Fylakas990 έγραψε:Το μαιο βγαινει προκηρυξη αντε να βαλει κανενα προαπαιτουμενο να ανεβει ο θεσμος γιατι μπαινουν ολοι οι αμορφωτοι
Φυλακα αρχαιολογικων χωρων ακομα μπαινεις να τρολαρεις δεν βαρεθηκες. Για να ανεβει ο θεσμος σε λιγο θα μας πεις να βαλει προυπηρεσια σε φυλαξη μουσειων😂
papercut γυναίκες φιλε μου περασαν κατι κοριτσάκια 100 αρες στο στιβο που πετουσαν τη σφαιρα 2 μετρα και έκαναν τα στραβα ματια το 2019 οι υπολοιπες κοπηκαν. Γυναίκα που θα πετάξει σφαιρα 9 μετρα και θα το βγαλει κατω απο 4.20 δύσκολα. Ειχε κατι κομαντο γυναικες φέτες σε προκ ανα τους αιώνες που δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και δε μπορούσαν καν να σηκωσουν τη σφαιρα οχι να την πεταξουν. Ειναι αναξιοκρατικη η διαδικασία οριων για γυναίκες. Για να τα λεμε ολα. Αρα και 20 απολυτήριο και 18 prof δεν σε φοβίζει.
Peiratis1995 έγραψε:papercut γυναίκες φιλε μου περασαν κατι κοριτσάκια 100 αρες στο στιβο που πετουσαν τη σφαιρα 2 μετρα και έκαναν τα στραβα ματια το 2019 οι υπολοιπες κοπηκαν. Γυναίκα που θα πετάξει σφαιρα 9 μετρα και θα το βγαλει κατω απο 4.20 δύσκολα. Ειχε κατι κομαντο γυναικες φέτες σε προκ ανα τους αιώνες που δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και δε μπορούσαν καν να σηκωσουν τη σφαιρα οχι να την πεταξουν. Ειναι αναξιοκρατικη η διαδικασία οριων για γυναίκες. Για να τα λεμε ολα. Αρα και 20 απολυτήριο και 18 prof δεν σε φοβίζει.
Ουσιαστικά. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι στους πίνακες ως δέκατος επιλαχών και περάσει τα αθλήματα στην ουσία είναι μέσα γιατί σίγουρα θα κοπούν 10 άτομα στα αθλήματα. Κατάλαβα καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Κυρ Μαρ 28, 2021 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Peiratis1995 έγραψε:papercut γυναίκες φιλε μου περασαν κατι κοριτσάκια 100 αρες στο στιβο που πετουσαν τη σφαιρα 2 μετρα και έκαναν τα στραβα ματια το 2019 οι υπολοιπες κοπηκαν. Γυναίκα που θα πετάξει σφαιρα 9 μετρα και θα το βγαλει κατω απο 4.20 δύσκολα. Ειχε κατι κομαντο γυναικες φέτες σε προκ ανα τους αιώνες που δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και δε μπορούσαν καν να σηκωσουν τη σφαιρα οχι να την πεταξουν. Ειναι αναξιοκρατικη η διαδικασία οριων για γυναίκες. Για να τα λεμε ολα. Αρα και 20 απολυτήριο και 18 prof δεν σε φοβίζει.
Ουσιαστικά. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι στους πίνακες ως δέκατος επιλαχών και περάσει τα αθλήματα στην ουσία είναι μέσα γιατί σίγουρα θα κοπούν 10 άτομα στα αθλήματα. Κατάλαβα καλά;
Μην το δένεις κόμπο φίλε. Αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες ο 10τος επιλαχών να μπει. Κανένας δεν σ λέει σίγουρα αλλά έχει πιθανότητες
Αλοιμονο αν δε μπει ο 10ος επιλαχων!Συνηθως 15-20 απο τους επιτυχοντες δε παρουσιαζονται καν στις ΠΚΕ, συν αυτοι που θα κοπουν απο αθληματα! Σκεφτειτε και αν καποιο παιδι-βυσμα βρισκετε 150 επιλαχων πχ, θα πεσει κοψιμο για να φτασει η σειρα του! Εχουν συμβει ολα αυτα!
Χαχα συμφωνώ εγώ μαζί σ απλά είπα τι ειπε ο Χρυσοχοΐδης. Εξάλλου εγώ είμαι της άποψης να ξανά μπουνε ποσοστωσεις στις γυναίκες. Οπως ήταν παλιά οι συνοριοφυλακες. Αλλα δε θα συμβεί ποτε ξανά αυτό. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δν τις θέλουν μέσα...