Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από takis2 »

Σε ποια ειδικοτητα εισαι. αν και απ οτι εμαθα καλυτερα να μπεις επιλαχων παρα με την κανονικη σειρα... Γλυτωνεις πολλα
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από B1lly »

Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού οπλισμού ΠΖ.

B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Τη γλυτώνεις σε εκπέδευση αναφέρεσε;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ναι γλυτωνεις εκπαιδευση και ορκιζεσαι πιο γρηγορα. Περυσι εβγαλε επιλαχωντες αλλα λιγους απ οτι καταλαβαινω απο τα μορια. Ισως και εναν μονο. Δηλαδη στην κανονικη σειρα μπηκε ο τελευταιος με 460 μορια και επιλαχων με 458.
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Μάλιστα... Άντε να δούμε' ας περάσει πρώτα το διάστημα έως την κατάταξη και το διήμερο του ορίου παρουσίασης και μετά θα αρχίσει πάλι η αγωνία...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ειχες μεχρι τωρα αγχος και τωρα σου προσθετουν και αλλο. Παντως δε θα βγαλουν τους επιλαχωντες αμεσως αλλα μετα απο την ορκομωσια.
bill

Δημοσίευση από bill »

Την σειρα επιλαχοντων που την μαθατε ρε παιδια ; Και εγω επιλαχων ειμαι και δεν ξερουν να μου πουνε τι σειρα εχω.

GIOUKAR

Δημοσίευση από GIOUKAR »

Γεια ειμαι επιλαχων ως βοηθος νοσηλευτρια για αεροποριας
καποιος αλλος σε αυτην την ειδικοτητα:
mariag

Δημοσίευση από mariag »

Γεια σας παιδακια κ απο μενα. Να σας πω και εγω μ τ δικη μου σειρα πως ειμαι κ εγω επιλαχουσα αλλα εμενα στ ΓΕΣ π καλεσα μ ενημερωσαν πως βρισκομαι στν 8η θεση. Ειλικρινα δν μπορω ν καταλαβω γτ γινεται ολο αυτο τ μπερδεμα κ αλλα παιδια γνωριζουν γ τ θεση π εχουν κ αλλα οχι. Διαβασα ολες τις συνομιλιες οι οποιες εχουν καταγραφει απο τις 31 γεναρη κ βλεπω πως κανεις δν εχει δηλωσει ειδικοτητες ειδικων δυναμεων εκτως απο μενα. Παιδια ειλικρινα μεσα απο τν καρδια μ σας ευχομαι καλη επιτυχια και ν μη τ βαζετε κατω. Κατανοω τ αγχος σας γτ κ εγς ς αυτη τ θεση βρισκομαι διστυχως αλλα κ παλι πρεπει ν κανουμε υπομωνη. Εγω εχω δηλωσει ειδικοτητα ειδικων αποστολων. Πιστεψτε μ μονο κ μονο η προπονηση π ειχα ηταν τοσο ψυχοφθορα οσο κ αυτη η αναμωνη. Επισης θ ηθελα ν επεμβω παντα φιλικα ς ενα θεμα π εθιξαν καποιοι ομιλητες ς προηγουμενα μνμ γ τ μεσον π θ πρεπει ν βαλουμε εμεις οι επιλαχοντες. Ολοι μας πιστευω πως σπρωξαμε την κατασταση, αλλοι μ αποτελεσμα κ αλλοι χωρις. Ας μη γελιομαστε εδω οπως κ ς ολες τις προκηρυξεις π εκδηδωνται καθε τοσο κρυβονται συμφεροντα. Οι ενστασεις π θ ακολουθησουν θ ειναι περισσοτερες και απο τις αιτησεις π ειχαν κανει οι ολοι οι υποψηφιοι. Γτ ολα πλεον ειναι θεμα μαγηρεματος κ τπτ περισσοτερο. Να σας εχρι ο θεος καλα κ καλη δυναμη!
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Ίσως να είναι νωρίς για να γνωρίζουμε έγκυρα αλλα ξέρει κανείς λόγο της μεγάλης καθυστέρησης μέσω forum κτλ αν άτομα απο τους επιτυχώντες βρήκαν αλλού κάτι άλλο η συνέχισαν τις σπουδές τους... Να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξέρουμε που βρισκόμαστε και εμείς οι επιλαχόντες
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από #eva# »

B1lly έγραψε:Ίσως να είναι νωρίς για να γνωρίζουμε έγκυρα αλλα ξέρει κανείς λόγο της μεγάλης καθυστέρησης μέσω forum κτλ αν άτομα απο τους επιτυχώντες βρήκαν αλλού κάτι άλλο η συνέχισαν τις σπουδές τους... Να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξέρουμε που βρισκόμαστε και εμείς οι επιλαχόντες

Κανένας δεν ξέρει... Εκεί ελπίζουμε πάντως... Καλή επιτυχία!
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Κουραγιο παιδια Εικόνα
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από saman »

Θελω να ενημερωσω οτι ο πρωτος επιλαχων στην ειδικοτητα Γαζωτης ενδυματων-υποδηματων ΥΠ ειναι σιγουρα μεσα, καθως εγω σαν επιτυχων σε αυτη την ειδικοτητα δεν θα παρουσιαστω ποτε!

υγ: Εχω περασει στην αεροποριαΕικόνα
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Καλή τύχη φίλε saman σου εύχομαι τα καλήτερα Εικόνα. Όσοι έχετε παρόμοια κατάσταση η γνωρίζετε οτιδήποτε σας παρακαλώ πολύ να ενημερωνεται με ένα post εδώ να αρχίσουμε να πέρνουμε και εμείς κουράγιο. Το πρώτο επίσημο νέο θα το γνωρίζουμε σε 6 εβδομάδες αλλα μέχρι τότε καλό θα είναι να έχουμε κάπια κατάσταση των πραγμάτων και εμείς.
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολά παρόμοια post απο τιν στιγμή που επιτυχόντες του ΣΞ έχοντας κάνει τα χαρτιά τους σε αεροπορία κτλ προκηρύξεις και έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν το που θα πάνε... Αναμένω post αδέρφια Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης