Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Μου κάνει εντύπωση, από τις 95,56 είναι για Αθήνα. Γιατί δεν βρίσκουν κόσμο; Ούτε οι Αθηναίοι δεν πάνε; Εδώ έχουν βγάλει όλοι διπλωμα. Δηλαδή βρήκαν για μάχιμους και δεν βρίσκουν οδηγούς; Τι ψάχνουν, Σουμάχερ;! Μέχρι την Δευτέρα είναι, αν είναι να βγει προκ, μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα, θα γίνει, αν και αμφιβάλλω.
Πόσους μάχιμους ζητούσε; Βρήκε όσους ζητούσε?
Από τους επιλαχόντες τους βρήκε; Μου κάνει εντύπωση που έχουν μείνει τόσα πολλά άτομα στις λίστες, όλοι λέγανε ότι δεν έχει μείνει καθόλου κόσμος στις λίστες.
Οι επιλαχόντες είναι παρα πολλοί σε πολύ λίγες περιοχές δεν έχει αρκετούς… το πρόβλημα είναι με τους οδηγούς… αν ήταν μόνο θέμα μάχιμων θα είχε κόσμο για άλλο 1-2 χρονια να παίρνει συνέχεια κόσμο
Η τραγωδία συνεχίζεται ΧαχαχΧα θα φτάσει 15 Αυγούστου και ακόμα θα ψάχνει άτομα από τις λίστες χαχαχαχ ούτε οδηγούς βρίσκει ούτε μάχιμους
Διχνει κόσμο
Όταν θα καούν τα πάντα όλα φέτος να ξέρουν που θα δείχνουν
Διχνει κόσμο
Όταν θα καούν τα πάντα όλα φέτος να ξέρουν που θα δείχνουν
Ξέρει κανείς εάν δεν καλυφθούν οι θέσεις εάν θα βγάλει προκήρυξη φέτος έστω για να βγάλει τη φετινή αντιπυρική; Γιατί ένα παλικάρι πέταξε ότι θα βγάλει προκήρυξη, τον ρωτάμε και αυτός εξαφανίστηκε.
Πλέον δείχνει ότι ΘΕΛΕΙ να καούν τα πάντα με αυτά που κάνει. Και τους επιλαχόντες με τα 0 μόρια το κάνει επίτηδες για να τρωγόμαστε εμείς μεταξύ μας και αν βγάλει του χρόνου προκήρυξη να του λέμε και ευχαριστώ.
Δεν εξαφανιστηκα φίλε μου σου έχω πει εδώ κ μήνες θα βγάλει 1000%
Ρε μάγκες καλά τα λέμε και περιμένουμε την προκυριξη. Από μόρια πως πάτε; Εγώ έχω 8000 για β κατηγορία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Πόσα άτομα περίπου θα ζητήσει με προκήρυξη?Myk έγραψε: Πέμ Απρ 25, 2024 6:33 pm Ρε μάγκες καλά τα λέμε και περιμένουμε την προκυριξη. Από μόρια πως πάτε; Εγώ έχω 8000 για β κατηγορία.
Παιδια μια ερωτηση. Ειμαι 33 τωρα. Αξιζει αν βγει προκηρυξη για εποχικους να κανω προσπαθεια να μπω.; Υπαρχει δλδ περιπτωση καποια στιγμη στο μελλον για μονιμοτητα.;
Για ποιες περιοχες ειστε; Εγω 7000 εχω οδηγος για Αθηνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες