Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2011)
Λοιπον μια ξαδερφη μου που ειναι στην ευελπιδων μου ειπε οτι οι βασεις θα αναιβουν καπως φετος αλλα κυριως του χρονου. Κιεπειδη και εγω θελω να μπω ευελπιδων κιοχι για τα λεφτα και την μονιμοτητα οπως θελουν καπιοι αυτοι που του χρονου θελουν ευελπιδων να ξεκινισουν απο τωρα το διαβασμα οσο γιαυτους που δινουν φετος καλη επιτυχια.
Μήπως η ξαδέρφη σου ονομάζεται και Πυθία... ; Έλεος ρε παιδιά, ακόμα δεν ξέρουμε καν τον αριθμό που θα εισαχθούν, τον αριθμό που θα τη δηλώσουν και τις βαθμολογίες που έχουν γράψει οι υποψήφιοι για φέτος και βγάζουμε προγνώσεις και για του χρόνου...
Όπως αναφέρει ο αμέσως προηγούμενος χρήστης, αυτό μπορεί να στο πει μόνο ο Νοστράδαμος και ένα τυπάκι που έχουν ανακαλύψει στο Ράδιο Αρβύλα.ΤΑΚΙΣ έγραψε:Λοιπον μια ξαδερφη μου που ειναι στην ευελπιδων μου ειπε οτι οι βασεις θα αναιβουν καπως φετος αλλα κυριως του χρονου.
Όντως ρε παιδιά τι ινδιάνικες ικανότητες είναι αυτές που έχετε με το να προβλέπετε και τις βάσεις του επόμενου χρόνου; Μιας και κάποιος αναφέρθηκε στο ότι δεν έχουν ανακοινώσει τον αριθμό εισαχθέντων, πότε σκοπεύουν να τον ανακοινώσουν;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Εγω ειπα τι συζητιεται μεσα στη σχολη. Τωρα τι να σας πω. Παντως και με την λογικη να το παρεις οι βασεις θαναιβουν και φετος και του χρονου αφου ολοι στρεφονται στη μονιμοτητα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλη επιτυχια σε ολους
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Προβλεπεται πτωση βασεων! Τα θεματα αυτη την αποψη εχουν!
Μακάρι να ισχύσει και για τις στρατιωτικές...
Τα δυσκολα θεματα που εχουν πεσει σε ολα τα μαθηματα φετος δειχνουν οτι οι βασεις θα πεσουν. Ομως λογω της αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης που προσφερει σε συνδυασμο με την ολοενα αυξανομενη ανεργια, μαλλον θα κυμανθει η βαση στα ιδια επιπεδα αν δεχθουν τον ιδιο αριθμο εισαχθεντων
Γεια σας δινω πανελληνιες τωρα και οπως βλεπω με τετοια δυσκολια στα θεματα βγαζω (κατα προσεγγιση παντα) γυρω στο 14.800-15.000 εχω κανει τα χαρτια μου για ευελπιδων βασικα μονο αυτο θελω... ειμαι και πολυτεκνοσ... λετε να κατεβουν οι βασεις μετα απο τετοια παλουκια θεματα ;
αναφερομαι για ευελπιδων οπλα ειδικη κατηγορια πολυτεκνων... διοτι βλεπω και τις βασεις το 2004 ηταν 13,5 και τωρα με τοσο δυσκολα θεματα μπορει να παει και στο 14... εσεις τι λετε;
αναφερομαι για ευελπιδων οπλα ειδικη κατηγορια πολυτεκνων... διοτι βλεπω και τις βασεις το 2004 ηταν 13,5 και τωρα με τοσο δυσκολα θεματα μπορει να παει και στο 14... εσεις τι λετε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
αμαν με την αποκατασταση λες κ ο στρατος ειναι οαεδ. Ενταξει εγω δεν μπορω να φανταστω καποιος να θελει να περιορισει Ετσι τη ζωη του για 1000 ευρω το μηνα. Εκτος αυτου εκει μεσα θελει Πολλα αλλα απο ενα τετοιο αθλιο κινητροREPAINER έγραψε:Τα δυσκολα θεματα που εχουν πεσει σε ολα τα μαθηματα φετος δειχνουν οτι οι βασεις θα πεσουν. Ομως λογω της αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης που προσφερει σε συνδυασμο με την ολοενα αυξανομενη ανεργια, μαλλον θα κυμανθει η βαση στα ιδια επιπεδα αν δεχθουν τον ιδιο αριθμο εισαχθεντων
Δηλαδη λετε πως δεν θα πεσει η βαση για ''ευελπιδων οπλα ειδικη κατηγορια πολυτεκνων'' φετος;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
με τα θεματα που πεσαν λογικα θα κατεβουνεGERRY έγραψε:Δηλαδη λετε πως δεν θα πεσει η βαση για ''ευελπιδων οπλα ειδικη κατηγορια πολυτεκνων'' φετος;
Ρε παιδιά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα για τις βάσεις... Τα θέματα ήταν όντως δύσκολα, αλλά ο αριθμός των εισακτέων θα μειωθεί! Όσο γι' αυτούς που δεν έδωσαν πανελλήνιες, αυτοί ήταν εκτός ανταγωνισμού έτσι κι αλλιώς, άντε να έβγαζαν 5000 μόρια και να πήγαιναν σε κανένα τει που δεν θα τελείωναν ποτέ! Πάντως ελπίζω να πέσουν έστω και λίγο οι βάσεις γιατί αλλιώς αντίο σσε... Φίλε Gerry, οι βάσεις δεν θα πέσουν με τίποτα στο 14, είναι 3000 μόρια διαφορά με τις περσινές! Καλύτερα πήγαινε καμιά σμυ...
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
peter1992 έγραψε:αμαν με την αποκατασταση λες κ ο στρατος ειναι οαεδ. Ενταξει εγω δεν μπορω να φανταστω καποιος να θελει να περιορισει Ετσι τη ζωη του για 1000 ευρω το μηνα. Εκτος αυτου εκει μεσα θελει Πολλα αλλα απο ενα τετοιο αθλιο κινητροREPAINER έγραψε:Τα δυσκολα θεματα που εχουν πεσει σε ολα τα μαθηματα φετος δειχνουν οτι οι βασεις θα πεσουν. Ομως λογω της αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης που προσφερει σε συνδυασμο με την ολοενα αυξανομενη ανεργια, μαλλον θα κυμανθει η βαση στα ιδια επιπεδα αν δεχθουν τον ιδιο αριθμο εισαχθεντων
αυτο που λες ειναι κουφο
εγω ηθελα ΣΣΕ απο τα 14 μου Πριν κριση και βλακεις (φετος δινω και περιμενω τα αποτελεσματα)
αλλα μην λεμε και ακροτητες
αν δεν ειχες αποκατασταση γιατι να πας και να μετατιθεσαι κα8ε 3 χρονια να χανεις φιλους να εχεις ενα - στην οικογενεια τα λεφτα ειναι καλα οντως αλλα... Στα 22 σου πρεπει να τα πληρωνεις ολα οχι η μαμα και ο μπαμπας πρεπει να πληρωνεις νοικι τηλεφωνο και τα λοιπα
εν ολιγοις ειναι ισορροπημενο σε εχουν μονιμο επειδη ειναι ετσι η δουλεια
αλλιως θα ειχαμε παρτ ταημ ταγματαρχες

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης