Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Κάποια εκτίμηση σχετικά με τα μόρια κάποιος;
Εγω το καταλαβα ρε George85, ο Gpap95 δεν το εχει καταλαβει ακομα. Πιθανον λαθος πληροφορηση απο τον αξιωματικό στο τμημα. Συμβαινουν αυτα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=102429&Itemid=2639&lang=
Βγήκε ανακοίνωση για το προγραμμα της κλήρωσης.
Βγήκε ανακοίνωση για το προγραμμα της κλήρωσης.
Ο αξιωματικός έβλεπε με τους άλλους 2 που έχω ίδιο βαθμό. Μου είπε και από τις πόλεις όπου βρίσκονται. Πως γίνεται να κάνει λάθος; Θες να μου πεις δηλαδή ότι ειμαι μέσα στους 76 και αυτός μου είπε ότι παίζω για τη θέση 226;Nic27 έγραψε:Εγω το καταλαβα ρε George85, ο Gpap95 δεν το εχει καταλαβει ακομα. Πιθανον λαθος πληροφορηση απο τον αξιωματικό στο τμημα.Συμβαινουν αυτα
Παιδιά άκυρο ότι είπα. Με πήραν από το τμήμα και μου είπαν ότι τελικά διαγωνίζομαι για τη κληρωση 237. Αυτό το 237 δεν είναι η σειρά μου στον πίνακα αλλά ο αριθμός της κλήρωσης. Θα γίνουν συνολικά 256 γιατί υπάρχουν 256 ισοβαθμιες και ο δικός μου αριθμός κληρωσης είναι ο 237. Δε ξέρω δηλαδή τι θέση ειμαι στον πίνακα! Μου λέει φαντάσου η κλήρωση 250 έχουν 2500+ μόρια που έχουν ισοβαθμία. Αυτό είναι κακο εν μέρη γιατι δεν έχω ιδέα αν αξίζει να πάω μέχρι Αθήνα γιατί μπορεί στη τελική η θέση μου να είναι μεγαλύτερη από τους 76. Τέλος πάντων απλά να σας ενημερώσω ήθελα!
Είτε πας Αθήνα είτε δε πας το ίδιο κάνει, η κλήρωση θα γίνει. Εσύ δε χάνεις τίποτα αν δε πας, για λόγους διαφάνειας σου προτείνουν να πας!
256 ισοβαθμίες και για τις 2 κατηγορίες; Εννοώ τώρα είναι ανακατεμένα τ άτομα και μπορεί μια ισοβαθμία να εμπεριέχει άτομα και από τις 2 κατηγορίες; . τι ρωτάω τώρα ε ...
Παιδιά μια διευκρίνιση, όταν λέει ομάδα Α και ομάδα Β εννοεί, η ομάδα των υποψηφίων του γενικού λυκείου και η ομάδα των υποψηφίων του Επαλ ;
Ναι, στην Α με το απολυτήριο Λυκείου και στην Β κατηγορία με το πτυχίο του ΕΠΑΛ.
Γνωρίζει κάποιος μισθολογικά που κυμαίνεται το προσωπικό ασφαλείας της ΤτΕ;
Λοιπόν μάγκες, μίλησα με ένα φίλο μου που είναι λιμενικό και μου λέει ότι είναι παρά πολύ καλά και το επίπεδο άριστο και πολύ καλές αποδοχές και επιδόματα και μου λέει είναι μόνιμος. Από την άλλη έχω ένα γνώστο ο ποιος μου λέει ότι καλά αυτήν η προκήρυξη θα είναι ιδιωτικός τομέας και δεν θα είμαστε μόνιμοι και μου λέει θα παίρνουμε λίγοτερα και από Ε. Φ κάπου στα 800? 😕😕 Τι από τα δυο ισχύει υπάρχει κάποιος που είναι έχει άτομο που δούλευε η δούλευει σε αυτή την θέση και να του έχει πει κάτι,(να είναι έγκυρη η πηγή) !
Δεν είναι απλά λίγο παράλογο το ενδεχόμενοι να μην είναι μόνιμοι;
Επίσης εγώ 255 για την ισοβαθμία με 2440 μόρια... Τη σημαίνει πρακτικά αυτό; Υπάρχουν ελπίδες για περιοχή Αθήνα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Παιδιά η προκυρηξη Αφορά μόνιμες Θέσεις. Τωρα επειδή κάποιος πέταξε μια μαλακια ότι δεν θα είναι μόνιμοι, πρέπει εμείς να τον πιστεύουμε δηλαδη;
Γιατί αλλού δεν πας ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες