ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2010)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KOUNOUPIERA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KOUNOUPIERA »

Εχει δικιο ο δοκιμοσ. Πηγα στον ασπροπιργο για να δω αν μπορουσα να δωσω και απο πανεληνιες και με απολιτιριο και μου ειπαν τα ιδια. Αρα μονο με πανεληνιες και ο θεος βοηθος!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από greko_27 »

Διαβαστε πολυ καλα τι λεει η προκυρηξη... Τα λεει ξεκαθαρα...
gREF

Δημοσίευση από gREF »

Ναι, ομως στην προκύρηξη για την τρίτη κατηγορία λέει το εξής:
Πιστοποιητικό της ΔΝΕΡ Δ΄ (εάν υπάρχει) στο οποίο να φαίνονται οι ημερομηνίες ναυτολόγησης
και απόλυσης των υποψηφίων οι οποίοι/ες έχουν θαλάσσια υπηρεσία επί εν ενεργεία εμπορικών
πλοίων Ελληνικών ή υπό ξένη σημαία συμβεβλημένων με το Ν.A. Τ.1500 οχ (500 κοχ) και άνω.
Η παραπάνω θαλάσσια υπηρεσία θα πρέπει να έχει διανυθεί μέχρι την ημερομηνία υποβολής των
δικαιολογητικών, να μην συμπίπτει με το χρόνο φοίτησης στις διδακτικές περιόδους του Λυκείου
ή Τ. Ε. Ε. Και να είναι συνολικής διάρκειας τουλάχιστον (60) ημερολογιακών ημερών και μέχρι
(270) ημερών.
αυτό με την παρένθεση δε σημένει οτι είναι προεραιτικό να υπάρχει ναυτική προυπηρεσία;
...

Δημοσίευση από ... »

Λεει απο κατω ομως οτι ειναι για λυκεια και τεε. Μονο για ναυτικα λυκεια ειναι προαιρετικο
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnnylok »

Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

johnnylok έγραψε:Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;

Φετος το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραφτεις κανονικα στην σχολη τον σεπτεμβριο και να ζητησεις απο την γραμματεια της σχολης αναβολη σπουδων λογω στρατευσης για ενα χρονο.Για τα απαραιτητα δικαιολογητικα θα ρωτησεις στην γραμματεια της σχολης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Ιουν 24, 2010 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...

Δημοσίευση από ... »

Που το λεει μωρε οτι μονο για τα ναυτικα λυκεια ειναι προαιρετικη η θαλ. Υπηρεσια; Να το διαβασω και εγω ρε παιδια...
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnnylok »

greko_27 έγραψε:
johnnylok έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;

Φετος το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραφτεις κανονικα στην σχολη τον σεπτεμβριο και να ζητησεις απο την γραμματεια της σχολης αναβολη σπουδων λογω στρατευσης για ενα χρονο.Για τα απαραιτητα δικαιολογητικα θα ρωτησεις στην γραμματεια της σχολης.
Αν κανω αυτο που λες φιλε greco σημαινει οτι του χρονου θα ειμαι εξασφαλισμενος στη Σχολη; Εννοω οτι μολις τελειωσω το στρατο Μπαινω κατευθειαν; Αν ομως για καποιο λογο αλλαξω γνωμη και θελω να παω σε καποια αλλη σχολη τι γινεται; Απλα ξεγραφομαι; Αυτο το λεω γιατι σκεφτομαι την αστυνομια (για του χρονου με το 10% γιατι φετος που πηγα να κανω τα χαρτια με εκοψαν για 1 ποντο γιατι θελουν υψος 170 και ειμαι 169) Και την πυροσβεστικη οπου δεν μπαινεις απο πανελληνιες γιατι πρεπει πρωτα να πας στρατο Και μετα να ξαναδωσεις πανελληνιες (το οποιο αποκλειεται). Μονο ααμα βγει καμια προκυρηξη.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

johnnylok έγραψε:
greko_27 έγραψε:
johnnylok έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω... Εγω Εδωσα φετος πανελληνιες και περιμενω να βγουν τα μορια μου. Την αεν την πιανω σιγουρα. Αν δεν μπω ομως φετος στην σχολη, δηλ να παω φανταρος πρωτα και του χρονου να κρατησω τα μορια που θα βγαλω φετος και μολις τελειωσω απο φανταρος να μπω. Ξερει κανεις αν γινεται;

Αν κανω αυτο που λες φιλε greco σημαινει οτι του χρονου θα ειμαι εξασφαλισμενος στη Σχολη; Εννοω οτι μολις τελειωσω το στρατο Μπαινω κατευθειαν; Αν ομως για καποιο λογο αλλαξω γνωμη και θελω να παω σε καποια αλλη σχολη τι γινεται; Απλα ξεγραφομαι; Αυτο το λεω γιατι σκεφτομαι την αστυνομια (για του χρονου με το 10% γιατι φετος που πηγα να κανω τα χαρτια με εκοψαν για 1 ποντο γιατι θελουν υψος 170 και ειμαι 169) Και την πυροσβεστικη οπου δεν μπαινεις απο πανελληνιες γιατι πρεπει πρωτα να πας στρατο Και μετα να ξαναδωσεις πανελληνιες (το οποιο αποκλειεται). Μονο ααμα βγει καμια προκυρηξη.

Ναι θα εισαι εξασφαλησμενος μετα την απολυση σου απο τον στρατο. Δηλαδη θα πας να κοψεις την αναβολη σπουδων λογω στρατευσης οταν απολυθεις απο τον στρατο και θα ξανακανεις εγγραφη στο Α' Εξαμηνο (Τυπικη Διαδικασια) ... Εαν αλλαξεις γνωμη απλως ξεγραφεσαι, δηλαδη ζητας διαγραφη απο την ΑΕΝ που εχεις περασει... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ λοιπον σε οτι αποφασισεις να κανεις... Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Ιουν 26, 2010 2:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
metallurgy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από metallurgy »

Παλικαρια ενδιαφερομαι για τις αεν... Μπορω να μπω και σαν αποφοιτος λυκειου ή πρεπει μεσω πανελληνιων κανονικα?20 χρονων ειμαι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες δεν μπορούμε να γράφουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα
metallurgy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από metallurgy »

Ευχαριστω
ka...ky

Δημοσίευση από ka...ky »

Γεια σας παιδια! ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια :

1) η ημερομηνια καταθεσης αιτησεων για την 1η κατηγορια ειναι 8-7-2010 οπως λεει στην προκυρηξη; Γιατι εγω διαβασα κατι για 2 Σεπτεμβρη για τα λυκεια και

2) ξερει κανεις τι ισχυει για αποφοιτους ΑΕΙ; Εγω τελειωνω τωρα την σχολη μου ξερετε αν μπορω να κανω αιτηση για εμποροπλοιαρχων;

Σας ευχαριστω πολυ ολους!

(Υ. Γ. Πολυ κατατοπιστικο το φορουμ)

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

metallurgy, μπορείς και με απολυτήριο λυκείου. Θα είσαι στην τρίτη γενική κατηγορία. Οσο για σενα ka...ky, το 2 σεπτεμβρη είναι μόνο για την τρίτη γενική κατηγορία όχι για την πρώτη και δεύτερη. Το πτυχίο του ΑΕΙ δεν μετράει καθόλου. Μπορείς είτε να ξαναδώσεις πανελλήνιες είτε να δώσεις με απολυτήριο λυκείου η ΤΕΕ στην τρίτη γενική κατηγορία.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπερα, ειμαι 23 χρονων και εχω αποφασισει να παω στις ΑΕΝ θα κανω αιτηση χωρις πανελληνιες. Ειμαι αποφοιτος λυκειου και φοιτητης στο πανεπιστημιο αθηνων εχω lower και και θελω να μαθω ποιες ειναι οι πιθανοτητες μου να με δεχτουν και να περασω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης