Μεταθέσεις αστυνομικών
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Μεταθέσεις αστυνομικών
Θέλω να ρωτήσω αν το ισομερώς που καταργήθηκε έχει εφαρμογή από τις τακτικές του Αυγούστου ή από τις έκτακτες, και Αν γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός του φεκ για το καινουριο πολυνομοσχέδιο
-
- Στρατηγός
Μεταθέσεις αστυνομικών
ovi έγραψε:Θέλω να ρωτήσω αν το ισομερώς που καταργήθηκε έχει εφαρμογή από τις τακτικές του Αυγούστου ή από τις έκτακτες, και Αν γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός του φεκ για το καινουριο πολυνομοσχέδιο
Αρ. Πρωτ.:900/9/6ι
Καταργείται ο όρος «ισομερώς» και έτσι οι μεταθέσεις του αστυνομικού προσωπικού πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.100/2003.
Μεταθέσεις αστυνομικών
Χαιρετε! Θα θελα να ρωτησω αν τα μορια του γαμου προσμετρωνται ακομα κι αν ο γαμος εχει τελεστει μες στο ιδιο ετος με την αιτηση μεταθεσης. Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
Μεταθέσεις αστυνομικών
zanio έγραψε:Χαιρετε! Θα θελα να ρωτησω αν τα μορια του γαμου προσμετρωνται ακομα κι αν ο γαμος εχει τελεστει μες στο ιδιο ετος με την αιτηση μεταθεσης. Ευχαριστω.
Σελίδα 4. Διάβασε το 6ο μήνυμα
Μεταθέσεις αστυνομικών
Το ισομερως καταργηθηκε με νομο που ψηφιστηκε στις 10/03/2011. Ειναι σωστο; Εγω εκανα αιτηση με αλλους ορους και μετα αυτοι τους αλλαζουν. εχω δικαιωμα προσφυγησ;
Εγω ειμαι ανθ/μος και εκανα αιτηση για θεσ/νικη με βαση το νομο 3686/2008 (ισομερωσ). Αλλωστε η προκηρυξη των μεταθεσεων βγηκε με βαση αυτον τον νομο. Αφου εχει ληξει η περιοδος των αιτησεων στις 20/02/2011 ξαφνικα ψηφιζουν αλλο νομο στις 10/03/2011! Αυτο δεν αλλαζει τους ορους της προκηρυξης των μεταθεσεων; Εγω αν τελικα δεν παω θα ηθελα να μαθω εαν εχω δικαιωμα προσφυγης στα διοικητικα δικαστηρια απο την στιγμη που εγω με αλλους ορους εκανα την αιτηση και με αλλους ορους θα βγαλουν τα ατομα.
Εγω ειμαι ανθ/μος και εκανα αιτηση για θεσ/νικη με βαση το νομο 3686/2008 (ισομερωσ). Αλλωστε η προκηρυξη των μεταθεσεων βγηκε με βαση αυτον τον νομο. Αφου εχει ληξει η περιοδος των αιτησεων στις 20/02/2011 ξαφνικα ψηφιζουν αλλο νομο στις 10/03/2011! Αυτο δεν αλλαζει τους ορους της προκηρυξης των μεταθεσεων; Εγω αν τελικα δεν παω θα ηθελα να μαθω εαν εχω δικαιωμα προσφυγης στα διοικητικα δικαστηρια απο την στιγμη που εγω με αλλους ορους εκανα την αιτηση και με αλλους ορους θα βγαλουν τα ατομα.
-
- Στρατηγός
Μεταθέσεις αστυνομικών
DIMI έγραψε:Το 1 παιδι ποσα μορια το χρονο παιρνει;2 η 1 ;
Οι έγγαμοι με τέκνα επιπλέον δύο (2) μόρια για το πρώτο τέκνο,
τέσσερα (4) μόρια για το δεύτερο και έξι (6) μόρια για το τρίτο και για καθένα από
τα επόμενα τέκνα. Στα μόρια αυτά προστίθενται κατ' έτος ένα (1) μόριο για το
πρώτο, δύο (2) μόρια για το δεύτερο και τρία μόρια (3) για το τρίτο και καθένα
από τα επόμενα τέκνα.
Μεταθέσεις αστυνομικών
Συμφωνω και γω Ανθ. Ειμαι Και θα κάνω και γω προσφυγη
Μεταθέσεις αστυνομικών
Το βλέπω λίγο δύσκολο για την προσφυγή γιατί στην Προκήρυξη Για τις μεταθέσεις έλεγε αν Θυμάμαι Καλά Ότι Οι θέσεις θα κατανεμηθούν Σύμφωνα Με Αυτά Που θα Ορίζετε Κατά την διεξαγωγή τους, Δηλαδή Με ότι θα ισχύει όταν θα Βγουν Τα αποτελέσματα (νέος νόμος Δηλαδή) .
Μεταθέσεις αστυνομικών
Στην διαταγή που έβγαλε το Α. Ε. Α είχε σαν σχετικές α) το Π. Δ 100/2003 και β) το Ν.3686/2008. Άρα σου λέει ότι εγώ βάση αυτών των δύο Νόμων (από την στιγμή που τις έχει ώς σχετικές στην Διαταγή) Ζητάω για τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Τον παρακάτω αριθμό αστυνομικών για να καλύψω τα κενά μου. Και σου λέει επίσης ότι μέχρι τις 20/02/2011 έχεις δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση. Ο καθένας μας κάνει κουμάντο Λοιπόν στην ζωή του, αξιολογεί τις θέσεις που σου βγάζει και κάνει την αίτησή του υπολογίζοντας ταυτόχρονα που επιθυμεί να μετατεθεί με βάση αυτό που ξέρεις ότι ισχύει Μέχρι την 20/02/2011, τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης. Εγώ λοιπόν τί φταίω που κάποιους τους κάπνισε να ψηφίσουν άλλο Νόμο στις 10/03/2011 και να τον δημοσιεύσουν στις 31/03/2011 σε Φ. Ε. Κ;
Συμφωνώ ότι Ήταν άδικο το ισωμερώς. Αλλά εμένα προσωπικά με σύμφερε για φέτος. Θα έφευγα σίγουρα. Και στο κάτω κάτω άν ήθελαν να το αλλάξουν να το έκαναν πρίν την υποβολλή αιτήσεων όπως το 2008 που το είχαν αλλάξει με Νόμο που ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε στις 31/07/2008. Τότε όμως ήξεραν αυτοί που θα έκαναν αίτηση μετάθεσης για το 2009 τι θα ισχύει. Εδώ τώρα αυτοί το αλλάζουν μετά την λήξη των αιτήσεων και πρίν βγούν οι μεταθέσεις. Δηλαδή δεν σου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσεις. Αλλάζει ή δεν αλλάζει τους όρους των μεταθέσεων βάση Των Οποίων ο Καθένας μας έκανε την αίτησή του;
Επομένως γιατί να μήν έχω το δικαίωμα να υποβάλλω μία ένσταση; Είναι σαν να κάνουν τα παιδιά αίτηση για την Σχολή Αστυφυλάκων, να λέει η προκήρυξη ότι το όριο για το ύψος θα είναι 1.70 και αφού λήξει η προθεσμία των αιτήσεων να ψηφίζουν Νόμο που να λέει ότι ανεβάζουμε το όριο στο 1.75 και επομένως όλοι που είναι κάτω από 1.75 αυτόματα δεν υπολογίζονται. Μα άν το παιδί που είνα 1.73 ήξερε έξαρχής ότι το ύψος θα είναι 1.75 δεν θα έβαζε την Σχολή Αστυφυλάκων. Λογικό δεν είναι. Όταν βγαίνει μία προκήρυξη για οτιδήποτε πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να ξέρει τους όρους με τους οποίους συμετέχει σε αυτήν και όχι να αλλάζουν μετά την λήξη της.
Συμφωνώ ότι Ήταν άδικο το ισωμερώς. Αλλά εμένα προσωπικά με σύμφερε για φέτος. Θα έφευγα σίγουρα. Και στο κάτω κάτω άν ήθελαν να το αλλάξουν να το έκαναν πρίν την υποβολλή αιτήσεων όπως το 2008 που το είχαν αλλάξει με Νόμο που ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε στις 31/07/2008. Τότε όμως ήξεραν αυτοί που θα έκαναν αίτηση μετάθεσης για το 2009 τι θα ισχύει. Εδώ τώρα αυτοί το αλλάζουν μετά την λήξη των αιτήσεων και πρίν βγούν οι μεταθέσεις. Δηλαδή δεν σου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσεις. Αλλάζει ή δεν αλλάζει τους όρους των μεταθέσεων βάση Των Οποίων ο Καθένας μας έκανε την αίτησή του;
Επομένως γιατί να μήν έχω το δικαίωμα να υποβάλλω μία ένσταση; Είναι σαν να κάνουν τα παιδιά αίτηση για την Σχολή Αστυφυλάκων, να λέει η προκήρυξη ότι το όριο για το ύψος θα είναι 1.70 και αφού λήξει η προθεσμία των αιτήσεων να ψηφίζουν Νόμο που να λέει ότι ανεβάζουμε το όριο στο 1.75 και επομένως όλοι που είναι κάτω από 1.75 αυτόματα δεν υπολογίζονται. Μα άν το παιδί που είνα 1.73 ήξερε έξαρχής ότι το ύψος θα είναι 1.75 δεν θα έβαζε την Σχολή Αστυφυλάκων. Λογικό δεν είναι. Όταν βγαίνει μία προκήρυξη για οτιδήποτε πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να ξέρει τους όρους με τους οποίους συμετέχει σε αυτήν και όχι να αλλάζουν μετά την λήξη της.
Μεταθέσεις αστυνομικών
Σκεψου οτι εδωσαν δικαιωμα κ στους αστ/κες απο Ε. Φ κ μάλιστα δυο μηνες μετα την ληξη της προθεσμίας. Λογικα ολες οι θεσεις αστ/κων θα καλυφθουν απο αυτους στις περισσοτερες περιοχες. Πραγματικα για γελια το Υπουργειο. Οτι τους ερθει στο κεφαλι κανουν. Δεν σκεφτοντε κανεναν... Θελουν ενσταση αλλα αυτο απαιτει χρονο κ χρημα. Οποιος εχει κουραγιο πραγατικα καλη δυναμη. Η φετινη προκυρηξη μεταθεσεων ηταν μια παροδία !
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλημερα. πραγματικα ειναι ξεδιαντροποι αυτοι που μας κυβερνανε. ειμαστε οικογενειαρχες και περιμενουμε την μεταθεση και θα μας παρουν οι αλλοι τη θεση απο το πουθενα. αειναι πραγματικα αδικο. δεν δωσανε πανελληνιες καν, μπηκαν στη σχολη, εγιναν ειδικοι φρουροι, τους κανανε αστυφυλακες και τωρα θα μας φανε και τη θεση; ε οχι, αυτο παει πολυ. εμεις δηλαδη ειμαστε η τελευται τρυπα της φλογερας; εννοειται και θα κανουμε ενσταση. αυτοι κανονικα δεν ειχαν δικαιωμα μεταθεσης του χρονου;
Μεταθέσεις αστυνομικών
Κανονικά θα πρέπει η Π. Ο. Α. Σ. Υ ή οι τοπικές ενώσεις να ενδιαφερθούν και να υπερασπίσουν αυτούς που αδικούνται στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τους νομικούς συμβούλους που έχει η κάθε ένωση, οργανόνοντας αυτούς που αδικούνται και να γίνει μια ομαδική προσφυγή. Αλλά σιγά μην το κάνει. Απ΄την στιγμή που και αυτοί το θεωρούν μια μεγάλη επιτυχία τους την αλλαγή του Νόμου. Σε έναν που απευθύνθηκα Ουσιαστικά με απέτρεψε λέγοντάς μου ότι ΄΄που θα μπλέκεις τώρα με δικαστήρια και ότι θα χρειαστούν λεφτά! ΄΄. Αλλά εγώ θα την κάνω την ένσταση και χωρίς την Βοήθειά τους. Δεν κατάλαβα; Δουλειά τους είναι να υπερασπίζονται όλους τους συναδέλφους όταν τους χρειάζονται. Αλλά εδώ τώρα είναι σε δίλημα. Σου λέει άν υπερασπιστώ Αυτόν ταυτόχρονα θα είναι σαν να είμαι Κόντρα στον άλλον. Για να τους δώ τώρα τι στάση θα ακολουθήσουν!
Μεταθέσεις αστυνομικών
Από ότι γνωρίζω οι θέσεις σε κάθε Α. Δ θα είναι 50-50, αν είναι μονός αριθμός οι περισσότεροι θα είναι ανακριτικοί. Το βρίσκω δίκαιο αυτό γιατί π. Χ εγώ υπηρετώ από το 2000 στο σώμα, είμαι έγγαμος από το 2002, έχω 2 παιδάκια Και ακόμα δεν έχω παει Στον τόπο συμφερόντων μου όπου έχω σπίτι να μείνω και να απαλαχθώ επειτέλους απο τα ενοίκια. Δίχως βέβαια να ρίξω κανέναν ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ και ας είναι και του χρόνου φτάνει να πάω κάποια στιγμή. Το ίδιο εύχομαι και για όλους που υπηρετούν μακρία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης