Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Οχι ρε μαν! Αυτος βγηκε πριν δωσουν αθληματα οι πρωτοι επιτυχοντες. Εβαλες φωτια στο φορουμ, στο σαιτ της πυροσβεστικης! Μπουρλοτο ολα. Δεν πειραζει ομως, την ειχα πατηση κ εγω πριν μερικες ημερες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδία χίλια συγνώμη σε όλους σας, την πάτησα έκανα λάθος τότε.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
-
- Ταξίαρχος
Το 90%, Που βλεπει αυτο το θεμα θα σε βριζει απο μεσα του Καμια εβδομαδα, το 5%αποψε κ αυριο το πρωι κ τα αλλο 5%χεστηκε Αλλα οκ! Ανθρωποι ειμαστε, δεν πειραζει.
'Αστα δημητράκη γέρασα μου φαίνεται έπιασα τα 35 βλέπεις, να είσαι καλά πάντως ευχαριστώ που με διόρθωσες.δημητρης25 έγραψε: Οχι ρε μαν! Αυτος βγηκε πριν δωσουν αθληματα οι πρωτοι επιτυχοντες. Εβαλες φωτια στο φορουμ, στο σαιτ της πυροσβεστικης! Μπουρλοτο ολα. Δεν πειραζει ομως, την ειχα πατηση κ εγω πριν μερικες ημερες!
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
pigasos24 έγραψε:Ενημερώστε λίγο τι ακριβώς έγινε...δημητρης25 έγραψε:Ολο αυτο εγινε γιατι καποιοι επιλαχοντες απο τους εποχικους εμειναν εξω! Τωρα ολα τους φταινε!
Απ' ότι κατάλαβα, μη επιτυχόντες εποχικοί κάνουν επισκέψεις στα υπουργία και διαμαρτύρονται για την προκήρυξη... Τώρα το κατά πόσο έχουν τη δύναμη να πετύχουν κάτι δεν ξέρω. Έχω την εντύπωση και θέλω να πιστεύω ότι δε σταματάει έτσι ένας διαγωνισμός
-
- Ταξίαρχος
Λχια δεν πειραζει φιλε. Σε καταλαβαινω! Την πατησα κ εγω.pigasos24 o harmonica τα ειπε ολα!
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
HARMONICA έγραψε:pigasos24 έγραψε:Ενημερώστε λίγο τι ακριβώς έγινε...δημητρης25 έγραψε:Ολο αυτο εγινε γιατι καποιοι επιλαχοντες απο τους εποχικους εμειναν εξω! Τωρα ολα τους φταινε!
Απ' ότι κατάλαβα, μη επιτυχόντες εποχικοί κάνουν επισκέψεις στα υπουργία και διαμαρτύρονται για την προκήρυξη... Τώρα το κατά πόσο έχουν τη δύναμη να πετύχουν κάτι δεν ξέρω. Έχω την εντύπωση και θέλω να πιστεύω ότι δε σταματάει έτσι ένας διαγωνισμός
Και γω αυτό κατάλαβα φιλαράκι. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
Βλέπεις σήμερα δεν τους ανανεώσανε τους πίνακες γιατί είχανε κρίσεις στο ΑΠΣ.δημητρης25 έγραψε: Λχια δεν πειραζει φιλε. Σε καταλαβαινω! Την πατησα κ εγω.pigasos24 o harmonica τα ειπε ολα!
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Lxias έγραψε:Παιδία χίλια συγνώμη σε όλους σας, την πάτησα έκανα λάθος τότε.
Δεν πειράζει ρε φίλε, να σαι πάντα καλά! Με ψάρωσες άσχημα όμως...

800 κλικ το δευτερόλεπτο πάτησα...

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
Αυριο η μεθαυριο ισως εχουμε νεα! Αμα ουτε μεχρι την παρακευη εχουμε κατι τοτε πρεπει να φοβομαστε!
Έχεις απόλυτο δίκιο σας καταλαβαίνω γιατί και εγώ περίμενα τότε τα αποτελέσματα με αγωνία, καλή επιτυχία φίλε μου.mouse έγραψε:Lxias έγραψε:Παιδία χίλια συγνώμη σε όλους σας, την πάτησα έκανα λάθος τότε.
Δεν πειράζει ρε φίλε, να σαι πάντα καλά! Με ψάρωσες άσχημα όμως...
800 κλικ το δευτερόλεπτο πάτησα...
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Η μανουρα γίνεται από τα βύσματα τους εποχικούς; Μιλάνε κιόλας;
Δεν πειράζει ! Αντε λίγες μέρες ακόμα για τα αποτελέσματα ! Υπομονή. Λίγη ακόμα υπομονή!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Στο ίδιο θέμα στο facebook λέγεται ότι ρώτησε ένας εποχικός, Που πήγε Στο υπουργείο, πότε θα βγει το ΦΕΚ και του είπαν ότι είναι θέμα χρόνου και θα βγει σε 3-4 μέρες...
παρασκευή το φεκ παιδια. Αποψε μου το ειπαν απο το αρχηγειο. Εκτος απροοπτου παντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες