CASTILLO έγραψε:Αποψη μου πως το οριο υψους επρεπε να ηταν 1,80 και πανω. Παντως ακουγεται οτι πολλοι και πολλες κοβονται απο τα τατουαζ και τον δμς.λετε να επηρεαστει η βαση επειδη θα εχουμε ταυτοχρονη προκηρυξη για λιμενικο;
Δεν είναι προκήρυξη για ομάδα μπάσκετ.
Την άποψη του είπε ο άνθρωπος.
Μπορεί να επηρεαστεί η βάση. Απλώς πρέπει να βγεί σύντομα.
Λίγο δύσκολο μα γίνει λάθος ατην αίτηση γιατί τ δικαιολογητικά είναι μετρημένα... αν κάτι τώρα γίνει λάθος κ τ πάρουν χαμπάρι από τ τμήμα θα σε τηλ.. εγώ φαντάσου με Τον Διοικητή έκανα τ χαρτιά κ ήταν πάνω από τ κεφάλι μ να μην κάνω κανα λάθος.. μετά τ πήρε άλλη αξιωματικός ν ελέγξει ξανά τ στοιχεία.. ότι είναι σωστά κ όλα τ δικαιολογητικά
Λοιπών από συζήτηση κ πληροφορία από τριτεκνο θα ήθελα να δώσω κ εγώ μια πληροφορία χωρίς παρεξηγήσεις για τους τριτεκνους μην την πατήσουν αν κ δεν γνωρίζω γι'αυτά ούτε νόμους ούτε τίποτα καθώς κ δεν. με. ενδοαφερει ούτε με ζοριζει αυτού του τύπου η μοριοδότηση απλά το θέτω κ το λέω να μη εκπλαγείτε αν αλλάξει κάτι στην μοριοδότηση μερικών!! εντελώς φιλικά κ χωρίς παρεξηγήσεις το βάζω απλά να δείτε κ δεν ξέρω αν ισχύει κ σας πιάνει.. Μπορείτε όλοι να μπείτε στο φεκ στην σελίδα 27 στο άρθρο 3 να διαβάσετε το άρθρο!!! αυτό το άρθρο σου βγάζει σε αυτό άσχετος αν δεν μιλάει μέσα το φεκ για ηλικιακά.. το ανεβάζω αμέσως
Ναι το έχω δει εγω και πηρα τηλ. στο τηλ της προκήρυξης και μ. ειπαν πρεπει να είναι ζώντα τα αδέρφια και ανεξάρτητος της δικιάς μ και των αδερφών μ ηλικία το άλλο μ είπε είναι για τον ασεπ αν είχε περιορισμό δεν θα ήταν. σε αθρο καθ αριθμό θα το διευκρινιζε ακριβος με ηλικιακά όρια
Ο νόμος αυτός δεν έχει να κάνει ότι αφορά τον ΑΣΕΠ αλλά και το κράτος αλλά ακόμα και να αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ΑΣΕΠ τον αναφέρει η ίδια η προκυρηξη στο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ... Η διαφορά σε εκείνης του 11 είναι ότι εκείνη δεν ανέφερε το νομοθετικό πλαίσιο αλλά έδινε σαφή τα ηλικία όρια πρόκειται για αναδιαμόρφωση της προκυρηξης ηλικιακά όρια υπάρχουν...
Δυστυχώς όπως το βλέπω δεν παίζει να βγει και το Λιμενικό πριν λήξει η δικιά μας προκήρυξη και άρα να μοιραστεί και κόσμος προς τα εκεί. Μακάρι να έχω άδικο, αλλά οκ *****... Για όσους γνωρίζουν δε από πότε έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία με την προκηρύξη του λιμενικού... Δεν υπάρχουν βιασύνες όπως φαίνεται!
Οι ιδιωτικες εταιρειες ασφαλειας γιατι εχουν προτιμηση στους ανω των 1,85; Ας μου λυσει καποιος εξυπνακιας αυτη την απορια. δεν ειπαμε να ειμαστε ολοι διμετροι αλλα οχι και ψευτικοι.