Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Π. Φ 344
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Εγώ 23 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

basayevgr έγραψε: Strike όταν οι εφ γίνονται αστυφύλακες, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά που βγαίνουν από αστυφυλάκων, σωστά; Είτε για μετάταξη σε κάποιο τμήμα της ΕΛΑΣ είναι για μεταθέσεις κλπ;
Μετάταξη; Αν εννοείς μεταθέσεις εντός ΓΑΔΑ κλπ ναι.
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

ypopsifios έγραψε:Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Μονο στο ενα θέλει

Το. Λεει μεσα ξεκάθαρα φίλε. Τωρα γιατι το εκαναν ετσι ένας θεος ξέρει. Ο καθενας αξιωματικός κανει οτι θελει απ'ότι καταλαβαίνω

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

capten fan έγραψε:
ypopsifios έγραψε:Και στο τμημα που πηγα εγώ λέγανε να βαζουμε χ και στο μοτοποδήλατο και στην μοτοσικλέτα...
Μονο στο ενα θέλει

Το. Λεει μεσα ξεκάθαρα φίλε. Τωρα γιατι το εκαναν ετσι ένας θεος ξέρει. Ο καθενας αξιωματικός κανει οτι θελει απ'ότι καταλαβαίνω

αυτο λέω και εγω.

προσωπικά έβαλα μόνο στο μεγαλύτερο. Αλλα θα περάσω και αύριο μια βόλτα μήπως ενημερώθηκαν να δω οτι πηγαν ολα καλα.

Π. Φ 344
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Άντε τώρα να σου κάνει ο αξιωματικός π έβαλαν καμία χαζομάρα κ να σ ακυρώσουν καμία αίτηση.. γι'αυτό λέμε Διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη... Αν κ. πχ το λέει για το δίπλωμα πως μετραει το μεγαλύτερο.. Εσύ το πολύ πολύ να σου κάνουν κάνα λάθος κ να μετρήσουν παραπάνω μόρια φαντάζεσαι; χαχα.
Ο. Π. Κ. Ε
CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από CASTILLO »

Με τα πτυχια ξενων γλωσσων τι γινεται; Θελουν ολα επικυρωση και μεταφραση ή απλα φωτοαντιγραφο?
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

CASTILLO έγραψε:Με τα πτυχια ξενων γλωσσων τι γινεται; Θελουν ολα επικυρωση και μεταφραση ή απλα φωτοαντιγραφο;

ναι, και να γραφει και ειδικο κειμενο ο δικηγορος οτι κατέχει την ξένη γλώσσα και μπορεί να μεταφράζει

Π. Φ 344
CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από CASTILLO »

Αποψη μου πως το οριο υψους επρεπε να ηταν 1,80 και πανω. παντως ακουγεται οτι πολλοι και πολλες κοβονται απο τα τατουαζ και τον δμς.λετε να επηρεαστει η βαση επειδη θα εχουμε ταυτοχρονη προκηρυξη για λιμενικο;

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ypopsifios έγραψε:
capten fan έγραψε:
Μονο στο ενα θέλει

αυτο λέω και εγω.

προσωπικά έβαλα μόνο στο μεγαλύτερο. Αλλα θα περάσω και αύριο μια βόλτα μήπως ενημερώθηκαν να δω οτι πηγαν ολα καλα.

Καλα εκανες δε θα υπάρχει θεμα

Ετσι κι αλλιως ο αξιωματικός ειναι υπεύθυνος στην ορθη συμπλήρωση της αίτησης. Γι'αυτο την ελέγχει και την υπογραφει.

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Παρατηρήστε ότι στο ΔΜΣ έχει προστεθεί ότι αν έχεις περιφέρεια έως 102 cm δεν κόβεσαι ακόμα κ αν είσαι από 27-35 ΔΜΣ
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

capten fan έγραψε:Καλα εκανες δε θα υπάρχει θεμαΕτσι κι αλλιως ο αξιωματικός ειναι υπεύθυνος στην ορθη συμπλήρωση της αίτησης. Γι'αυτο την ελέγχει και την υπογραφει.

Εχω περίπτωση φίλου που τον πήραν και του ζητησαν άλλα χαρτια, δηλαδή ασχολήθηκαν ώστε στο τέλος να κατατεθεί σωστα,

εχω άλλο φίλο που ενώ δεν ειναι τριτεκνος, σε τα της πάτρας ζητουσαν οπωσδήποτε πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης και φωτοτυπια αστυνομικης ταυτότητας και σε αυτούς που δεν ηταν σε κατηγορια τρι και πολυτεκν.

Πιστεύεται οτι θα ασχοληθούν να είναι σωστές όλες οι αιτήσεις η θα βγούν πολλές άκυρες;

και μετά ποιανου θα είναι το φτέξιμο; Του αξιωματικού ή του ενδιαφερόμενου;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Για τον φιλο που ειπε για τις ηλικιες, η πλειοψηφια απο οτι εχω καταλαβει και εγω καπου εκει παιζει 25-27. Εγω ειμαι 22 και μεχρι στιγμης 2 ατομα ξερω μικροτερα απο εμενα που θα κανουν αιτηση. Οσο για το υψος που λεει καποιος για 1.80 και πανω το θεωρω τελειως παραλογο. Μεσος ορος στην ελλαδα ειναι 1.77. Πιστευω πως το οριο στο υψος ειναι αρκετα δικαιο!
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ypopsifios έγραψε:Εχω περίπτωση φίλου που τον πήραν και του ζητησαν άλλα χαρτια, δηλαδή ασχολήθηκαν ώστε στο τέλος να κατατεθεί σωστα,

εχω άλλο φίλο που ενώ δεν ειναι τριτεκνος, σε τα της πάτρας ζητουσαν οπωσδήποτε πιστοποιητικό οικογενειακης καταστασης και φωτοτυπια αστυνομικης ταυτότητας και σε αυτούς που δεν ηταν σε κατηγορια τρι και πολυτεκν.

Πιστεύεται οτι θα ασχοληθούν να είναι σωστές όλες οι αιτήσεις η θα βγούν πολλές άκυρες;

και μετά ποιανου θα είναι το φτέξιμο; Του αξιωματικού ή του ενδιαφερόμενου;

Κοιτα εμενα την ειδε δυο φορες. Ελπίζω μη ξεχάσαμε κατι σημαντικό

Αν εχεις δωσει τα σωστα δικαιολογητικά δε θα εχεις θεμα. Αν δε τα εχεις εκει θα χάσεις μόρια. Αυτό πιστεύω εγω

Να βγει άκυρη η αιτηση οχι δε το πιστεύω

Για κανέναν

Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

CASTILLO έγραψε:Αποψη μου πως το οριο υψους επρεπε να ηταν 1,80 και πανω. παντως ακουγεται οτι πολλοι και πολλες κοβονται απο τα τατουαζ και τον δμς.λετε να επηρεαστει η βαση επειδη θα εχουμε ταυτοχρονη προκηρυξη για λιμενικο;

Δεν είναι προκήρυξη για ομάδα μπάσκετ..

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες