gate21ss έγραψε:Σχετικά με τα τελευταία νέα. Κάλεσα στην αρμόδια γραμματέα για συναντήσεις και ραντεβού του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, της είπα ότι είμαστε μια επιτροπή ατόμων επιτυχόντων σχετικά με την προκήρυξη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών και ζητάμε συνάντηση με τον Γενικό. Της είπα το θέμα μας, τα στοιχεία μου και ότι θα επιθυμούσαμε να ήταν παρών κι ο Αρχηγός στη συνάντηση. Μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κο Γενικό, θα δει τι μπορεί να γίνει με τον Αρχηγό και θα σας ενημερώσω.
Μετά από καμιά ώρα με παίρνει κάποιος άλλος τηλέφωνο από το Υπουργείο, ο οποίος απ' ότι κατάλαβα ήταν πιο σχετικός με τα ραντεβού του Γενικού. Με αυτόν μιλήσαμε λεπτομερώς. Τον ενημέρωσα πως έχει το θέμα μας, το ΦΕΚ με τους πίνακες μας, την πρόσφατη απάντηση του Δένδια σε ερώτηση βουλευτή και όλα τα σχετικά. Ο άνθρωπος δε λέω κατάλαβε την αγωνία μας, αλλά μου εξήγησε ότι εμείς δεν είμαστε κάποιο θεσμικό όργανο και ότι είναι δύσκολο να συναντηθούμε με τον Γενικό. Μου είπε ότι περιμένουν αναγνωρισμένα σωματεία πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια στην ουρά και ότι είναι καλύτερο να κάνουμε πρώτα μια συνάντηση με τον Αρχηγό κι αν δεν βγάλουμε άκρη να ξαναπροσπαθήσουμε τότε για συνάντηση με τον Γενικό. Του εξήγησα ότι απ' όλες τις πληροφορίες που έχουμε το θέμα δεν είναι του Αρχηγού, αλλά σκοντάφτει στην πολιτική βούληση γι' αυτό κι επιδιώκουμε συνάντηση με τον Γενικό. Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος μου είπε ότι θα ενημερώσει τον Γενικό σε αυτά που του είπα, μου έδωσε το ονοματεπώνυμό του και σε περίπτωση που δεν βγει άκρη σε συνάντηση με τον Αρχηγό να επιδιώξουμε επικοινωνία με τον Γενικό.
Οπότε αύριο θα πάρω τηλέφωνο το αρμόδιο τμήμα του Α. Π. Σ. Και θα ζητήσω συνάντηση με τον Αρχηγό. Όταν υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερώσω σχετικά.
ευχαριστούμε για την ενημέρωση, περιμένουμε τα νεότερα. Σε περίπτωση που χρειάζεται να πάρουμε και εμείς τηλ. Γράψε μας εδώ τα τηλέφωνα για να μην πέφτουν όλα σε ένα άτομο
Έχετε φέρει την καταστοφή παιδιά και αγχώνετε τον κόσμο χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο (άποψή μου). Απλά αναρωτιέμαι για το πως θα αντιμετωπίζετε τις καταστροφές όταν μπείτε στο σώμα, όταν φέρνετε τον πανικό και την καταστροφή από μόνοι σας. Δύο απλές ερωτήσεις.1) Είπε κανείς ότι δεν θα μας πάρουν; Δεν άκουσα ούτε διάβασα κάτι τέτοιο επίσημα ;) 2) Πέρασε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απο την κύρωση των πινάκων που πρέπει να ανησυχούμε;4 μέρες πέρασαν. Δεν νομίζω να έχει βγει ποτέ σε 4 μέρες και το ΦΕΚ πρόσληψης. Χαλαρώστε λίγο και μην αυτοκαταστρέφεστε. Νομίζω πως υπερβέλετε παιδιά. Φιλικά πάντα
Παιδια δεν υπαρχει λογος να παρουμε 100 τηλ. Απ τη στιγμη που οικειθελως εκανε αυτην την κινηση ο γκειτ 21 (κ τον ευχαριστουμε) ας το κανονισει το παλικαρι κ μας ενημερωνει. Αν καπου κολλήσει θα παρουμε μετα τηλ. Κ αλλοι αν θελουμε. Οκ;
THEO έγραψε:Παιδια δεν υπαρχει λογος να παρουμε 100 τηλ. Απ τη στιγμη που οικειθελως εκανε αυτην την κινηση ο γκειτ 21 (κ τον ευχαριστουμε) ας το κανονισει το παλικαρι κ μας ενημερωνει. Αν καπου κολλήσει θα παρουμε μετα τηλ. Κ αλλοι αν θελουμε. Οκ;
THEO με όλο το θάρρος αλλά τα ευχαριστούμε και τα σχετικά δεν χρειάζονται. Όλοι πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε και μακάρι να βγάλουμε τελικά μια άκρη.
Η μόνη λυση ειναι να τρεξουμε το θεμα μονοι μας. Να υπαρξει κινητικοτητα απ την πλευρα μας. Τωρα μενει να μας δεχτει ο Αρχηγος. Αν γινει αυτο πιστευω πως αν στη συναντηση μεταξυ μας υπαρχουν παιδια απο ολες τις ειδικοτητες (θα εχουμε κ τους πινακες μαζι) καλο θα ηταν απο καθε ειδικοτητα να μπει σιγουρα ενας μεσα στη συναντηση για λογους αξιοκρατιας. Και το ιδιο να γινει αν υπαρξει συναντηση με το γενικο. Τιλετε?
THEO έγραψε:Παιδια δεν υπαρχει λογος να παρουμε 100 τηλ. Απ τη στιγμη που οικειθελως εκανε αυτην την κινηση ο γκειτ 21 (κ τον ευχαριστουμε) ας το κανονισει το παλικαρι κ μας ενημερωνει. Αν καπου κολλήσει θα παρουμε μετα τηλ. Κ αλλοι αν θελουμε. Οκ;
THEO με όλο το θάρρος αλλά τα ευχαριστούμε και τα σχετικά δεν χρειάζονται. Όλοι πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε και μακάρι να βγάλουμε τελικά μια άκρη.
Εντάξει παιδιά εννοείται δεν θα πάρουμε τώρα άλλα τηλέφωνα... Θα περιμένουμε τις εξελίξεις
Το ποσους θα δεχτουνε για την συναντηση δεν μας ενδιαφερει. Καλο ειναι να ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι ς'αυτα τα ραντεβου για να ειμαστε και πιο υπολογισιμοι. Οσα παιδια εχουν facebook Καλο ειναι να ενημερωσουν και τους υπολοιπους στο σαιτ που εχουν κανει για κανονισουν και αυτοι τις δουλειες τους ωστε να ειναι παροντες στις συναντησεις αυτες. Και μην ξεχναμε οτι καποιοι ειναι ανεργοι, αλλοι εχασαν τις δουλειες τους (οπως εγω) για να μπορεσουν να ερθουν για τις εξετασεις, αλλοι ερχονται απο επαρχια ξοδευοντας ενα καρο λεφτα για την μεταφορα τους και φυσικα μαζι με ολα τα αλλα εξοδα βαλε και τα 70 ευρω για τις ιατρικες εξετασεις. Ολα αυτα μαζι με πολλα αλλα πρεπει να τους τα πουμε γιατι δεν παει αλλο η κοροιδια. Στην τελικη ας μην την εβγαζαν ποτε την προκυρηξη η' ας την ακυρωναν μετα τις εκλογες. Ραντεβου οσο πιο συντομα γινεται για σαφης επισημες απαντησεις απο αρμοδιους και οχι απο καθε γατακι που λεει την γνωμη του μονο και μονο επειδη ανηκει στο σωμα και δεν εχει ιδεα για την εξελιξη της προκυρηξης.
Εννοείται Κώστα οτι πρεπει να ειμαστε πολλοι για να μας υπολογιζουν περισσοτερο. Απλως είπα οτι επειδη δεν μπορουν να μπουν στην συναντηση 100-200 ατομα κανω μια προταση να μπει ενα ατομο τουλαχιστον απο καθε ειδικοτητα. Ο λογος που το λεω αυτο ειναι ότι αν συναντηθουμε μπορει να παρουμε απαντησεις που αφορουν ολες τις ειδικοτητες Μπορει ομως να παρουμε κ απαντησεις που αφορουν ορισμενες. Τα παντα μπορει να προκυψουν γι αυτο ειπα ενας απο καθε ειδικοτητα. Εννοειται ότι ολοι εχουμε κοινο σκοπο κ για αυτο ενεργουμε συλλογικα κ συντονισμενα. Ετσι ειναι το σωστο. Μακαρι κ οι 725 να ειμαστε παροντες.
Με αφορμή την ανακοινωση που αναρτησατε σημερα μετα την συναντηση του προεδρειου σας με τον υπουργο ΠΡΟ. ΠΟ. Και γενικο γραμματεα Π. Π. Και καθως ειμαι ενας απο τους 725 επιτυχοντες της τελευταιας προκηρυξης του σωματος, θα ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποια επισημη ή ανεπισημη πληροφορια για τον χρονο καταταξης των επιτυχοντων στην σχολη. Ο κ. Υπουργος εχει απαντησει χωρις σαφη προσδιορισμο σε τελευταια επερωτηση βουλευτη. Η ολη διαδικασια εχει ηδη τραβηξει αρκετα, καθως η προκηρυξη ξεκινησε απο 09/01/12 με τη διαδικασια καταθεσης δικαιολογητικων απο τους υποψηφιους και μολις προχτες κυρωθηκαν οι πινακες επιτυχοντων. Υπαρχει η βουληση να ενταχθουν οι 725 αμεσα στο σωμα ή θα περασει και η αντιπυρικη και βλεπουμε; Υπαρχει η βουληση να μπουν νεοι πυροσβεστες ή πρεπει πρωτα να μονιμοποιηθουν οι 5ετεις;
Φίλε Γιώργο, δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πληροφόρηση για τον χρόνο κατάταξης των 725 ατόμων στο Π. Σ. Βούληση υπάρχει δεν υπάρχουν όμως οι πιστώσεις για να καταταγείτε στις Σχολές μας, ούτε και για το θέμα των πενταετών υπάρχουν οριστικές αποφάσεις ακόμα. Στην συνάντησή μας με τον Υπουργό αλλά και Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας όπως βεβαίως και τον Αρχηγό του Σώματος τέθηκε το θέμα για συζήτηση. Κανένας όμως για την ώρα δεν αναφέρει κάτι υπεύθυνα και με χρονοδιάγραμμα. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείς απο την ιστοσελίδα μας.
Ευχαριστούμε και ευχόμαστε να προλφθείτε πολύ σύντομα, το Π. Σ. Χρειάζεται μόνιμο προσωπικό
Φίλε Γιώργο, δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πληροφόρηση για τον χρόνο κατάταξης των 725 ατόμων στο Π. Σ. Βούληση υπάρχει δεν υπάρχουν όμως οι πιστώσεις για να καταταγείτε στις Σχολές μας, ούτε και για το θέμα των πενταετών υπάρχουν οριστικές αποφάσεις ακόμα. Στην συνάντησή μας με τον Υπουργό αλλά και Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας όπως βεβαίως και τον Αρχηγό του Σώματος τέθηκε το θέμα για συζήτηση. Κανένας όμως για την ώρα δεν αναφέρει κάτι υπεύθυνα και με χρονοδιάγραμμα. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείς απο την ιστοσελίδα μας.
Ευχαριστούμε και ευχόμαστε να προλφθείτε πολύ σύντομα, το Π. Σ. Χρειάζεται μόνιμο προσωπικό
Αν και η απάντηση δεν είναι ευχάριστη για εμάς, μπράβο σου ρε Γιώργο που κινητοποιήθηκες και έμαθες μια νέα κάπως επίσημη πληροφορία και μας την μεταφέρεις.
Πάντως ρε παιδιά για να βγει μια προκήρυξη νομίζω πως παίρνει πρωτα την έγκριση του Γ. Λ. Κ. Αρα όταν βγήκε υπήρχαν οι πιστωσεις. Τώρα χάθηκαν; Κ αφού δεν υπάρχουν γιατί συνεχίστηκε ο διαγωνισμός;
μπράβο φίλε για τη προσπάθεια και μπράβο σε αυτούς που σου απάντησαν... Υπομονή και επιμονή