηγορια παντα.(70%) παιδια εχει 179 περασμενους ειδικους φρουρους που περνανε και πυροσβαστικη... Οι 22 απο αυτους ειναι επιλαχοντες στην πυροσβεστικη και περνανε ειδικους οποτε 22 ειναι σιγουροι εκτος λιστας πυροσβεστικης. Αυτοματος εγω απο 52ος επιλαχων γινομαι 30ος... Με καταλαβατε; Και θεωρω απιστευτο να φυγουν ολοι οι υπολοιποι 157 απο ειδικοι και να πανε πυροσβεστες. Προσωπικα για μενα οντας μου λειπουν 30 θεσεις ακομα ειμαι πιστευω μεσα και οχι επιλαχων χωρια απο τα αθληματα κτλ. Εκατσα εναν εναν και τους ειδα απο το pdf που κατεβασα με copy paste στο search τα ονοματα των επιτυχοντων απο τους 2 πινακες... :)
ελπιζω να βοηθισα και να εδωσα ελπιδες ακομα και στον 179το επιλαχων τουλαχιστων!
ελπιζω να βοηθισα και να εδωσα ελπιδες ακομα και στον 179το επιλαχων τουλαχιστων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες