Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
Στους πεζοναυτες πρεπει να ξερεις κολυμπι; Τι ασκησεις κανουν περιπου; Παρουσιαζομαι 10/11 βολο Στο 505 κ εχω δει κ ακουσει πολλα για τη θητεια. Αν καποιος μπορει να με κατατοπισει ας μου δωσει 1 απαντηση. Ευχαριστω
Ζησης έγραψε:Στους πεζοναυτες πρεπει να ξερεις κολυμπι; Τι ασκησεις κανουν περιπου; Παρουσιαζομαι 10/11 βολο Στο 505 κ εχω δει κ ακουσει πολλα για τη θητεια. Αν καποιος μπορει να με κατατοπισει ας μου δωσει 1 απαντηση. Ευχαριστω
θα εχεις Να κανεις Με θαλασσα Καλα ειναι να ξερεις κολυμπι Μη μου πεις οτι δεν ξερεις
Παίδες, είμαι 30 χρονών, παρουσιάστηκα Κόρινθο 12 Νοεμβρίου και πάω για πεζοναύτης από Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι είμαι με ρήξη χιαστών.
Βγαίνει η εκπαίδευση με ρήξη χιαστών;
Το πρόγραμμα που αναφέρατε το κάνουν όλοι ή παίζει κάποια να τα αποφύγω λόγω χιαστών και ηλικίας;
Βγαίνει η εκπαίδευση με ρήξη χιαστών;
Το πρόγραμμα που αναφέρατε το κάνουν όλοι ή παίζει κάποια να τα αποφύγω λόγω χιαστών και ηλικίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Στις 50 αρες θα τα καταστρεψεις τα ποδια σου πιστευω!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Φιλε με ριξη χιαστον λιγο δισκολο μπορει να στο επιβαρινει...
Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σαν "υποψήφιος" πεζοναύτης. Είμαι 1.75 και 88 κιλά. Απο πουσάπς έστω και αγύμναστος κάνω 20 ενώ έχω αντοχές στο τρέξιμο και στου κοιλιακούς. Ειμαι λάτρης της πειθαρχίας εφόσον αυτή αποσκοπεί στην ουσία δηλαδή στην υπηρεσιακή αποτελεσματικότητα και τελειότητα αλλά απεχθάνομαι με ότι έχει να κάνει με προσβολή της προσωπικότητας (π. Χ βρισιές έως και ξύλο) γιατί έχω ακούσει αρκετά... Μου αρέσουν πολύ τα όπλα και έχω περάσει μέρες αντίξοης επιβίωσης στην φύση κατα την διάρκεια κυνηγιών καθώς είμαι μανιώδης κυνηγός. Επίσης ασχολουμαι ερασιτεχνικά με την σκοποβολή με καλά αποτελέσματα. Γενικά θεωρώ πως είμαι "ψημένος" σχετικά και σαν χαρακτήρας είμαι πολύ κλειστός και εσωστρεφής, δεν θέλω να "φαίνομαι" και είμαι πολύ διακριτικός... Με αυτά λοιπόν τα χαρακτηριστικά θα με δεχτούν στους πεζοναύτες; Και αν ναι θα καταφέρω να στεριώσω; Γιατί κολλάω στο θέμα με τις προσβολές και τέτοια. Ας μου απαντήσει κάποιος ειδικός και εμπειρότερος και συγνώμη για την μακρηγορία. Ευχαριστώ!
Μαγκες μολις απολυθηκα απο τους πεζοναυτες και ενα εχω να σας πω, μην κολλατε πουθενα! στην αρχη θα τα δειτε ολα, αλλα μετα απο κανενα μηνα θα ειστε τεντα. η 50αρα ειναι γαματη, αλλα θελεις 3 μερες να σνελθεισ... αποβασεις και αλλες παπατζεσ... μουφες!305 λελε go home! παρουσιαστηκα βολο και μετα αυλωνα 575 2ος λοχος. κουρδοι, γαμησε τα! αλλα περναει ο καιρος! καλη θητεια μαγκες!
φιλε, ειμαι πεζοναυτης και τα βλεπω απο μεσα, κατ αρχας δεν χρειαζεσαι καμμια ιδιαιτερη φυσικη κατασταση για να ανταπεξελθεις, ο οποιοσδηποτε υγιης ανθρωπος μπορει να τα καταφερει. Φυσικη αγωγη δεν γινεται τακτικα και διελευση στιβου εμποδιων μπορει να τυχει να μην κανεις καθολου κατα τη διαρκεια της θητειας σου. Σχολειο Καταδρομεα δεν θα περασεις, τα σχολεια ειναι για τα στελεχη, οπως και το σχολειο ελ. Σκοπευτη, υπαρχουν ειδικοτητες ακροβολιστη και τυφεκιοφορου αλλα απεχουν παρασαγκας απο το επιπεδο του ελ. Σκοπευτη.
έτσι είναι οι ιδ. Δυνάμεις, τα σχολεια για τα στελέχη και οι σκοπιές και αγγαρείες για τους κληρωτούς. η μονη δυσκολία αν θες είναι το ψυχολογικό, φωνές, βρισιές, κτλ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ποτε εγινε αυτο ρε παιδια; Εγω το 2004 που ειμουν στο 575 εφτυσα αιμα απο την γυμναστηκη και απο τις ασκησεις. Μην λεμε οτι θελουμε. καθε πρωι τρεξιμο 20+ γυρους στον στηβο, μονοζυγα, ασκησεις αλεξιπτωτιστου, και οταν ηταν για πορεια-βολη στο 2πλασιο. Αν προλαβενες μπανιο, επιθεωριση δ/ριας αναφορα λοχου, αναφορα ταγματος και μετα αναλογα το προγραμμα.
Ναι αλα μην τους συγκρηνεις με τους αλεξιπτωτιστες η τα Ο. Υ. Κ η τα Λ. Ο. Κ.
Στα ουκ δεν δεχονται πλεον κληρωτους οποτε δεν υπαρχει συγκριση. Οι αλεξιπτωτιστες κανουν το σβεα, που ειναι σχολειο που εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα με την εκπαιδευση στους πεζοναυτες &Καταδρομεις. Οι υπολοιποι πλεον τιποτα το ιδιαιτερο
Πειτε μου σας παρακαλω τι διαφορα εχουν οι πεζοναυτες απο τους καταδρομεις οι πεζοναυτες μας ειναι σας τους αμερικανους πεζοναυτες η καμια σχεση τι οπλα κρατανε και τι ασκησεις κανουν απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι μπαινω συντομα μεσα ευχαριστω
Καμμια σχεση ενας πληρως επαγγελματικος στρατος που εχει την τελευταια λεξη στην τεχνολογια, με τον σκοπετανθρωπο/αγγαρειομαχο ελληνα κληρωτο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης