Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Αυτό με τα ΦΕΚ λίγο μούφα μου φαίνεται. Είναι δυνατόν 3-4 τυχάρπαστοι εδώ μέσα να έχουμε πληροφορίες από εκεί και όχι οι μεγάλες εφημερίδες;
Αν παρακολουθούσε κάποιος το θέμα με τους εισακτέους στην ΕΛΑς, πέρυσι χωρίς να διαρεύσει τίποτα τη μια έβγαλαν το ΦΕΚ ώστε να μην δώσουν οι υποψήφιοι και την άλλη ξαναβγάλαν ΦΕΚ για τροποποίηση χωρίς να ξέρει κανένας το τι και το πως. Δε νομίζω πως τα ΦΕΚ τέτοιου περιεχομένου μπορούν να διαρεύσουν.
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

dimitris mak έγραψε:Εγω που μιλησα σημερα με ατομο απο τα φεκ, δεν εχει παει κατι. Αν παει θα με ενημρωσουν. Εγω δεν ειπα να κανουμε υποθεσεις για τιποτα, μονο να περιμενουμε.

εσυ πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα είπα ότι από τη στιγμή που εγιναν οι άλλοι δυο πρεπει να γινει και αυτή (λογικά) παντα.
Τώρα όσον αφορά το ΦΕΚ γνωρίζω διότι δουλεύει ο πατέρας μου. Και επίσης μη μπερδεύετε την Εφημερίδα τις κυβέρνησης με άλλες φυλλάδες. Ειναι ωραίο να κατακρίνουμε αλλά εγω πρωσοπικά μέχρι τώρα δεν έχω πει κάτι λάθος ούτε έχω διαψευστεί για κάτι όπως επίσης ότι λέω είναι πάντα τεκμηριωμένο.
IKARUS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από IKARUS »

Παιδάκια! Χαχαχα! Η άλλη έδωσε τον πατέρα της!
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

IKARUS έγραψε:Παιδάκια! Χαχαχα! Η άλλη έδωσε τον πατέρα της!

τι εννοεις εδωσε; Απλα ειπε οτι δουλευει στο τυπογραφειο. Και θελει να πει οτι εχει βασεις αυτα που λενε. Λες και μπορει να ξερει καποιος ποιοι δουλευουν εκει και με ονομα και να τον βρουμε κιολας.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Είναι χρονοβόρα διαδικασία η έκδοση ενός ΦΕΚ; Δηλαδή μπορεί να χρειάζεται 10 μέρες, για παράδειγμα, από την ημέρα που το στείλανε για έκδοση; Ή μπορεί να βγει και μπαμ, σε μία μέρα;
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

IKARUS έγραψε:Παιδάκια! Χαχαχα! Η άλλη έδωσε τον πατέρα της!

Ελα ρε συ γιατί τον ξέρεις και προσωπικά; Δε φτάνει που τόσο καιρό σας λέω την αλήθεια και σας βοηθάω με πληροφορίες βγαίνει και ο κάθε άσχετος να μιλήσει...10 ο μηνας σημερα... Παει και αλλη μία άχρηστη πληροφορία εδω μέσα... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από keke apa »

Επ τέλος το μαρτύριο. Την αλλη βδομαδα βγαινει η προκηρυξη διασταυρωμενη πληροφορια 100% εως και τις 17/12 που ειναι η πρωτη ψηφοφορια για ΠτΔ. Ετοιμαστε τα χαρτια και καλη τυχη.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

keke apa έγραψε:Επ τέλος το μαρτύριο. Την αλλη βδομαδα βγαινει η προκηρυξη διασταυρωμενη πληροφορια 100% εως και τις 17/12 που ειναι η πρωτη ψηφοφορια για ΠτΔ. Ετοιμαστε τα χαρτια και καλη τυχη.
Μακάρι...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

keke apa τα ίδια έλεγες και για της 30 Νοέμβρη... !
ΛΟΚΙ

Δημοσίευση από ΛΟΚΙ »

Είναι έγκυρη η πληροφορία που μας έδωσες;
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

keke apa έγραψε:Επ τέλος το μαρτύριο. Την αλλη βδομαδα βγαινει η προκηρυξη διασταυρωμενη πληροφορια 100% εως και τις 17/12 που ειναι η πρωτη ψηφοφορια για ΠτΔ. Ετοιμαστε τα χαρτια και καλη τυχη.
Πως θα βγει σε 7 μερες ρε παλικαρε, αφου λετε οτι δεν εχει παει καν για δημοσιευση σε ΦΕΚ...

pontikaras

Δημοσίευση από pontikaras »

Τα ιδια ελεγες και παλια... έχεις γινει αναξιοπιστος φιλε μου...

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

ΛΟΚΙ έγραψε:Είναι έγκυρη η πληροφορία που μας έδωσες;

Περιμένεις να σου πεί όχι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εάν η προκήρυξη δεν εκδοθεί μέχρι και τις 17 του μηνός τότε θα απενεργοποιήσω τον λογαριασμό σου λόγω δημιουργίας εντυπώσεων αλλά και φρούδων ελπίδων στους χιλιάδες υποψήφιους που περιμένουν εναγωνίως τόσους μήνες (μεταξύ των οποίων υποθέτω και εσύ αν δεν τρολλάρεις).

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

ΛΟΚΙ

Δημοσίευση από ΛΟΚΙ »

Φίλε πάνο2171 τι να Σ πω... Το θέμα είναι να λέμε πράγματα έγκυρα και τεκμηριωμένα... Σήμερα πήγα στο λιμεναρχείο και ρώτησα... Και αυτοί δεν γνώριζαν κάτι παραπάνω... Θέλω να κάνω και μία ερώτηση... Πρέπει να δημοσιευθείς το φεκ για να εκδοθεί; ... Δεν θεωρείτε οτι έχει δημοσιευθεί από τη στιγμή που βρισκόταν στις διατάξεις του νομοσχεδίου ναυτιλίας; ... Πριν δημοσιευθούν οι άλλες, είχαν δημοσιευθεί στο φεκ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες