Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μου το πε κανενας ασχετος αλλα απο τα γραφεια της αθηνας. Οκ;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι Βασιλη; Πως αν υπαρχει εστω κ μια πιθανοτητα να ακυρωθουν ειναι τοσο ρεζιληδες που δεν βγαινουν καν να το ανακοινωσουν! Μια ανακοινωση ρε ζωαδια, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο... Μια ανακοινωση για το τι μελλει γενεσθαι
Dum spiro spero
Anonymous

Θελετε να τρελαθω... ; Τι πιθανοτητες δινετε; Πειτε μου γιατι θα τρελαθω...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αχ βρε παιδια συζητησεις κανουμε... Γιατι τα παιρνετε ολα τοις μετρητοις; Απλα αν ειναι να γινει κατι τετοιο ας βγαλουν μια ανακοινωση να τελειωνει το θεμα

Dum spiro spero
Anonymous

illy εχεις δικιο απλα φανταζεσαι ποσο μ... ες θα νιωθουμε μετα απο αυτο; που εχω πεσει στο κρεβατι με την μεση μου απο την προπονηση; το αγχος που τραβαμε; ελεοσ... παντως δεν νομιζω! αλλα λενε οι ανακοινωσεις τους κ οι δηλωσεις τους ως τωρα! ειναι δυνατον να ειναι τοσο αναξιοπιστοι! δεν το πιστευω! αλλωστε κ με τι αιτιολογια πια; ετσι δεν ειναι;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σκεψου κοπελα μου οτι εισαι με την παρεουλα σου κ κανεις συζητηση... Μην τα υπολογιζετε ολα αυτα που μπορει να υποθετουμε, κανουμε συζητηση! Ξερεις ποσες φορες το εχουμε πει με τη φιλη μου αυτο το πραγμα; "βρε λες να ακυρωθουν ολα; " οσο να'ναι στη ζωη μας υπαρχουν οι δυο οψεις του νομισματος θελοντας κ μη... Ναι κοριτσι μου σε καταλαβαινω, εχεις δικιο!
Dum spiro spero
Anonymous

Το ξερω οτι με καταλαβαινεις αλλωστε πιστευω οτι ολοι πανω κατω το ιδιο καναλι τραβαμε ολοι! αντε να δουμε... αν κ οταν βγουν παντωσ... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι... Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κ σε σενα το ιδιο καλη μουΕικόνα Απλα Ελενη μου ειναι ακρως εκνευριστικο που καθονται κ τα ξυνουν κ δεν παιρνουν μια αποφαση... Θα προχωρησει το θεμα ή θα σταματησει; Ναι η ου; Πειτε το να τελειωνουμε! Μια ανακοινωση ρεεεεεεεεεεεεε
Dum spiro spero
Anonymous

Ρε παιδια, ξερετε τι σκεφτομε την ημερα που θα βγουνε οι πινακες, το τι εχη να γινη το φανταζεστε; θα μπετωση ολο το συστημα, αλλοι θα μπαινουν θα λενε μπηκα τα βρηκα, αλλοι θα λενε τι γινετε δεν μπορω να μπω, δεν βρισκω τα στοιχεια μου, καταλαβενετε τι εννοω... θα τα βγαζουν σιγα σιγα τα ονοματα οπως ειχε γινη κ με τα χαρτια μασ... το απολυτο χαος. ετσι οπως παμε θα τον φαμε κ τον γεναρη, αδερφια.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχαχαχα, ετσι ακριβως εποπ... Σαν να το βλεπω μπροστα μου! ΧαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Βρε ας βγουν κ εγω θα παρω αεροπλανο να παω εκει να τα δω με τα ματια μου...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ελενη έγραψε:Βρε ας βγουν κ εγω θα παρω αεροπλανο να παω εκει να τα δω με τα ματια μου...
"φευγω κ ερχομαι ερχομαι φτανω με το πρωτο το αεροπλανο"ΕικόναΕικόναΕικόνα Αντε λιγο ακομη υπομονη... Απλα να ξεραμε αν περιμενουμε τζαμπα ή οχι! Ουπς λαθος, ειπαμε σκεφτομαστε θετικα... Εικόνα Ελα παμε γερα με τσαμπουκαΕικόνα, τιποτα δεν μας ριχνει το ηθικο μαςΕικόνα
Dum spiro spero
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Evi... »

eΛενακι μαζι σου!
Anonymous

Ξερετε εεεε! οταν θα ερθει η ωρα με το καλο να μπουμε για εκπαιδευση θα εχουμε κανει τοσο γυμναστικη στα νευρα μας που τιποτα δεν θα μπορει να μας νευριασει μετα! εκτος αυτου βρε κουτα τι ανυσηχητε; αν χρειαστει παω κ γω να βοηθησω στα τηλ! αρκει να τα βγαλουν τα αναθεματισμενα... (για να μην τα πω αλλιωσ)

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης