Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PETER.D »

Οσον αφορα το υψος τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ο στρατος θελει ανδρες. Ετσι οσο ποιο ψηλες ειναι οι κοπελες τοσο θα ανεβαινει και το οριο για να σας κοβουν. Απλα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Τι να κανουμε η ισοτητα αυτα εχει
δεν μπορουν να μπενουν και τελειως ασχετοι και αδυναμοι
στο στρατο
ο στρατος θελει δυναμη
οποιος δεν μπορει ας κοιταξει αλλου
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Αλέξης »

Σωστός...
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Τα όρια στα αθλήματα δεν είναι κ παιχνιδάκι αλλα μην τρελαθούμε κιόλας, δεν ειναι και ακατόρθωτα... Απλά απαιτούν λίγη περισσότερη προσπάθεια.προσωπικά μου φαίνονται οκ.

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Μαγκες αν υπαρχει θεληση ολα μπορει καποιος να τα καταφερει
δεν πειραζει να ζωριστειτε και για 1 χρονο να γυμναζεστε

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα όρια στα αθλήματα παιδιά είναι για 'ανάπηρους' κακά τα ψέμματα. Μια στοιχειώδη προσπάθεια την τελευταία στιγμή αρκεί για να τα καταφέρετε και λίγο πείσμα. Επικεντρωθείτε στο διάβασμά σας ώστε να συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα μόρια.(Εκεί εντοπίζεται η δυσκολία) Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από illy »

Κατερίνα η σφαίρα είναι καθαρά θέμα τεχνικής... Κάνε προπόνηση με γυμναστή που θα σου δείξει την σωστή τεχνική κ θα τα καταφέρεις... Σε ό, τι αφορά αυτό που λες πχ για τον αν κάποιος θέλει να γίνει στρατιωτικός γιατρός σε τί χρησιμεύουν όλα αυτά τα αθλήματα εν μέρει συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάς ότι δεν παύει να είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων κ σε περίοδο πολέμου όλοι είναι το ίδιο, μάχονται για τον ίδιο σκόπο
Dum spiro spero
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Παιδιά... Δεν ήθελα να θίξω κανέναν ούτε να προκαλέσω αντιδράσεις! Σαφώς και θα πρέπει να υπάρχουν τα αθλήματα και να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Όμως όλο αγόρια απαντούν... Πραγματικά, ας απαντήσει μια κοπέλα για τη σφαίρα. Εγώ είμαι η παράλογη; Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνετε ότι μπορεί γενικά να υπάρχει ισότητα, όμως από τη φύση της η γυναίκα είναι πιο αδύναμη από των άντρα... Κακά τα ψέματα... Όσον αφορά αυτό που είπα για τους φαντάρους, θεωρώ πως έχω δίκιο, διότι δεν είναι το ίδιο να είσαι αξιωματικός στο στρατό και φαντάρος στο στρατό. Έχει καμία σχέση; Και όχι βέβαια, δεν υποστήριξα ποτέ πως τα αθλήματα πρέπει να καταργηθούν. Όμως μην τα θεωρείτε εύκολα για τις κοπέλες... Τη σφαίρα δηλαδή... Η άποψη ότι τα αθλήματα είναι για "ανάπηρους" νομίζω ότι απορρίπτεται από πολλούς... Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που ειπώθηκε ότι όποιος έχει θέληση τα καταφέρνει όλα... Και δε θεωρώ ότι κάποια που καταφέρνει όλα τα άλλα εκτός από τη σφαίρα, είναι ανίκανη! Και επίγνωση για το τι γίνεται στη ΣΣΑΣ έχω, διότι γνωρίζω δύο άτομα που ήταν εκεί... Γενικά η ΣΣΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες... Απαιτούνται κάποια προσόντα και ορθώς. Όμως, προσωπικά θεωρώ ότι για τα κορίτσια (το τονίζω) δεν είναι εύκολα. Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με αγύμναστο άτομο! Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν ο στρατός αποφάσισε ότι χρειάζεται γυναίκες ή αν εμείς φαγωθήκαμε να μπούμε... Διότι αν φαγωθήκαμε εμείς, καλά να πάθουμε γιατί σου λέει, αυτά θέλουμε. Όποιες το έχουν οκ! Αλλιώς δρόμο! Χαχα! Δεν ξέρω... Προς Θεού, δεν είχα διάθεση να υποτιμήσω ή να προσβάλλω κάποιον απλά είμαι πολύ πιεσμένη και έχω όλες τις προϋποθέσεις, έχω ρίξει τόοοοσο διάβασμα και πραγματικά το ενδεχόμενο να πετύχω όλα τα υπόλοιπα και να κοπώ στη σφαίρα με τρελαίνει! Τώρα αν κάποιοι στενοχωρέθηκαν, δεν το ήθελα. Εγώ είπα απλώς τη γνώμη μου και ούτε θεωρώ ότι με τις απόψεις των άλλων κρίνεται σωστό να γελάμε!

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Katerina έγραψε:Παιδιά... Δεν ήθελα να θίξω κανέναν ούτε να προκαλέσω αντιδράσεις! Σαφώς και θα πρέπει να υπάρχουν τα αθλήματα και να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Όμως όλο αγόρια απαντούν... Πραγματικά, ας απαντήσει μια κοπέλα για τη σφαίρα. Εγώ είμαι η παράλογη; Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνετε ότι μπορεί γενικά να υπάρχει ισότητα, όμως από τη φύση της η γυναίκα είναι πιο αδύναμη από των άντρα... Κακά τα ψέματα... Όσον αφορά αυτό που είπα για τους φαντάρους, θεωρώ πως έχω δίκιο, διότι δεν είναι το ίδιο να είσαι αξιωματικός στο στρατό και φαντάρος στο στρατό. Έχει καμία σχέση; Και όχι βέβαια, δεν υποστήριξα ποτέ πως τα αθλήματα πρέπει να καταργηθούν. Όμως μην τα θεωρείτε εύκολα για τις κοπέλες... Τη σφαίρα δηλαδή... Η άποψη ότι τα αθλήματα είναι για "ανάπηρους" νομίζω ότι απορρίπτεται από πολλούς... Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που ειπώθηκε ότι όποιος έχει θέληση τα καταφέρνει όλα... Και δε θεωρώ ότι κάποια που καταφέρνει όλα τα άλλα εκτός από τη σφαίρα, είναι ανίκανη! Και επίγνωση για το τι γίνεται στη ΣΣΑΣ έχω, διότι γνωρίζω δύο άτομα που ήταν εκεί... Γενικά η ΣΣΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες... Απαιτούνται κάποια προσόντα και ορθώς. Όμως, προσωπικά θεωρώ ότι για τα κορίτσια (το τονίζω) δεν είναι εύκολα. Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με αγύμναστο άτομο! Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν ο στρατός αποφάσισε ότι χρειάζεται γυναίκες ή αν εμείς φαγωθήκαμε να μπούμε... Διότι αν φαγωθήκαμε εμείς, καλά να πάθουμε γιατί σου λέει, αυτά θέλουμε. Όποιες το έχουν οκ! Αλλιώς δρόμο! Χαχα! Δεν ξέρω... Προς Θεού, δεν είχα διάθεση να υποτιμήσω ή να προσβάλλω κάποιον απλά είμαι πολύ πιεσμένη και έχω όλες τις προϋποθέσεις, έχω ρίξει τόοοοσο διάβασμα και πραγματικά το ενδεχόμενο να πετύχω όλα τα υπόλοιπα και να κοπώ στη σφαίρα με τρελαίνει! Τώρα αν κάποιοι στενοχωρέθηκαν, δεν το ήθελα. Εγώ είπα απλώς τη γνώμη μου και ούτε θεωρώ ότι με τις απόψεις των άλλων κρίνεται σωστό να γελάμε!

Εννοειται πως δεν θα σου πει κανείς τίποτα για την γνώμη σου.

Απλά δεν φταει πάντα το. "σύστημα".

Δεν πιστευω πως θα σου ειναι δύσκολο να εξασκηθεις λίγο στην τεχνική της σφαίρας... Εικόνα

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

Καλησπερα σε ολους κ ολεσ! Κ γω δινω για σμυ φετοσ. Λοιπον, δεν χρειαζεστε ν αγχωνεστε για τα αθληματα. Ολοι μπορουμε να τα καταφερουμε. Δν ειναι ακατορθωτα! Εγω ξεκινησα απο τις αρχες ιανουαριου προπονησεις για τα συγκεκριμενα αθληματα. Πηγαινω 3 με 4 φορες τ βδομαδα. Καλα ιεναι. Ειναι αρκετα ευκολα. Θελει δουλεια κ πισμα. Κακα τα ψεματα. Αλλα μπορουνε ολοι ν ανταπεξελθουνε εις περας στα ορια των αγωνισματων. Νταξει! Καλη υπομονη κ καλη επιτυχια σε ολους σασ! Τα λεμε στ καφτατζογλειο! Χαχα! Γερααα ρε! Μν μασατεεεε! Δν ειναι οι αλλοι καλυτεροι απο μασ... Ν τ θυμαστε παμτα αυτο! Καλο βραδυ!
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Βεβαια βαγιουλα περα απο δοκιμασιες θελι και καλο διαβασμα
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από karabill »

Τα αθλήματα δεν είναι δύσκολα παιδιά λίγη ιδέα απο αθλητισμό αμα έχετε βγαίνουν... Το χιλιάρι πιστεύω θα δυσκολέψει τις κοπέλες σύμφωνα με αυτά που βλέπω στο γύπεδο που πάω.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
otinane

Δημοσίευση από otinane »

Δεν το πιστευω οτι κανετε και προπονήσεις για τα αθληματα!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Εικόνα
otinane έγραψε:Δεν το πιστευω οτι κανετε και προπονήσεις για τα αθληματα!

εσενα τωρα τι σε πειραξε; Δεν εχουν ολοι την φορμα σου βλεπειςΕικόναΕικόναΕικόνα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από karabill »

Παλικάρι όντως είσαι οτι να ναι... Τα αθλήματα δεν τα κάνεις μονο για να τα περασεις στα ΠΚΕ... Καλο θα σου κανουν κ μεσα στην σχολη αλλα και εξω απ τη σχολη...
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης