Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Bitcoins8 »

Maria papadaki έγραψε:pet G το σχολιο μου ηταν ειρωνικο. Προφανως και το γνωριζω οτι ο ασεπ δεν ανεβαζει αν σου εχει δεσμευτει το παραβολο. Ομως καποιοι στο facebook εχουν ανεβασει φωοτγραφια που λεει οτι ο ασεπ δεσμευσε το παραβολο τους κι εχει και αρκετα ορθογραφικα λαθη. Μην κανετε φωτοσοπ γιατι γελαμε !Εικόνα

Όχι βρε το επιτυχής ολοκλήρωση το γράφεις εσύ δηλαδή κάνεις περιγραφή δεν είναι από τον ΑΣΕΠ. Προφανώς μπερδεύτηκε και το έγραψε λάθος

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Η Συναλλαγή γράφεται με 2 'λ' και όχι με ένα όπως φαίνεται στη φώτο στην ομάδα.Επίσης έπρεπε να λέει 'Επιτυχής' και όχι 'Επιτυχεις' που λέει η φωτογραφία.

Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Player7 έγραψε:Η Συναλλαγή γράφεται με 2 'λ' και όχι με ένα όπως φαίνεται στη φώτο στην ομάδα.Επίσης έπρεπε να λέει 'Επιτυχής' και όχι 'Επιτυχεις' που λέει η φωτογραφία.

Αυτά είναι απ' αυτόν που έκανε τήν αίτηση Περιγραφή αντικείμενου. Αυτός τα έγραψε λάθος. Εγώ πιστεύω πιο πολύ Ανέβασε την αίτηση για να δούμε ότι ταιριάζει το παράβολο. Εγώ πχ δεν έγραψα τίποτα στην περιγραφή.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Η Συναλλαγή γράφεται με 2 'λ' και όχι με ένα όπως φαίνεται στη φώτο στην ομάδα.Επίσης έπρεπε να λέει 'Επιτυχής' και όχι 'Επιτυχεις' που λέει η φωτογραφία.

Στην περιγραφή αντικειμένου γράφεις ότι θέλεις. Το ζητούμενο είναι εάν είναι δεσμευμένο. Εαν γράφει ότι δεσμεύτηκε πάει να πει ότι δεσμεύτηκε

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:μηπως ξερεις αν τα πκε γινουν 3 συνεχομενες μερες; Οπως οππι;Λεω για να γλυτωσουμε το πηγαινε ελα αθηνα εμεις οι Εκτος αθηνων Αν καλεσουν

Λογικά θα γίνουν όλα μαζί... Θα δείξει αυτό. Παντως τέτοιες πληροφορίες ακόμη δεν έχω. Ξερω μόνο το τι γίνεται με τον ΑΣΕΠ τώρα

Από την εμπειρία μου στην 6Κ τα αθλήματα γινονται σαβατοκύριακο την πρώτη μέρα το χιλιάρι και την δεύτερη τα υπολοιπα αλλά αργούμε γ αυτά. Πρώτα (φυσικά) τα αποτελέσματα μετά ιατρικές γνωματεύσεις - αποτελέσματα - αθλήματα -αποτελέσματα - ψυχοτεχνικά - και τέλος τελικά αποτελέσματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Κυρ Ιαν 16, 2022 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Μέχρι στιγμής ξέρουμε τα παράβολα που δεσμεύτηκαν τι μόρια έχουν;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Εγώ έβαλα σκέτο "Παράβολο" στην περιγραφή αντικειμένου... Μπορεις να βάλεις και ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή... Ότι θέλεις βάζεις.

Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

PetG έγραψε:Εγώ έβαλα σκέτο "Παράβολο" στην περιγραφή αντικειμένου... Μπορεις να βάλεις και ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή... Ότι θέλεις βάζεις.

Εγώ δεν έγραψα τπτ ούτε κάν παράβολο.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Εφόσον αυτός που το ανέβασε έχει αποδείξεις ότι δεσμεύτηκε τότε δεσμεύτηκε... Δεν μπορεί κανένας εδώ μέσα να πει ότι είναι φωτοσοπ και τέτοιες χαζομάρες όπως διάβασα τις προηγούμενες μέρες...

Άρα τα παράβολα ελενχονται και δεσμεύονται...

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ale3andros12 έγραψε:Μέχρι στιγμής ξέρουμε τα παράβολα που δεσμεύτηκαν τι μόρια έχουν;

Θα επικαλεστώ ξανά την εμπειρία μου στην 6κ Οι αιτήσεις θα ανοιχτούν ΟΛΕΣ και κάθε μια που θα ανοίγει θα δεσμεύετε το παράβολο.(στην 6Κ το παράβολο μου δεσμεύτηκε πριν 3 χρόνια και με κάλεσαν τώρα με τους τελευταίους επιλαχόντες)

Στην συνέχεια θα καλέσουν τους επιτυχόντες μαζί με άλλους τόσους επιλαχόντες (πάντα με την σειρά μορίων) Από τους επιλαχόντες θα συμπληρώσει τα ελλείμματα των επιτυχόντων αν υπάρξουν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Κυρ Ιαν 16, 2022 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Mak Marine έγραψε:
ale3andros12 έγραψε:Μέχρι στιγμής ξέρουμε τα παράβολα που δεσμεύτηκαν τι μόρια έχουν;

Θα επικαλεστώ ξανά την εμπειρία μου στην 6κ Οι αιτήσεις θα ανοιχτούν ΟΛΕΣ και κάθε μια που θα ανοίγει θα δεσμεύετε το παράβολο.(στην 6Κ το παράβολο μου δεσμεύτηκε πριν 3 χρόνια και με κάλεσαν τώρα με τους τελευταίους επιλαχόντες)

Στην συνέχεια θα καλέσουν τους επιτυχόντες μαζί με άλλους τόσους επιλαχόντες (πάντα με την σειρά μορίων) Από τους επιλαχόντες θα συμπληρώσει τα ελλείμματα των επιτυχόντων

Άρα το ότι δεσμεύτηκε το παράβολο δεν σημαίνει ότι κατοχυρώνει και θέση ο υποψήφιος... Όποτε μόνο τα ΙΕΚ είναι σίγουρα προς το παρόν. Η Β θεωρητικά από 900+

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ale3andros12 »

900+ θεωρείς για β με εμπειρία χωρίς Εμπειρία τι πιστεύεις?
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Mak Marine έγραψε:
PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:μηπως ξερεις αν τα πκε γινουν 3 συνεχομενες μερες; Οπως οππι;Λεω για να γλυτωσουμε το πηγαινε ελα αθηνα εμεις οι Εκτος αθηνων Αν καλεσουν

Λογικά θα γίνουν όλα μαζί... Θα δείξει αυτό. Παντως τέτοιες πληροφορίες ακόμη δεν έχω. Ξερω μόνο το τι γίνεται με τον ΑΣΕΠ τώρα

Από την εμπειρία μου στην 6Κ τα αθλήματα γινονται σαβατοκύριακο την πρώτη μέρα το χιλιάρι και την δεύτερη τα υπολοιπα αλλά αργούμε γ αυτά. Πρώτα (φυσικά) τα αποτελέσματα μετά ιατρικές γνωματεύσεις - αποτελέσματα - αθλήματα -αποτελέσματα - ψυχοτεχνικά - και τέλος τελικά αποτελέσματα

εδω τα αθληματα θα γινουν ολα μαζι
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Το ότι δεσμεύτηκε και το παράβολο δεν σημαίνει ότι άνοιξε και η αίτηση και έγινε και ελενχος στην αίτηση... Εγώ ξέρω ελενχο παραβολών κάνουν τώρα και τον άλλον μήνα ελενχο αιτήσεων
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Fulakas έγραψε:
Mak Marine έγραψε:
PetG έγραψε:

εδω τα αθληματα θα γινουν ολα μαζι

Δεν νομιζω διότι μετά το χιλιάρι τα πόδια σου ειναι κομμένα οπότε πως τα βγάλεις τα υπολοιπα;

Άσε που δεν Παίρνει και ο χρόνος διότι ανά δυο ώρες δίνει και άλλη ομάδα 20 των ατόμων

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες