Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
Σε ποια ειδικοτητα εισαι. αν και απ οτι εμαθα καλυτερα να μπεις επιλαχων παρα με την κανονικη σειρα... Γλυτωνεις πολλα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού οπλισμού ΠΖ.
-
- Ανθυπασπιστής
Τη γλυτώνεις σε εκπέδευση αναφέρεσε;
Ναι γλυτωνεις εκπαιδευση και ορκιζεσαι πιο γρηγορα. Περυσι εβγαλε επιλαχωντες αλλα λιγους απ οτι καταλαβαινω απο τα μορια. Ισως και εναν μονο. Δηλαδη στην κανονικη σειρα μπηκε ο τελευταιος με 460 μορια και επιλαχων με 458.
-
- Ανθυπασπιστής
Μάλιστα... Άντε να δούμε' ας περάσει πρώτα το διάστημα έως την κατάταξη και το διήμερο του ορίου παρουσίασης και μετά θα αρχίσει πάλι η αγωνία...
Ειχες μεχρι τωρα αγχος και τωρα σου προσθετουν και αλλο. Παντως δε θα βγαλουν τους επιλαχωντες αμεσως αλλα μετα απο την ορκομωσια.
Την σειρα επιλαχοντων που την μαθατε ρε παιδια ; Και εγω επιλαχων ειμαι και δεν ξερουν να μου πουνε τι σειρα εχω.
Γεια ειμαι επιλαχων ως βοηθος νοσηλευτρια για αεροποριας
καποιος αλλος σε αυτην την ειδικοτητα:
καποιος αλλος σε αυτην την ειδικοτητα:
Γεια σας παιδακια κ απο μενα. Να σας πω και εγω μ τ δικη μου σειρα πως ειμαι κ εγω επιλαχουσα αλλα εμενα στ ΓΕΣ π καλεσα μ ενημερωσαν πως βρισκομαι στν 8η θεση. Ειλικρινα δν μπορω ν καταλαβω γτ γινεται ολο αυτο τ μπερδεμα κ αλλα παιδια γνωριζουν γ τ θεση π εχουν κ αλλα οχι. Διαβασα ολες τις συνομιλιες οι οποιες εχουν καταγραφει απο τις 31 γεναρη κ βλεπω πως κανεις δν εχει δηλωσει ειδικοτητες ειδικων δυναμεων εκτως απο μενα. Παιδια ειλικρινα μεσα απο τν καρδια μ σας ευχομαι καλη επιτυχια και ν μη τ βαζετε κατω. Κατανοω τ αγχος σας γτ κ εγς ς αυτη τ θεση βρισκομαι διστυχως αλλα κ παλι πρεπει ν κανουμε υπομωνη. Εγω εχω δηλωσει ειδικοτητα ειδικων αποστολων. Πιστεψτε μ μονο κ μονο η προπονηση π ειχα ηταν τοσο ψυχοφθορα οσο κ αυτη η αναμωνη. Επισης θ ηθελα ν επεμβω παντα φιλικα ς ενα θεμα π εθιξαν καποιοι ομιλητες ς προηγουμενα μνμ γ τ μεσον π θ πρεπει ν βαλουμε εμεις οι επιλαχοντες. Ολοι μας πιστευω πως σπρωξαμε την κατασταση, αλλοι μ αποτελεσμα κ αλλοι χωρις. Ας μη γελιομαστε εδω οπως κ ς ολες τις προκηρυξεις π εκδηδωνται καθε τοσο κρυβονται συμφεροντα. Οι ενστασεις π θ ακολουθησουν θ ειναι περισσοτερες και απο τις αιτησεις π ειχαν κανει οι ολοι οι υποψηφιοι. Γτ ολα πλεον ειναι θεμα μαγηρεματος κ τπτ περισσοτερο. Να σας εχρι ο θεος καλα κ καλη δυναμη!
-
- Ανθυπασπιστής
Ίσως να είναι νωρίς για να γνωρίζουμε έγκυρα αλλα ξέρει κανείς λόγο της μεγάλης καθυστέρησης μέσω forum κτλ αν άτομα απο τους επιτυχώντες βρήκαν αλλού κάτι άλλο η συνέχισαν τις σπουδές τους... Να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξέρουμε που βρισκόμαστε και εμείς οι επιλαχόντες
B1lly έγραψε:Ίσως να είναι νωρίς για να γνωρίζουμε έγκυρα αλλα ξέρει κανείς λόγο της μεγάλης καθυστέρησης μέσω forum κτλ αν άτομα απο τους επιτυχώντες βρήκαν αλλού κάτι άλλο η συνέχισαν τις σπουδές τους... Να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξέρουμε που βρισκόμαστε και εμείς οι επιλαχόντες
Κανένας δεν ξέρει... Εκεί ελπίζουμε πάντως... Καλή επιτυχία!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Κουραγιο παιδια 

Θελω να ενημερωσω οτι ο πρωτος επιλαχων στην ειδικοτητα Γαζωτης ενδυματων-υποδηματων ΥΠ ειναι σιγουρα μεσα, καθως εγω σαν επιτυχων σε αυτη την ειδικοτητα δεν θα παρουσιαστω ποτε!
υγ: Εχω περασει στην αεροπορια
υγ: Εχω περασει στην αεροπορια

-
- Ανθυπασπιστής
Καλή τύχη φίλε saman σου εύχομαι τα καλήτερα
. Όσοι έχετε παρόμοια κατάσταση η γνωρίζετε οτιδήποτε σας παρακαλώ πολύ να ενημερωνεται με ένα post εδώ να αρχίσουμε να πέρνουμε και εμείς κουράγιο. Το πρώτο επίσημο νέο θα το γνωρίζουμε σε 6 εβδομάδες αλλα μέχρι τότε καλό θα είναι να έχουμε κάπια κατάσταση των πραγμάτων και εμείς.

-
- Ανθυπασπιστής
Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολά παρόμοια post απο τιν στιγμή που επιτυχόντες του ΣΞ έχοντας κάνει τα χαρτιά τους σε αεροπορία κτλ προκηρύξεις και έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν το που θα πάνε... Αναμένω post αδέρφια 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης