Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Καλησπερα φιλαρακι,

Φυσικα και μπορεις να κανεις τα χαρτια σου, ανεξαρτητως αν εχεις παει φανταρος ή οχι.
Απλα η θητεια και η ειδικοτητα, θα σου εδιναν καποια περισσοτερα μορια.

Να κάνω μια ακόμη ερώτηση. Άρα να κάνω διακοπή της αναβολής ή όχι; Δηλαδή μπορώ να είμαι ΕΠΟΠ και σπουδαστής μαζί ;

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Με τις αδειες θα σε γελασω τωρα.

Στην θητεια, ξερω πως μπορεις να ζητησεις καποιες μερες για να πας να δωσεις μαθηματα και οχι για να παρακολουθησεις ή να διαβασεις.

Τωρα σαν ΕΠΟΠ δεν γνωριζω τι γινεται, αλλα σκεψου πως τους πρωτους 6 μηνες που θα περνας σχολεια και εκπαιδευσεις, σιγουρα θα τρως πορτα απο θεμα αδειας κτλπ.

Απο εκει και μετα δεν γνωριζω το κατα ποσο ειναι ευκολο να παρακολουθεις μαθηματα.

Σαν συμβουλη, θα σου ελεγα να κανεις αυτο που πραγματικα θελεις και νομιζεις πως ειναι σωστο με την δικη σου οπτικη.
Ειναι κριμα να ακουσεις εναν Λευτερη ή τον καθε Λευτερη και να σε παρει στον λαιμου του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 25, 2021 8:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρξbarret
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ρξbarret »

Απο οταν βγει η προκήρυξη θα μας δώσουν καθολου χρόνο προετοιμασίας για τα αθλήματα; Και αν ξερει κανεις πανω κατω ποσο εδωσαν την προηγουμενη φορα;
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Με τις αδειες θα σε γελασω τωρα.

Στην θητεια, ξερω πως μπορεις να ζητησεις καποιες μερες για να πας να δωσεις μαθηματα και οχι για να παρακολουθησεις ή να διαβασεις.

Τωρα σαν ΕΠΟΠ δεν γνωριζω τι γινεται, αλλα σκεψου πως τους πρωτους 6 μηνες που θα περνας σχολεια και εκπαιδευσεις, σιγουρα θα τρως πορτα απο θεμα αδειας κτλπ.

Απο εκει και μετα δεν γνωριζω το κατα ποσο ειναι ευκολο να παρακολουθεις μαθηματα.

Σαν συμβουλη, θα σου ελεγα να κανεις αυτο που πραγματικα θελεις και νομιζεις πως ειναι σωστο με την δικη σου οπτικη.
Ειναι κριμα να ακουσεις εναν Λευτερη ή τον καθε Λευτερη και να σε παρει στον λαιμου του.

Όχι ένταξη κάθε συμβουλή είναι δεκτή.

Κάτι ακόμη, εαν έχεις ώρα μπορείς να μου πεις τι χαρτιά θα πρέπει να έχω έτοιμα;

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ειναι ακομη νωρις γι αυτο.

Οταν βγει η προκηρυξη, θα λεει μεσα αναλυτικα τι χαρτια να μαζεψεις και τι να προσκομισεις οπως και τις ενεργειες που πρεπει να κανεις.

Σου δινουν ενα περιθωριο κοντα στις 20+ μερες, οποτε μη σε αγχωνει.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ρξbarret έγραψε:Απο οταν βγει η προκήρυξη θα μας δώσουν καθολου χρόνο προετοιμασίας για τα αθλήματα; Και αν ξερει κανεις πανω κατω ποσο εδωσαν την προηγουμενη φορα;

Παντα σου δινουν καποιο χρονικο περιθωριο των 1-2 μηνων για τα αθληματα.

Εκτος, αν θελουν να γινουν οι προσληψεις εξπρες και ισως δωσουν λιγοτερες μερες, πραγμα που δεν το νομιζω προσωπικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 25, 2021 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλεκτρολογε, μπορεις να μας πεις την πηγη σου;
Λευτέρη είμαι μεσα και με ρωτας την πηγη μου; Αν εννοεις ποιον ρωτησα ακριβως δε το βρισκω πρεπον να το γραψω δημοσια. Μεχρι στιγμης πιστευω εχω επιβεβαιωθει για οτι γραφω. Σε 15 μερες ξεκινανε οι αιτησεις για ΜΠΥ οχι για ΕΠΟΠ.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Παντα σου δινουν καποιο χρονικο περιθωριο των 1-2 μηνων για τα αθληματα.

Εκτος, αν θελουν να γινουν οι προσληψεις εξπρες και ισως δωσουν λιγοτερες μερες, πραγμα που δεν το νομιζω προσωπικα.
Α ρε Λευτέρη εμένα φίλε μου δε με νοιάζει να μπω αμέσως Ας βγει Πρώτα η προκυρηξη και μετά ας μπω και σε ένα χρόνο... Αρκεί να βγει ΞΑΝΑΛΈΩ ΕΆΝ ΒΓΕΙ μετά σε αργήσει δε μας νοιάζει τλχστν εμένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιαν 25, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Λευτέρη είμαι μεσα και με ρωτας την πηγη μου; Αν εννοεις ποιον ρωτησα ακριβως δε το βρισκω πρεπον να το γραψω δημοσια. Μεχρι στιγμης πιστευω εχω επιβεβαιωθει για οτι γραφω. Σε 15 μερες ξεκινανε οι αιτησεις για ΜΠΥ οχι για ΕΠΟΠ.

σωστά τα λες ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ τι ειναι αυτό που λες αν μπορούσες να μας πεις σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

HLEKTROLOGOS έγραψε:

Το οτι εισαι μεσα δεν μου λεει κατι.

Εισαι 10 χρονια μεσα, αλλα εισαι σε στεριανη θεση στο Π. Ν.

Οπως γνωριζεις πολυ καλα, εχω την αδερφη μου που ειναι πολυ πιο παλια σειρα απο εσενα στις Ε. Δ ως στελεχος οπως επισης και αλλο συγγενικο μου προσωπο ως ΕΜΘ, οπως επισης και ο αντρας της.

Δεν μπορεις να γνωριζεις και να λες με σιγουρια οτι δεν θα βγει, οπως επισης δεν νομιζω να δουλευεις σε γραφειο του ΓΕς, ενω ανοικεις στο ΓΕΝ.

Μεχρι στιγμης, ειχες πει 2 πραγματα.

1) Οτι θα βγει τελος του Δεκεμβρη, οπου επεσες εξω.
2) Θα βγει μετα τις 15, οπου επεσες εξω.

Με λιγα λογια λοιπον, δεν μπορεις να μπαινεις μια στο τοσο, να γραφεις με σιγουρια παντα και να λες τα δικα σου.
Φιλικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 25, 2021 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λευτέρη, Πολίτη και σε όλα τα παιδια σας λέω το εξης. ΔΕ θα εγραφα κατι ετσι απλά. Αυτα που μαθαινω αυτά γραφω.Μιας που Δεν έχουν όλα τα παιδια της διαχιρισης fb, εθεσα στον διασωστης31 τα στοιχεια μου, για να ξερουνε ποιος γραφει εδω.

Βρισκω εντελως λαθος, μερικων σαιτ να αναπαραγουν ψευδεις ειδήσεις οτι βγαίνουν εποπ συνεχεια και να παιζουν με τις ψυχολογιες σας. Γι αυτο τα γραφω. Ρωταω μεσα και μου λενε δε ξερω ποτε, ανθρωποι που μαθαινουν πολυ πιο ριν τι θα γινει. Απορω πως το workenter,starata logia kranos κτλ μαθαινουν τις... Πληροφοριες... Γραφανε βγηκανε 100 εποπ και τι ήταν τελικα; Ενα ακομα κουφιο φεκ π ελεγε οτι καποτε στο 21 θα παρουν 100 νοσ/τες. Πατας το λινκ που θα βγει σε 15 μερες και σου βγαινουν τα 68 ατομα πολιτικου προσωπικου.(αυτη η προκυρηξη 1κ/21 αν δεν κανω λαθος) ειναι ηδη στο τυπογραφειο.

Αν ειναι θα βγει μην χαλιεστε, χαλαρα.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ηλεκτρολογε, αναγνωριζω οτι εχεις βοηθησει κοσμο εδω μεσα πανω σε ερωτησεις που σου εχουμε κανει κατα καιρους, γυρω απο το Π. Ν αλλα δυστηχως οι προβλεψεις σου δεν εχουν πεσει καθολου μεσα ολο αυτο το καιρο, μα καθολου ομως.Νομιζω οτι εχει δικιο ο Λευτερης εδω...

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:

Το οτι εισαι μεσα δεν μου λεει κατι.

Εισαι 10 χρονια μεσα, αλλα εισαι σε στεριανη θεση στο Π. Ν.

Οπως γνωριζεις πολυ καλα, εχω την αδερφη μου που ειναι πολυ πιο παλια σειρα απο εσενα στις Ε. Δ ως στελεχος οπως επισης και αλλο συγγενικο μου προσωπο ως ΕΜΘ, οπως επισης και ο αντρας της.

Δεν μπορεις να γνωριζεις και να λες με σιγουρια οτι δεν θα βγει, οπως επισης δεν νομιζω να δουλευεις σε γραφειο του ΓΕς, ενω ανοικεις στο ΓΕΝ.

Μεχρι στιγμης, ειχες πει 2 πραγματα.

1) Οτι θα βγει τελος του Δεκεμβρη, οπου επεσες εξω.
2) Θα βγει μετα τις 15, οπου επεσες εξω.

Με λιγα λογια λοιπον, δεν μπορεις να μπαινεις μια στο τοσο, να γραφεις με σιγουρια παντα και να λες τα δικα σου.
Φιλικα.
Με εχεις αχτη απο τοτε που σ εβγαλα ψευτη με το υψος αλλα κακια δε προκιται να σου κρατησω. Για τα αλλα π γραφεις αν ανατρεξεις πισω ειχα πει ή οτι θα εβγαινε 28 δεκ ή μετα τις 15 γενναρη. Οποτε δε βγηκα λαθος. Να μην βιαζεσαι να την πεις στον αλλον και επισης δε παει να πει οτι επειση ειμαι στερια δεν εχω προσβαση. Αληθεια τι ειναι πιο δυσκολο να μετατεθεις στερια η καραβι; Αναρωτησου. Φιλικα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Τι ψευτη με εβγαλες και σε ποιο υψος;

Ουδεποτε ρωτησα κατι για υψος εγω και μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον, μιας που το εκανες πολλακις οταν αρχισες να γραφεις στις αρχες και μπορω να σου πω και ποιος ειναι αυτος ο αλλος, μιας που θυμαμαι ακριβως το μηνυμα και ηταν ο Μαρκ, που ρωτουσε τοτε τι ισχυει με νομους και ανεβασες τον νομο και του τον εστειλα.

Παρακατω λοιπον, ειχες μπει και ειχες πει με σιγουρια πως θα βγει τελη Δεκεμβρη, οπου επεσες εξω.
Μετα μπηκες και ειπες μετα τις 15 Ιανουαριου, οπου επισης παλι πεφτεις εξω.

Τωρα μπαινεις παλι και λες με σιγουρια " Οχι Πολιτη, δεν θα βγει ".
Κατι παει λαθος, δεν νομιζεις;

Βρε, δοξα τον θεο εγω ξερω τι ειναι πιο δυσκολο και τι πιο ευκολο, μη σε αγχωνει αυτο.

Επισης, ξερεις πολυ καλα ποιοι εχουν προσβαση σε τετοιες πληροφοριες και τι ειδους " γραφειαδες " βλεπε συγκεκριμενα τμηματα Στρατολογιας κτλπ που δεν ειναι επι του θεματος.

Τελοςπαντων, ουτε εγω κραταω κακια, ετσι κι αλλιως δεν σε ξερω δεν με ξερεις, οποτε θα ηταν χαζο να σου κρατησω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 25, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Παιδιά για να είμαι ξεκάθαρος... Δεν το λέω για να πω Ουαου κλπ. Υπηρέτησα κάπου με κόσμο που σε φόρουμ π έμπαινα έλεγαν αυτές πι θέσεις είναι για θέσεις παιδιών υπουργών κλπ... Για να τελειώνουμε με το αστείο αυτό... Έχω φίλους και γνωστούς π είναι μέσα και δεν έχουν ιδέα... Και διοικητής να είσαι δεν θα έχεις καμία ενημέρωση με το ποτε θα βγει η προκήρυξη κλπ... Γτ δεν τους ενδιαφέρει να ενημερώσουν... Είναι θέμα τ υπουργείου κλπ κλπ... Ποσο μάλλον ένας με μικρότερο βαθμό να ξέρει... Δεν είναι ότι έχω τα μέσα κλπ καμία σχέση. Απλά είχα τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση όταν μπήκα... Κάθε μέρα ήμουν εκεί π ήμουν κ περήφανος για αυτό π έκανα... Απλά η προκήρυξη θα βγει όταν είναι να βγει... Τώρα ότι και να λέμε σε 15μερες η 30 δεν λέει τπτ ... Αυτήν την εβδομάδα ακούγονται πολλά μένει να δούμε αν είναι μούφα η αλήθεια... Όπως και αν δείτε ποστς μ έλεγα πως οι 100 στο ΠΝ δεν είναι ξεχωριστή προκήρυξη κλπ... Ήταν απλή λογική όλο αυτό! Μην πέφτετε θύματα ράδιο αρβύλας όπως λέγαμε κ όταν ήμασταν μέσα... Να διαβάζουμε καλά όλες τις αναρτήσεις των σαιτς και να βλέπουμε τι Ακουγόταν από την αρχή όλης αυτής της υπόθεσης π ήταν για κάπου τώρα σύντομα κ όχι για Δεκέμβρη... Ήδη πχ για ΠΝ θα πάρει εσσο τον Φλεβάρη κ ορκωμοσία τέλη του ίδιου μήνα... Αυτό τι μας λέει; Ότι μαρτη τα εποπ θα είναι πόρο κ θυμηθείτε την κουβέντα μ και ας με κράξετε ή όχι τώρα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες