Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Πιστευω πως, οπως ειπαν και καποιοι παραπανω, αξιζει να κατεβουν για αθληματα κτλ οι πρωτοι 1.000 απο οσους καλεσουν. Οι υπολοιποι θεωρω ειναι αδικος κοπος, χρημα και χρονος
Και αν φίλε απόφασει το υπουργείο να καλέσει μετά από κάνα χρόνο 700 επιλαχών; Μην λέτε τέτοια πράγματα! Γμωνη μου αν σας καλέσουν και μετά από 1000 αριθμό αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάτε.mrhabuya έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 7:18 pm Πιστευω πως, οπως ειπαν και καποιοι παραπανω, αξιζει να κατεβουν για αθληματα κτλ οι πρωτοι 1.000 απο οσους καλεσουν. Οι υπολοιποι θεωρω ειναι αδικος κοπος, χρημα και χρονος
Δεν υπάρχει περίπτωση να καλεσει επιλαχόντες μετά κ άλλους! Θα καλεσει τώρα 1500 άτομα για να έχουν τους 500 διοριστέους κ να μείνουν κ κάποιοι να βρίσκονται σε περίπτωση που καλεσει κ άλλους μετά
Ναι όπως στην 6κ δεν φώναξαν; Όπως τώρα στην 9κ που συζητιέται για 300 άτομα από επιλαχών. Να δώσετε όλοι παιδιά.3 μέρες διακοπές στην Αθήνα.
Παραπάνω θα καλέσει εδώ όλοι έχουν βάλει εμπειρίες από σερβιτόρος και ντελιβερι και όσοι είναι επικουρία έχουν βάλει δεύτερο τίτλο που στην επικουρία δεν μετράει γιατί δεν έχει συνάφεια με τον κύριο.
Οπότε θα φαίνονται ότι έχουν πολλά μόρια και μόλις γίνει ο έλεγχος θα πέσουν οπότε θα πρέπει να ξανακαλει οπότε 2500ε 3000 άτομα για φακέλους μέχρι να βρει του πρώτους 400 και μετά μετά ότι λέει το ΦΕΚ το 50% παραπάνω.
Για τα αθλήματα που άμα. Ειναι έτσι όπως στην 9κ μην περιμένετε να κοπούν και να είναι αξιοκρατικά.
Οπότε θα φαίνονται ότι έχουν πολλά μόρια και μόλις γίνει ο έλεγχος θα πέσουν οπότε θα πρέπει να ξανακαλει οπότε 2500ε 3000 άτομα για φακέλους μέχρι να βρει του πρώτους 400 και μετά μετά ότι λέει το ΦΕΚ το 50% παραπάνω.
Για τα αθλήματα που άμα. Ειναι έτσι όπως στην 9κ μην περιμένετε να κοπούν και να είναι αξιοκρατικά.
Εγώ επειδή μένω Αθήνα και 1000 + να είμαι! Θα πάω εχω 980 μόρια. Κ ότι γίνει. Πολύ κοντά στο σπίτι μου είναι. Ας πάω για βόλτα. Αν βέβαια με καλέσουν.
Εγώ βλέπω άλλη μλκια να γίνεται.
Κάποιοι που έχουν το σεμινάριο 105 ωρών σεκιουριτι, το έχουν βάλει ως κύριο τίτλο και θα τους καλέσουν νομίζοντας ότι έχουν ιεκ.
Και εν τέλη αυτοί δε θα μπουν καν λόγω μορίων.
Κάποιοι που έχουν το σεμινάριο 105 ωρών σεκιουριτι, το έχουν βάλει ως κύριο τίτλο και θα τους καλέσουν νομίζοντας ότι έχουν ιεκ.
Και εν τέλη αυτοί δε θα μπουν καν λόγω μορίων.
Σε κάνα μήνα τα αθλήματα λέτε?
Είδη ξέρω αρκετά άτομα που το έκαναν αυτό. Επίσης με απλά απολυτήρια λυκείου τα βαλαν κύριο τίτλο επίσης με οποιοδήποτε ιεκ κύριο τίτλο. Μην πω για την προϋπηρεσία.
Το σεμινάριο δεν είναι τίτλος σπουδών. Αυτό πιστεύω το ξέρουν στο ΑΣΕΠ. Μόνο το ΙΕΚ στελέχους ασφαλείας, για κύριο και τα υπόλοιπα, επικουρικό.
Takis888 δεν είναι ηλίθιοι εκεί πέρα μέσα. Δεν ξεγελιούνται από εξυπνάκηδες, μιλάμε για θέση δημοσιου! Άλλωστε θα έρθει προσωπικό ι μέιλ στον καθένα
Θα βάλουν τον εοππεπ μέσα π λέει βαθμό και καλά να το παίξουν πονηρόι στην επιτροπή. Αλλά δεν δει η επιτροπή επιπέδου 5 φιλάκια ρουφικτα αλλά τσάμπα ταλαιπωρία προς στα εμάς.niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 8:26 pmΤο σεμινάριο δεν είναι τίτλος σπουδών. Αυτό πιστεύω το ξέρουν στο ΑΣΕΠ. Μόνο το ΙΕΚ στελέχους ασφαλείας, για κύριο και τα υπόλοιπα, επικουρικό.
Αυτοί που έκαναν παρόμοια πράγματα στη αίτηση απλά θα είναι σε αυτές που θα απορριφθούν
Ναι ναι δεν είναι χαζοί εκεί. Ελπίζω να πάει καλά η διαδικασία. Ελπίζω να είμαστε στους πρώτους 1000ους πιστεύω με 980 μόρια να είμαι μέσα στους 1000ους
Τουλάχιστον, σε αυτό το στάδιο, τους κόβει, στο ΑΣΕΠ. Δεν είναι βλάκες. Εξάλλου, κοιτάνε και την λίστα, που τους έχουν δώσει, για τίτλους. Αν δεν είσαι μέσα, δεν μπάινεις, είτε κύριο, είτε επικουρικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες