Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από kostas888 »

Αν δεν πάρεις αναβολή μέσω φρουραρχειου νομίζω γίνεται κατάταξη εκτός εσσο πέντε μέρες μετά την απόφαση της επιτροπής. Μπορει να κάνω και σοβαρό λάθος. Ναι μετά μπορείς και μέσω στρατοπέδου να κινήσεις διαδικασια αναβολής. Παντως καλύτερα είναι μέσω στρατοπέδου.

Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

*** απαλλαγή εννοούσα
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Μετα μπορεις αν αποριφτει η απαλαγη να ξανακανεις μεσω φρουραρχειου;
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Καμια απαντηση?
ΓιώργοςΠαπ

Δημοσίευση από ΓιώργοςΠαπ »

Καλησπέρα,

Με παρακολουθεί ψηχίατρος του δημοσίου τα τελευταια 4 χρονια. Εχω αγχώδης διαταραχή και συχνά έχω κρίσεις πανικού, αυπνίες, και πάρα πολλά νεύρα.

Έχω πάρει αναβολή για ένα χρόνο και μετά μου έδωσαν για 6 μήνες, και μου είπαν πώς είναι η τελευταία αναβολή που μου δίνουν. Έαν ξαναπάω λένε με αυτό το χαρτί θα μπώ κανονικά στρατό και εάν θέλω να πάρω απαλαγή μόνο μέσα στο στρατό.

Επίσης η γιατρός του δημοσίου μου κλείνει 1 ραντεβού τους 3 μήνες και μου έχουν ακυρώσει τα τελευταία 2. Κανείς λοιπόν δεν ενδιαφέρεται για μένα και έαν εγώ μπορώ να κάνω κακό στον εαυτό μου, η ακόμα χειρότερα σε άλλους.

Να τα παρατήσω όλα και να παω φαντάρος και ότι γίνει; Ή να βρώ έναν ιδιώτη γιατρό να μου κάνει το χαρτί και να προσπαθήσω να πάρω ακόμα 2 αναβολές και τελικά απαλαγή;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Γιώργο παρόμοια συμπτώματα με τα δικά σου είχα και γω. Προσπαθησα να κάνω την θητεία μου αλλά στους 3 μήνες δεν την παλεψα. Ειχα την τύχη βέβαια που ήμουν στο υγειονομικό και πήρα αναβολή 2 ετών με την μία. Μετα από 2 έτη με χαρτί γιατρού από δημόσιο πήρα την απαλλαγή χωρίς πολλά πολλά. Μου κάνει απορία που σου είπαν ότι δεν θα σου δώσουν άλλη αναβολή από την στιγμή που έχεις ακόμη προβλήματα αλλά ακόμη πιο πολύ ότι σου ακυρώνουν τα ραντεβού. Ποτε μπαίνεις πρώτα απ' όλα; Έχεις κάποιο χαρτί γιατρού στα χέρια σου; Για την απαλλαγή ισχύει οτι προτιμότερο είναι να πηγαίνεις μέσω στρατοπεδου.
ΓιώργοςΠαπ

Δημοσίευση από ΓιώργοςΠαπ »

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ναι εκείνη την μέρα στους μισούς δώσανε 6 μήνες, στους αλλους μισούς ένα χρόνο αναβολή. Έχω κάνει 2 χαρτιά (ένα για κάθε αναβολή που πήρα) που λένε ότι παίρνω φαρμακευτική αγωγή και με παρακολουθεί γιατρος. Στο δημόσιο ιατρείο εκεί που πήγαινα κάθε μήνα τώρα μου κλείνουν ραντεβού κάθε 3 μήνες, και εχω να πάω τώρα κοντα 8 μήνες. Πηγαίνω μόνο για να μου γράψουν τα φάρμακα.Παρουσιάζομαι Γενάρη και όταν επισκέυτηκα τώρα τη γιατρο μου λέει ότι έχει καιρό να με δει και δεν μπορει να μου δώσει το χαρτι. Μου κλείσανε το επόμενο ραντεβού για Φλεβάρη, αλλα θα κάνω προσπάθεια να επισκευτω και νωρίτερα εαν και κάθε φορα που πηγαίνω μου λένε μόνο με ραντεβου θα με δεχτούν.Εαν τελικά τα κατεφέρω και πάρω απο δημόσιο ή ιδιώτη γιατρο το χαρτί, να κάνω δοκιμή μέσω φρουραρχίου πάλι ή να πάω μέσω στρατοπέδου; Γνωρίζεις μέχρι πόσο παλιό μπορει να είναι το χαρτί για να το δεχτούν;

νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Γιωργο θα κανεις διαδικασια απαναλγης μεσω φρουραρχειο; Τι ακριβος λεει το χαρτι και ποτε περιπου μπενουμε το γεναρι?
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Παιδια η αναβολη επ αοριστον ποτε δίνετε; Υπαρχει περιπτοωση ν παρεις επ αοριστον αναβολη μετα απο 2 χρόνια αναβολων; Ξερει κανεις?
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

αν απορίψει η επιτρόπη τν απαλλαγή μπορέις να ξαναπεράσεις απο επιτροπη; Μέσω φρουραχειο ενοο
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Παιδια η καταθλιψη με κρισεις πανικου ειναι λογος απαλαγης μετα απο 2 χρονια αναβολων?
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Παιδια καμια απαντηση?
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Θελω να πιστευω οτι εχεις χαρτι ψυχιατρου που σε παρακολουθει. Ακολουθεις καποια φαρμακευτικη αγωγη αυτη την περιοδο; Κανεις μηπως και ψυχοθεραπειες ταυτοχρονα; Με χαρτι ψυχιατρου που να αναγραφει το προβλημα σου και οτι παρα την φαρμακευτικη αγωγη δεν υπαρχει βελτιωση και οτι πρεπει να παρακολουθεισαι τακτικα και το περιβαλλον του στρατου θα επιδεινωσει την κατασταση σου δεν θα εχεις προβλημα. Πληροφοριακα για να ξερεις αυτοι που ειναι απο αναβολη παρουσιαζονται μια βδομαδα νωριτερα απο την προγραμματισμενη ΕΣΣΟ και θεωρω πως η Επιτροπη ειναι πιο επιεικης σε αυτους. Κρινοντας βεβαια απο την δικια μου εμπειρια, δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Παροθσιαζομε 30 μπορω να π[αω φρουραρχειο και 30 του μηνα για απαλαγη';
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες