Νικος έγραψε:KΑλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Όταν περάσεις απο την επιτροπή (αν και όταν πήγα εγώ δεν ήταν ακριβώς επιτροπή αλλά ενας κύριος μπροστά απο έναν υπολογιστή), μου είπε θα δεί τα χαρτιά σου η επιτροπή και θα ενημερωθείς μέσα σε ένα μήνα μέσω ίντερνετ για την απόφαση. Παίρνει όντως τόσο καιρό; Αν πάρω τηλέφωνο και δώσω τα στοιχεία μου, υπάρχει περίπτωση να μου πούν τι αποφάσισαν;
Γεια σου φίλε Νίκο; Πότε πέρασες από την επιτροπή; Από το 401 πήγες; Έκλεισες ραντεβού; Δεν εξετάστηκες; Σε ένα μήνα βγαίνει ναι.
Καλησπερα Μιχαλη, Λοιπον... Το Χαρτι Καταταξης που σου ηρθε να φανταστω οτι λεει να παρουσιαστεις καπου στην Κρητη... ΑΝ λεει αυτο. Τοτε πρεπει να κανεις την διαδικασια μεσω στρατολογιας να αλλαξεις την διευθυνση που σε εχουν μεσα (και της Αθηνας γινεται αλλα θα σου γκρινιαξουν για ραντεβου κτλπ, ή της περιοχης που εισαι δηλωμενος το οποιο εγω το εκανα μεσω e-mails) ΑΛΛΑ ΚΑΙ του χαρτιου καταξης (αυτο θελει σιγουρα την στρατολογια Αθηνας). Γιατι αν ερθει μονο το Χαρτι καταταξης και λεει στην Κρητη... Μπορει εσυ να αλλαξες την διευθυνση αλλα απο την στιγμη που το λεει το χαρτι δεν σε δεχονται εδω στην Αθηνα (Αυτο εγινε σε εμενα).
Εγω ειχα φροντισει να παρω τηλεφωνο στην αναλογη στρατολογια του τοπου καταγωγης μου, και να ρωτησω πως γινεται να μου αλλαξουν τα στοιχεια στο συστημα. Αυτοι μου ειπαν να μπω στην σελιδα τους και να εκτυπωσω μια αιτηση, να την συμπληρωσω και να την scanαρω και να την στειλω μαζι με αποδεικτικο της διευθυνσης που θελω να δηλωσω (εγω για καλο για κακο εστειλα και το συμβολαιο του σπιτιου που νοικιαζω που ειναι στο δωματιο μου, αλλα και ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ). Οι ανθρωποι ηταν πολυ εξυπηρετικοι και το αλλαξαν σε 1 μερα.
Το προβλημα ομως ηταν (το οποιο το εμαθα οταν ηδη ειχα παει στο Φρουραρχειο 5 μερες πριν για να αρχισω διαδικασιες απαλλαγης), οτι απο την στιγμη που το χαρτι καταταξης μου ελεγε αλλο στρατοπεδο δεν ειχε σημασια αν η διευθυνση στο συστημα λεει Αθηνα, και με εστειλαν στην Στρατολογια της Αθηνας την ιδια μερα, να παω σε μια κυρια (αισχος συμπεριφορα), να ελεγξει στο συστημα οτι οντως εχει αλλαξει η διευθυνση μου και να συμπληρωσει με στυλο και σφραγιδα στο εκτυπωμενο χαρτι καταταξης τα στοιχεια για στρατοπεδο στην Αθηνα (3 λεπτα δουλεια και μου ελεγε προλογο για ραντεβου).(Γενικα θα εχεις μαζι σου το χαρτι καταξης σου και καποιο αποδεικτικο διευθυνσης που μενεις στην Αθηνα).
Αν ΔΕΝ εχει ερθει το χαρτι καταταξης σου ακομα, κανε την διαδικασια που θα σου πουν απο την στρατολογια της περιοχης που εχεις δηλωμενη για να το αλλαξεις, ετσι ωστε να σου ερθει το χαρτι με την διευθυνση που αλλαξες... Τωρα... Αν σου ερθει το χαρτι και λεει παλι την παλια διευθυνση ειναι ***** και πρεπει να κανεις την παραπανω διαδικασια... (τηλεφωνα δεν σηκωνουν ποτε στην Αθηνα! Εμενα με εξυπηρετησε η στρατολογια της περιοχης μου)
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμενα μου εχει ερθει το χαρτι, και αυριο πρωι πρωι θα παω με το χαρτι και μια ΔΕΚΟ για να μου αλλαξουν διευθυνση στο χαρτί. Δεν εχω κανει καποια αλλη διαδικασια για να αλλαξω διευθυνση σε καποιο συστημα ή κατι. Απλα θα παω αυριο εκει. Θα μπορεσω να το κανω?
Κοιτα... Δεν ξερω ! Χαχα Αν εχεις δικο σου μεσο και δεν εχεις θεμα να πας... Πηγαινε... Γιατι εμενα οταν με εστειλαν να αλλαξω την διευθυνση απο το χαρτι καταταξης ο Λοχαγος μου ειπε "φυγε τωρα και πηγαινε στην Στρατολογια (07:30) και ελα πισω" και η Στρατολογια ανοιγε 8:00 οποτε βολευε. Τους ειπα στην πυλη οτι με εστειλαν απο το Φρουραρχειο σημερα να κανω αυτην την διαδικασια και μου ειπαν να την κανω και να παω παλι πισω ΣΗΜΕΡΑ... Στην πυλη ειπαν οκ... Αλλα στα γραφεια μεσα γκρινιαξαν για ραντεβου κ τετοια... Ισως ειναι σε ποιον θα πεσεις... Να μας πεις ^^
Grteo: Απο την στιγμη που το σημειωμα καταταξης του ηρθε Και λεει αλλη διευθυνση απο αυτην που θελει, αυτο δεν αλλαζει ηλεκτρονικα, πρεπει να του το αλλαξουν γραπτως και με σφραγιδα. Μονο η διευθυνση που ειναι μεσα στο συστημα αλλαζει με αιτηση ηλεκτρονικα και αν το προλαβεις τοτε θα σου ερθει το σημειωμα καταταξης με την διευθυνση που θες.
Καλησπερα παιδιά πέρασα από φρουραρχείο 29/5 για ψυχολογικό λόγο δεν μου έχει κάτι ακόμα για επιτροπή ιμειλ μηπος γνωρίζετε ποσό καιρό κάνει η άμα πέρασε κανένας από επιτροπή;
Καποιος μπορει να αλλαξει τη διευθυνση κατοικιας του μεσω ΚΕΠ.Αυτο σημαινει οτι δεν θα τρεχεις ή να κλεινεις ραντεβου και τα στελνουν και αμεσως μεσω φαξ οποτε η αλλαγη γινεται σε 1 μερα και τελος εγω ετσι εκανα την αλλαγη σε 1 μερα.