Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Π. Φ 344
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Μετάταξη; Αν εννοείς μεταθέσεις εντός ΓΑΔΑ κλπ ναι.basayevgr έγραψε: Strike όταν οι εφ γίνονται αστυφύλακες, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά που βγαίνουν από αστυφυλάκων, σωστά; Είτε για μετάταξη σε κάποιο τμήμα της ΕΛΑΣ είναι για μεταθέσεις κλπ;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Μονο στο ενα θέλειypopsifios έγραψε:Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Το. Λεει μεσα ξεκάθαρα φίλε. Τωρα γιατι το εκαναν ετσι ένας θεος ξέρει. Ο καθενας αξιωματικός κανει οτι θελει απ'ότι καταλαβαίνω
ΔΕΛΤΑ
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
capten fan έγραψε:Μονο στο ενα θέλειypopsifios έγραψε:Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Το. Λεει μεσα ξεκάθαρα φίλε. Τωρα γιατι το εκαναν ετσι ένας θεος ξέρει. Ο καθενας αξιωματικός κανει οτι θελει απ'ότι καταλαβαίνω
αυτο λέω και εγω.
προσωπικά έβαλα μόνο στο μεγαλύτερο. Αλλα θα περάσω και αύριο μια βόλτα μήπως ενημερώθηκαν να δω οτι πηγαν ολα καλα.
Π. Φ 344
Άντε τώρα να σου κάνει ο αξιωματικός π έβαλαν καμία χαζομάρα κ να σ ακυρώσουν καμία αίτηση.. γι'αυτό λέμε Διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη... Αν κ. πχ το λέει για το δίπλωμα πως μετραει το μεγαλύτερο.. Εσύ το πολύ πολύ να σου κάνουν κάνα λάθος κ να μετρήσουν παραπάνω μόρια φαντάζεσαι; χαχα.
Ο. Π. Κ. Ε
Με τα πτυχια ξενων γλωσσων τι γινεται; Θελουν ολα επικυρωση και μεταφραση ή απλα φωτοαντιγραφο?
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
CASTILLO έγραψε:Με τα πτυχια ξενων γλωσσων τι γινεται; Θελουν ολα επικυρωση και μεταφραση ή απλα φωτοαντιγραφο;
ναι, και να γραφει και ειδικο κειμενο ο δικηγορος οτι κατέχει την ξένη γλώσσα και μπορεί να μεταφράζει
Π. Φ 344
Αποψη μου πως το οριο υψους επρεπε να ηταν 1,80 και πανω. παντως ακουγεται οτι πολλοι και πολλες κοβονται απο τα τατουαζ και τον δμς.λετε να επηρεαστει η βαση επειδη θα εχουμε ταυτοχρονη προκηρυξη για λιμενικο;
- capten fan
- Υπολοχαγός
Καλα εκανες δε θα υπάρχει θεμαypopsifios έγραψε:capten fan έγραψε:Μονο στο ενα θέλειypopsifios έγραψε:Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
αυτο λέω και εγω.
προσωπικά έβαλα μόνο στο μεγαλύτερο. Αλλα θα περάσω και αύριο μια βόλτα μήπως ενημερώθηκαν να δω οτι πηγαν ολα καλα.
Ετσι κι αλλιως ο αξιωματικός ειναι υπεύθυνος στην ορθη συμπλήρωση της αίτησης. Γι'αυτο την ελέγχει και την υπογραφει.
ΔΕΛΤΑ
Παρατηρήστε ότι στο ΔΜΣ έχει προστεθεί ότι αν έχεις περιφέρεια έως 102 cm δεν κόβεσαι ακόμα κ αν είσαι από 27-35 ΔΜΣ
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εχω περίπτωση φίλου που τον πήραν και του ζητησαν άλλα χαρτια, δηλαδή ασχολήθηκαν ώστε στο τέλος να κατατεθεί σωστα,capten fan έγραψε:Καλα εκανες δε θα υπάρχει θεμαΕτσι κι αλλιως ο αξιωματικός ειναι υπεύθυνος στην ορθη συμπλήρωση της αίτησης. Γι'αυτο την ελέγχει και την υπογραφει.
εχω άλλο φίλο που ενώ δεν ειναι τριτεκνος, σε τα της πάτρας ζητουσαν οπωσδήποτε πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης και φωτοτυπια αστυνομικης ταυτότητας και σε αυτούς που δεν ηταν σε κατηγορια τρι και πολυτεκν.
Πιστεύεται οτι θα ασχοληθούν να είναι σωστές όλες οι αιτήσεις η θα βγούν πολλές άκυρες;
και μετά ποιανου θα είναι το φτέξιμο; Του αξιωματικού ή του ενδιαφερόμενου;
Για τον φιλο που ειπε για τις ηλικιες, η πλειοψηφια απο οτι εχω καταλαβει και εγω καπου εκει παιζει 25-27. Εγω ειμαι 22 και μεχρι στιγμης 2 ατομα ξερω μικροτερα απο εμενα που θα κανουν αιτηση. Οσο για το υψος που λεει καποιος για 1.80 και πανω το θεωρω τελειως παραλογο. Μεσος ορος στην ελλαδα ειναι 1.77. Πιστευω πως το οριο στο υψος ειναι αρκετα δικαιο!
- capten fan
- Υπολοχαγός
Κοιτα εμενα την ειδε δυο φορες. Ελπίζω μη ξεχάσαμε κατι σημαντικόypopsifios έγραψε:Εχω περίπτωση φίλου που τον πήραν και του ζητησαν άλλα χαρτια, δηλαδή ασχολήθηκαν ώστε στο τέλος να κατατεθεί σωστα,
εχω άλλο φίλο που ενώ δεν ειναι τριτεκνος, σε τα της πάτρας ζητουσαν οπωσδήποτε πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης και φωτοτυπια αστυνομικης ταυτότητας και σε αυτούς που δεν ηταν σε κατηγορια τρι και πολυτεκν.
Πιστεύεται οτι θα ασχοληθούν να είναι σωστές όλες οι αιτήσεις η θα βγούν πολλές άκυρες;
και μετά ποιανου θα είναι το φτέξιμο; Του αξιωματικού ή του ενδιαφερόμενου;
Αν εχεις δωσει τα σωστα δικαιολογητικά δε θα εχεις θεμα. Αν δε τα εχεις εκει θα χάσεις μόρια. Αυτό πιστεύω εγω
Να βγει άκυρη η αιτηση οχι δε το πιστεύω
Για κανέναν
CASTILLO έγραψε:Αποψη μου πως το οριο υψους επρεπε να ηταν 1,80 και πανω. παντως ακουγεται οτι πολλοι και πολλες κοβονται απο τα τατουαζ και τον δμς.λετε να επηρεαστει η βαση επειδη θα εχουμε ταυτοχρονη προκηρυξη για λιμενικο;
Δεν είναι προκήρυξη για ομάδα μπάσκετ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες