Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kreator999

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από kreator999 »

Dhmos33 έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 3:29 pm
kreator999 έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 2:58 pm
Stratiotis έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:20 pm Το πτυχίο αγγλικών αλλά κ το πτυχίο Η/Υ χρειάζεται να τα μεταφράσουμε ή να τα πάμε σε κάποιον δικηγόρο για κάτι ; Κάτι τέτοιο άκουσα.
Λογικά θα το λεει η προκήρυξη αλλά εγώ για τυπικούς λόγους πηγα σε δικηγόρο για μετάφραση και επικύρωση για το πτυχίο των αγγλικών για να μην το εχω στο κεφάλι μου και τρέχω τελευταία στιγμή για οποιαδήποτε προκήρυξη χρειαστεί

Καλά έκανες. Καλύτερα να τα έχεις έτοιμα και να μην χρειαστεί πάρα να χρειαστεί και να μην τα έχεις
Το πτυχίο σου για Η/Υ αν είναι ECDL θα χρειαστεί να το κάνεις και αυτό επικύρωση λαι πάλιαν το λέειη προκυρηξη. Εγώ το έχω από Επαλ δημόσιο στον τομέα πληροφορικής οπότε ευελπιστώ να μην χρειαστεί κατι ανάλογο
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Να κάνουμε μια σύνοψη για παν ενδεχόμενο

Αν η προκήρυξη βγει στυλ 6κ 9κ προτεραιότητα έχουν τα ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας κύριο τίτλο που έτσι όπως το κόβω δύσκολο μα βγει στυλ 6κ 9κ.

Αν βγει χωρίς κυρίους τίτλους χωρίς εμπειρία θα μπούν πτυχία 17 18 19 20 + προφισενση και αν υπάρχει και δεν δεύτερη ξένη γλώσσα

Στα άτομα με εμπειρία ελπίδες εχουν όσοι μαζί μαζί με την εμπειρία ξεπερνούν τα 780 με 800 με εμπειρία. Πάντα με πτυχίο βαθμολογία χ30.

Αν διαφωνείτε κάπου ελεύθερη η γνώμη σας
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εκτός αν βάλουν ως έξτρα μοριοδότηση την Ε. Δ όπως αλαξε τώρα με την δικαστική αστυνομία, εκεί αλλάζουν τα πάντα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εχθές ο κ. Παπαϊωάννου, πρόεδρος του ΑΣΕΠ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου, "Συνδέσεις", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, θα πρέπει η προκήρυξη για την δημοτική αστυνομία, να βγει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

(προχωρήστε στο 3:55 για να ακούσετε το επίμαχο σημείο)
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Μπράβο πολύ καλή ενημέρωση. Ναι πρέπει να βγει διότι έχει μπει στο διαύγεια από τον Ιανουάριο του 23 και πρέπει να βγει πριν φύγει το 23. Αντε νανδουμε μαγκες
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Dhmos33 έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 9:17 pm Μπράβο πολύ καλή ενημέρωση. Ναι πρέπει να βγει διότι έχει μπει στο διαύγεια από τον Ιανουάριο του 23 και πρέπει να βγει πριν φύγει το 23. Αντε νανδουμε μαγκες
[/quote

Δεν έχει σχέση αυτό.
Το νομοσχέδιο έχει δημοσιευθεί οχι η προκήρυξη.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Υπάρχει περίπτωση να βγει το νομοσχέδιο το 23 και η προκήρυξη να βγει μέτ από 3 χρόνια; Αλλά όπως και να έχει αφού είπε ο πρόεδρος ότι μέχρι του τέλους του έτους θα βγει κάτι θα γίνει
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Venom94 »

Δηλαδή όσοι δεν έχουμε εμπειρία και δεν έχουμε μπει ΕΔ, να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας; 😂
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Άμα παιχτεί καμία τροποποίηση τς προκήρυξεις όπως στην δικαστική αστυνομία με τον νομο Ν.4963/2022» που θα μετράνε η ειδικές δυνάμεις και θα δίνουν μόρια θα γουστάρω πολύ, υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Όποτε θέλουν βγάζουν την προκήρυξη, δεν έχει σχέση το νομοσχέδιο.
Δίνουν ήδη οι ΕΔ 100 μόρια, διάβασε το νομοσχέδιο.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 9:45 pm Όποτε θέλουν βγάζουν την προκήρυξη, δεν έχει σχέση το νομοσχέδιο.
Δίνουν ήδη οι ΕΔ 100 μόρια, διάβασε το νομοσχέδιο.

Όντως τωρα; Εγώ είχα μείνει ότι δεν θα βάλουν ΕΔ ουυυυ πεναα τότε αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες μου διότι έχω και υψηλό απολυτήριο και προϋπηρεσία αν βάλει σώματα ασφαλείας πάμε πολύ καλά. Αντε να δουμεεε
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasosti είναι σίγουρο αυτό π λες; Δεν εχω διάβαση κανένα νομοσχέδιο δηλ θα βάλουν σίγουρα τις ΕΔ;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasosti ορίστε το νομοσχέδιο δεν αναφέρει πουθενά τις ειδικές δυνάμεις! Αν έχει βρει κάτι άλλο γράψε

Νόμος 5003/2022

για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 (Ι. Ε. Κ. Ή Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης Ι. Ε. Κ. Ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4 ΕΠΑ. Λ. Ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ. Ε. Ε.) Β΄ κύκλου Σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργοδηγών [άρθρο 1 ν. Δ.580/1970,(Α΄ 139) ] ή Γενικού Λυκείου ή Ενιαίου Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

2. Για όλους τους κλάδους του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας, ως πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:

α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας κειμένων,(αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,

β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,

γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Το ψηλο έψαξα το Δεκέμβριο του 22 έλεγε θά βγει μέσω ασεπ και θα ακολουθήσει τον Ν.4765/2021
Που εκεί ΓΡΑΓΕΙ γΙΑ ειδικές δυνάμεις και όλα τα συναφή

Τώρα τον Ιανουάριο που ξανά ανάρτησαν για την δημοτική αστυνομία έγραψαν θα ακολουθήσει τον ν.5003/2022 όπου δεν αναφέρει τις ΕΔ και εποπ και όλα τα συναφή. Δηλ αναφέρει αυτά που ανάρτησα πιο πάνω απολυτηρίο αγγλικά υπολογιστές κλπ.

Αν έχεις κάτι άλλο εσύ γιατί σε βλέπω πολύ μαμουνι σε αυτά στείλε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες