Θα είναι όπως οι προφορικές εξετάσεις που έδινες για πτυχίο αγγλικών. Δλδ θέματα γενικού ενδιαφέροντος ώστε να δουν το επίπεδο σουNik έγραψε: Καλησπερα! Γνωριζει καποιος σχετικα με τις εξετασεις προφορικων στα αγγλικα ; Τι στυλ ερωτησεων θα γινουν ; Ποιο θα ειναι το περιεχομενο των ερωτησεων ; γνωριζει καποιος κατι ; Ευχαριστω
Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Για ΠΕ3 στα προφορικά πάει ο καθένας ξεχωριστή ώρα ή θα ξεκινήσουν και οπότε έρθει η σειρά μας; Εμένα ας πούμε στο μήνυμα που είπαν 10. Σε όλους 10 έχουν πει;
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες είναι οι ερωτήσεις γενικών γνώσεων κ λεκτικών ικανοτήτων ; Ευχαριστώ .
Παιδιά καλησπερα, ΠΕ7 εδώ. Μήπως ξέρει κανείς πού θα κυμανθούν οι ερωτήσεις για εμάς; Γνωριζει κάποιος ίσως θέματα απο άλλες χρονιές; Δεν έχουμε ύλη συγκεκριμένη και στο διαδικτυο δεν υπαρχει κάτι σχετικό. Γενικής παιδείας και μετάφραση κειμένου θα ειναι πολιτικού περιεχόμενου; Επίσης πόσες ώρες διαρκεί η εξέταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παιδιά καλησπέρα! Σχετικά με την εξέταση στα Αγγλικά για ΔΕ11 Θα εξεταστούμε ανάλογα με το επίπεδο που δηλώσαμε ότι έχουμε; Δηλ Β1, Γ1 κλπ; Στα γραπτά πώς θα γίνει αυτό αφού θα δίνουμε όλοι μαζί;
Πως το ξερεις ; Εννοω εχεις ξανα δωσει εξετσεις σε ΕΥΠ ; Σου το ειπε καποιος που γνωριζει η το υποθετεις ;
Ευχαριστω πολυ!!
Ευχαριστω πολυ!!
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση αν μπορούσε κάποιος που ξέρει κάτι να μας πει.Space έγραψε: Παιδιά καλησπέρα! Σχετικά με την εξέταση στα Αγγλικά για ΔΕ11 Θα εξεταστούμε ανάλογα με το επίπεδο που δηλώσαμε ότι έχουμε; Δηλ Β1, Γ1 κλπ; Στα γραπτά πώς θα γίνει αυτό αφού θα δίνουμε όλοι μαζί;
Όχι φίλε μου δεν έχω ξανά δώσει αλλά αν δεις μέσα στην προκήρυξη δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τα αγγλικά εκτός από αυτούς που δίνουν για μεταφραστές αν δεν κάνω λάθος. Απο εκεί και πέρα το λογικό είναι να είναι σαν τα προφορικά όταν δίναμε για το πτυχιοNik έγραψε: Πως το ξερεις ; Εννοω εχεις ξανα δωσει εξετσεις σε ΕΥΠ ; Σου το ειπε καποιος που γνωριζει η το υποθετεις ;
Ευχαριστω πολυ!!
Χωρίς να είμαι γνωστης πιστεύω ότι για ΠΕ7 θα ρωτήσουν κάτι με πολιτικό περιεχόμενο στη μετάφραση π. χ άρθρο από εφημερίδα Κι εγώ ΠΕ7 είμαι Αν γνωρίζει κάποιος κάτι συγκεκριμένο ας μας πει... Ή για της γενικής παιδείας Ή τη διάρκεια της εξετασης
Κανείς δε ξέρει τι ερωτήσεις θα μπουν
Είσαι το Σάββατο ή Κυριακή; Εμένα μου είπαν 11.30
50 στην κάθε ενότητα.2 μονάδες η ερώτηση και έτσι βγαίνει το 100
Δυστυχως στο ιντερνετ δεν υπαρχει υλη.
Κι εγώ ΠΕ7.. Έχω τις ίδιες απορίες.. Πιστεύω ότι η μετάφραση θα είναι πολιτικού περιεχομένου.. Για τα γενικής παιδείας δεν έχω ιδέα.. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για τη διάρκεια της εξέτασης και σε πόσες μέρες ενημερώνουν για τη βαθμολογία..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες