Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Ρε πατε καλα; Το ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ Η κληρωση... Ρε μαγκες η κληρωση μου φαινεται μια πολυ αδικη διαδικασια... Δηλαδη αν ο αλλος εχει μαζεψει τα περισσοτερα μορια πες 3000 και ειναι ατυχος και ισοβαθμει με αλλον εναν που εχει 3000 μορια καποιος απτους δυο θα μεινει εκτος και θα περασει ο αλλος που ειναι στην βαση των μοριων και εχει την τυχη να μην ισοβαθμει με κανεναν;
ΑΚΥΡΟ! Και οι 2 θα περάσουν απλά Ο ένας στη σειρά κατάταξης 1 και ο άλλος στη 2.LEW έγραψε:Ρε πατε καλα; Το ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ Η κληρωση... Ρε μαγκες η κληρωση μου φαινεται μια πολυ αδικη διαδικασια... Δηλαδη αν ο αλλος εχει μαζεψει τα περισσοτερα μορια πες 3000 και ειναι ατυχος και ισοβαθμει με αλλον εναν που εχει 3000 μορια καποιος απτους δυο θα μεινει εκτος και θα περασει ο αλλος που ειναι στην βαση των μοριων και εχει την τυχη να μην ισοβαθμει με κανεναν;
Φίλε μου, δεν τα λες σωστά
Αν έχουν δύο άτομα 3000 μόρια, αυτός που θα κληρωθεί θα καταταγεί πρώτος στη σειρά κατάταξης και αυτός που δεν θα κληρωθεί θα μπεί δεύτερος.
Αυτός που δεν κληρώνεται, δεν αποκλείται από τους επιτυχόντες. Αντίθετα κατατάσσεται μετά από Αυτόν που κληρώθηκε.
Αν έχουν δύο άτομα 3000 μόρια, αυτός που θα κληρωθεί θα καταταγεί πρώτος στη σειρά κατάταξης και αυτός που δεν θα κληρωθεί θα μπεί δεύτερος.
Αυτός που δεν κληρώνεται, δεν αποκλείται από τους επιτυχόντες. Αντίθετα κατατάσσεται μετά από Αυτόν που κληρώθηκε.
Λεω και γω... Ευχαριστωelissavet έγραψε:ΑΚΥΡΟ! Και οι 2 θα περάσουν απλά Ο ένας στη σειρά κατάταξης 1 και ο άλλος στη 2.LEW έγραψε:Ρε πατε καλα; Το ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ Η κληρωση... Ρε μαγκες η κληρωση μου φαινεται μια πολυ αδικη διαδικασια... Δηλαδη αν ο αλλος εχει μαζεψει τα περισσοτερα μορια πες 3000 και ειναι ατυχος και ισοβαθμει με αλλον εναν που εχει 3000 μορια καποιος απτους δυο θα μεινει εκτος και θα περασει ο αλλος που ειναι στην βαση των μοριων και εχει την τυχη να μην ισοβαθμει με κανεναν;

Παιδια με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ισοβαθμω με αλλα 180 ατομα! Και αν θα ηθελα να παραστω στην κληρωση! Ξερει κανεις τι ειδους κληρωση ειναι αυτη?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλησπερα! Μολις ειδα το ονομα ενος φιλου (σειρα δοκιμο) στις πρωτες 2 θεσεις. Μου ειπε οτι εχει 2900 απλα περιμενει να δει αν θα του μετρησουν και την πολυτεκνεια (λογω του οτι ειναι μεγαλα τα αδερφια του, οποτε παει 3200).
τεσπα, οπως και να χει, επιτελους σιγα σιγα βγαινει κατι.
καλη τυχη σε ολους και με το καλο να μας πουν ποτε θα παμε για τα αθληματα να τελειωνουμε και μ'αυτο.
τεσπα, οπως και να χει, επιτελους σιγα σιγα βγαινει κατι.
καλη τυχη σε ολους και με το καλο να μας πουν ποτε θα παμε για τα αθληματα να τελειωνουμε και μ'αυτο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
giorgos έγραψε:Γκρικ Αρμι, λύσε μου απορία ακόμα, γιατί τόσο καιρό δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Αυτός που έβγαλε Πολυκλαδικό Λύκειο και έδωσε πανελλήνιες με το καινούριο σύστημα των 5 Κατευθύνσεων (και όχι των 4 δεσμών), υπάγετια στη Β κατηγορία;
Προκήρυξη ειδικών φρουρών (2010) Διάβασε στην σελίδα 154
Φιλε μανωλη αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι υπαρχει η σημειωση οτι η κληρωση ειναι και για μη επιτυχοντες; Παραπλανητικο?
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
dimitris έγραψε:Παιδια με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ισοβαθμω με αλλα 180 ατομα! Και αν θα ηθελα να παραστω στην κληρωση! Ξερει κανεις τι ειδους κληρωση ειναι αυτη;
εγώ με 3500 ισοβαθμώ άστα

-
- Στρατηγός
asimike έγραψε:Φιλε μανωλη αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι υπαρχει η σημειωση οτι η κληρωση ειναι και για μη επιτυχοντες; Παραπλανητικο;
ναι. Σας παραπλανεί η αστυνομία. Μέχρι την παρασκευή θα διαβάσουμε ότι ναναι.
Αν οχι παραπλανητικο ειναι για να μην επικρατησει χαος και για να μην διαρευσουν οι βασεις. Η για να μην βαλουν μπροστα τα βισματα τους μηχανισμους τους.
Δεν την παλεύεις σίγουρα φίλε... Σε κάτι τέτοιους έπρεπε να βγάζει τα κινέζικα στην κωδικοποίηση... Όχι σε εμάς...dimitris έγραψε:Παιδια με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ισοβαθμω με αλλα 180 ατομα! Και αν θα ηθελα να παραστω στην κληρωση! Ξερει κανεις τι ειδους κληρωση ειναι αυτη;

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
dimitris έγραψε:Παιδια με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ισοβαθμω με αλλα 180 ατομα! Και αν θα ηθελα να παραστω στην κληρωση! Ξερει κανεις τι ειδους κληρωση ειναι αυτη;
Του Joker, και έχει και τζακ ποτ απότι είδα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Whiteyez έγραψε:Αφού στο sefeea το λέει ξεκάθαρα: "Σημειώνεται ότι η κλήρωση αφορά και τους μη επιτυχόντες. "
αρα αφορουν τους τελευταιους επιτυγχοντες και τους επιλαχοντες.
Και απο οτι διαβασα στο σαητ λεει οτι η κληρωση ειναι και για μη επιτυχωντες. Μη επιτυχωντες=επιλαχωντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες