Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Απολελε είσαι σίγουρος ότι με 2360 διαγωνιζεστε για την θέση 252 στην Α κατηγορία?
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Α είναι και τα παιδιά που σ ειπα
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Μαγκες αυτα τα 252 που λετε ειναι ο αριθμος της ισοβαθμιας δεν ειναι θεση. Το 258 το εχει μαλλον η πρωτη ισοβαθμια εγω που ημουν στην τριτη ισοβαθμια ειχα 256
Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nic27 »

GUNS ROSES αυτο που είπες οτι "Οι πρωτοι 10 των ισοθαθμιων ειναι πανω απο 2400+ να ξερετε" πως το ξερεις; Ειδες καποιο συγκεκριμενο πινακα;
Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nic27 »

Ο ενας λεει 200 ισοβαθμιες, ο αλλος 258. Πολυ τρολ παιζει. Υπομονη, λιγες μερες ακομα παιδια...
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Ωραία ! Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει ισοβαθμία με αριθμό 245-250; Ίσως και έτσι καταλάβουμε
Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nic27 »

Ο Teoteo τουλαχιστον δειχνει οτι αυτα που λεει εχουν καποια βαση. Καποιοι αλλοι ομως πολλη αερολογία και ασάφεια, ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι αυτοι.
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από spyros94 »

Καλησπέρα σε όλους,

Μια ερώτηση επειδή γράφω πρώτη φορά σε αυτό το Τόπικ.

Για το προσωπικό ασφαλείας για την Τράπεζα της Ελλάδος.

Γνωρίζουμε πως κυμαίνονται μισθολογικά και γενικά διάφορα στοιχεία.

Συμμετέχω στην προκήρυξη αλλά δεν έχω "ψαχτεί" καθόλου και λόγο χρόνου αλλά και για το γεγονός ότι περιμένω την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Όποιος μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα αν δε θέλει εδώ ως απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nic27 »

Gpap95, συμβουλη μου να πας στην κληρωση, μην ακους τι λεει ο καθενας εδω μεσα για μορια, θεσεις,258,256 δε ξερω κι εγω τι. Εκανες τα χαρτια σου για μια προκυρυξη μην εισαι απαισιόδοξος, μιλαμε για το μελλον το δικο σου, το δικο μου κ. Ο. Κ. Φιλικα σου το λεω. Μην ακους κανεναν. Σκεψου να εισαι στην 76η θεση στον τελικο πινακα και επειδη δε πηγες στην κληρωση να εισαι ο 77ος. Δε θα το μετανιωνες?
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Kratoss »

spyros94 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,

Μια ερώτηση επειδή γράφω πρώτη φορά σε αυτό το Τόπικ.

Για το προσωπικό ασφαλείας για την Τράπεζα της Ελλάδος.

Γνωρίζουμε πως κυμαίνονται μισθολογικά και γενικά διάφορα στοιχεία.

Συμμετέχω στην προκήρυξη αλλά δεν έχω "ψαχτεί" καθόλου και λόγο χρόνου αλλά και για το γεγονός ότι περιμένω την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Όποιος μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα αν δε θέλει εδώ ως απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Εννοείται τράπεζα είναι πολύ μα πολύ καλύτερα από όλες τις απόψεις από οππι, είτε μισθολογικά είτε από συνθηκες Εργασίας είτε από όπου και να το δεις. Εκτός κι αν θέλεις κάτι πιο μάχιμο (και η οππι βέβαια δεν ξέρω αν θεωρείται και μάχιμη). Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η ελίτ του δημοσίου, έχεις τα προνόμια ενός δημόσιου υπαλλήλου και έχεις και αλλά τόσα επιπλέον. Το ζήτημα είναι να καταφέρεις να μπεις γιατί οι θέσεις είναι λίγες.

Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nic27 »

Teoteo,o Gpap95 ειπε "Εγώ παίζω με άλλους 3 ισοβαθμία στα 2190 μόρια για τη θέση 226". Επομενως αν θεωρησουμε οτι οντως υπαρχουν 258 ισοβαθμιες και με τα οσα λεει και ο George85, η θεση 258 ειναι η μεγαλυτερη σε μορια ισοβαθμια, οσο φθινει ο Α/Α, φτανοντας στο 1 θα εχουμε και τα λιγοτερα μορια.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Gpap95 »

Nic27 έγραψε:Gpap95, συμβουλη μου να πας στην κληρωση, μην ακους τι λεει ο καθενας εδω μεσα για μορια, θεσεις,258,256 δε ξερω κι εγω τι. Εκανες τα χαρτια σου για μια προκυρυξη μην εισαι απαισιόδοξος, μιλαμε για το μελλον το δικο σου, το δικο μου κ. Ο. Κ. Φιλικα σου το λεω. Μην ακους κανεναν. Σκεψου να εισαι στην 76η θεση στον τελικο πινακα και επειδη δε πηγες στην κληρωση να εισαι ο 77ος. Δε θα το μετανιωνες;
Θα πήγαινα αν ήταν. Οπως τα λες. Εγώ όμως παίζω για τη θέση 226 από ότι μου είπαν στην αστυνομία. Δηλαδή και να διεκδικήσω τη θέση 226, πάλι είμαι πολύ πίσω από τη θεση 76. Αυτό εννοω

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από spyros94 »

Το 226 δε σημαίνει ότι είσαι στη θέση 226...

Μου το είπαν πριν 1 ώρα στο τμήμα... Καμία σημασία μη δίνεις σε αυτό τον αριθμό, αν μπορείς να πας. Εγώ από επιλογή μου δεν πάω...

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Gpap95 έγραψε:
Nic27 έγραψε:Gpap95, συμβουλη μου να πας στην κληρωση, μην ακους τι λεει ο καθενας εδω μεσα για μορια, θεσεις,258,256 δε ξερω κι εγω τι. Εκανες τα χαρτια σου για μια προκυρυξη μην εισαι απαισιόδοξος, μιλαμε για το μελλον το δικο σου, το δικο μου κ. Ο. Κ. Φιλικα σου το λεω. Μην ακους κανεναν. Σκεψου να εισαι στην 76η θεση στον τελικο πινακα και επειδη δε πηγες στην κληρωση να εισαι ο 77ος. Δε θα το μετανιωνες;
Θα πήγαινα αν ήταν. Οπως τα λες. Εγώ όμως παίζω για τη θέση 226 από ότι μου είπαν στην αστυνομία. Δηλαδή και να διεκδικήσω τη θέση 226, πάλι είμαι πολύ πίσω από τη θεση 76. Αυτό εννοω

Ρε αυτο το 226 ειναι η θεση της ισοβαθμιας τι δεν καταλαβαινετε.δεν ειναι θεση καταταξης. Η πρωτη ισοβαθμεια με τε μεγαλυτερε μορια εχει αριθμο 258

Warwick
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Warwick »

Παιδιά, τρελαίνεστε μάλλον χωρίς λόγο. Σήμερα, οι κλήσεις αφορούσαν απλά και μόνο την επίλυση των ισοβαθμιών που προέκυψαν γιατί προφανώς δεν μπορούν να είναι δυο άτομα στην ίδια θέση. Κάλεσαν από την αρχή των αιτήσεων, απ'οτι κατάλαβα, όλους όσους είχαν ίδια μόρια, με ίδιο βαθμό απολυτήριου κλπ κλπ.

ΔΕΝ έχουν βγεί κατατάξεις και για την βάση ο καθένας κάνει προσωπικές υποθέσεις που μπορεί να πέσουν κοντά, μπορεί και πολύ μακρυά. Επίσης αν δεν πας στην κλήρωση που είναι στην Αθήνα, ούτε χάνεις την σειρά, ούτε θα το μετανιώσεις, ουτε θα παεί κατι στραβά, είναι μια κλήρωση απλά. Οτι είναι να γίνει, θα γίνει και θα το ξέρουμε την άλλη βδομάδα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες