Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Nik έγραψε: Καλησπερα! Γνωριζει καποιος σχετικα με τις εξετασεις προφορικων στα αγγλικα ; Τι στυλ ερωτησεων θα γινουν ; Ποιο θα ειναι το περιεχομενο των ερωτησεων ; γνωριζει καποιος κατι ; Ευχαριστω

Θα είναι όπως οι προφορικές εξετάσεις που έδινες για πτυχίο αγγλικών. Δλδ θέματα γενικού ενδιαφέροντος ώστε να δουν το επίπεδο σου
Gio

Δημοσίευση από Gio »

Για ΠΕ3 στα προφορικά πάει ο καθένας ξεχωριστή ώρα ή θα ξεκινήσουν και οπότε έρθει η σειρά μας; Εμένα ας πούμε στο μήνυμα που είπαν 10. Σε όλους 10 έχουν πει;
Kelly

Δημοσίευση από Kelly »

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες είναι οι ερωτήσεις γενικών γνώσεων κ λεκτικών ικανοτήτων ; Ευχαριστώ .
Ευπexams

Δημοσίευση από Ευπexams »

Παιδιά καλησπερα, ΠΕ7 εδώ. Μήπως ξέρει κανείς πού θα κυμανθούν οι ερωτήσεις για εμάς; Γνωριζει κάποιος ίσως θέματα απο άλλες χρονιές; Δεν έχουμε ύλη συγκεκριμένη και στο διαδικτυο δεν υπαρχει κάτι σχετικό. Γενικής παιδείας και μετάφραση κειμένου θα ειναι πολιτικού περιεχόμενου; Επίσης πόσες ώρες διαρκεί η εξέταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Space

Δημοσίευση από Space »

Παιδιά καλησπέρα! Σχετικά με την εξέταση στα Αγγλικά για ΔΕ11 Θα εξεταστούμε ανάλογα με το επίπεδο που δηλώσαμε ότι έχουμε; Δηλ Β1, Γ1 κλπ; Στα γραπτά πώς θα γίνει αυτό αφού θα δίνουμε όλοι μαζί;
Nik

Δημοσίευση από Nik »

Πως το ξερεις ; Εννοω εχεις ξανα δωσει εξετσεις σε ΕΥΠ ; Σου το ειπε καποιος που γνωριζει η το υποθετεις ;

Ευχαριστω πολυ!!

Έφεδρος

Δημοσίευση από Έφεδρος »

Space έχεις ενημερώση για ημερομηνία εξετάσεων Δ11;
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DrTEO »

Space έγραψε: Παιδιά καλησπέρα! Σχετικά με την εξέταση στα Αγγλικά για ΔΕ11 Θα εξεταστούμε ανάλογα με το επίπεδο που δηλώσαμε ότι έχουμε; Δηλ Β1, Γ1 κλπ; Στα γραπτά πώς θα γίνει αυτό αφού θα δίνουμε όλοι μαζί;
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση αν μπορούσε κάποιος που ξέρει κάτι να μας πει.
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DrTEO »

Nik έγραψε: Πως το ξερεις ; Εννοω εχεις ξανα δωσει εξετσεις σε ΕΥΠ ; Σου το ειπε καποιος που γνωριζει η το υποθετεις ;

Ευχαριστω πολυ!!

Όχι φίλε μου δεν έχω ξανά δώσει αλλά αν δεις μέσα στην προκήρυξη δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τα αγγλικά εκτός από αυτούς που δίνουν για μεταφραστές αν δεν κάνω λάθος. Απο εκεί και πέρα το λογικό είναι να είναι σαν τα προφορικά όταν δίναμε για το πτυχιο
Maria

Δημοσίευση από Maria »

Χωρίς να είμαι γνωστης πιστεύω ότι για ΠΕ7 θα ρωτήσουν κάτι με πολιτικό περιεχόμενο στη μετάφραση π. χ άρθρο από εφημερίδα Κι εγώ ΠΕ7 είμαι Αν γνωρίζει κάποιος κάτι συγκεκριμένο ας μας πει... Ή για της γενικής παιδείας Ή τη διάρκεια της εξετασης
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Κανείς δε ξέρει τι ερωτήσεις θα μπουν
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Είσαι το Σάββατο ή Κυριακή; Εμένα μου είπαν 11.30
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

50 στην κάθε ενότητα.2 μονάδες η ερώτηση και έτσι βγαίνει το 100
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δυστυχως στο ιντερνετ δεν υπαρχει υλη.
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Κι εγώ ΠΕ7.. Έχω τις ίδιες απορίες.. Πιστεύω ότι η μετάφραση θα είναι πολιτικού περιεχομένου.. Για τα γενικής παιδείας δεν έχω ιδέα.. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για τη διάρκεια της εξέτασης και σε πόσες μέρες ενημερώνουν για τη βαθμολογία..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες