Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Εσεις που ρωτατε τι ισχυει για αγορα οπλου κτλπ , οταν μπειτε με το καλο στο σωμα αμα εχετε καλη διαγωγη στα πρωτα 5 χρονια , σας αφηνουν να βγαλετε για αρχη μπαζουκα και οταν γινετε αστυφυλακες για αντιαρματικο. Ελπιζω να βοηθησα !
Αλλο θελω να ρωτησω βγαινω 5 απο τους 1500 τελιωνει η σχολη τι διαφορα εχω θα διαλεξω σε πιο τμημα θελω να παω η αν θελω δελτα η διας διας αυτο δεν εχω καταλαβει στην τυχη βγενουν ;
Θανος2468 έγραψε:Δηλαδη αδερφε τι αλλαζει ο βαθμος εξοδου κατατοποισε μας λιγο
Με την έξοδο σας απο την σχολή θα πάρετε σειρά εξόδου απο το 1 μεχρι το 1500. Η καλή σειρά εξόδου εξαρτάται απο την διαγωγή σας, τις επιδόσεις σας γενικά μέσα στην σχολή, στην αυτοπροστασία και την αυτοάμυνα και οτιδήποτε άλλο διδαχτείτε.
Γιατι ρε φιλε τι σε πειραζει αν εγω θελω να παρω προσοπικο περιστροφο. Ο καθενας με την μελοντικη ςποζιμιωση κανει οτι θελει.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Εσεις που ρωτατε τι ισχυει για αγορα οπλου κτλπ , οταν μπειτε με το καλο στο σωμα αμα εχετε καλη διαγωγη στα πρωτα 5 χρονια , σας αφηνουν να βγαλετε για αρχη μπαζουκα και οταν γινετε αστυφυλακες για αντιαρματικο. Ελπιζω να βοηθησα !
Διας η δελτα πως επιλεγομαστε μπορει καπιος που ξερει παλιος να μ απαντησει αφου τελιοσει η σχολη
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Βρε Θανο κατσε να περασεις πρωτα. Οποιος βιαζεται σκονταφτει..
Θανος2468 έγραψε:Διας η δελτα πως επιλεγομαστε μπορει καπιος που ξερει παλιος να μ απαντησει αφου τελιοσει η σχολη
Οι περισσότεροι πιθανόν είναι να τοποθετηθείτε με οργανική στην άμεση δράση μόλις τελειώσετε σχολή και πρακτική, που σημαίνει Διας. Για εκεί προορίζεται η πλειοψηφία άλλωστε. Κάποιοι ελάχιστοι πιθάνον σε ΑΤ και στο μεταγωγών. Η δέλτα ίσως επανδρωθεί κυρίως με άτομα που υπηρετούσαν εκει πριν διαλυθεί και με ενα ποσοστό απο εσας τους νέους.
Η σειρά εισόδου μετράει μόνο στην σχολή που πέρνεις κάποιο βαθμό ως αρχηγός υπαρχηγός ομαδαρχης κλπ. Και γλιτώνεις τις υπηρεσίες.Θανος2468 έγραψε: Αλλο θελω να ρωτησω βγαινω 5 απο τους 1500 τελιωνει η σχολη τι διαφορα εχω θα διαλεξω σε πιο τμημα θελω να παω η αν θελω δελτα η διας διας αυτο δεν εχω καταλαβει στην τυχη βγενουν ;
Καλησπερα σε ολους!! Τα ταουαζ οταν λεει σε μη εμφανη σημεια που ακριβως αναφερεται
Εχω 2 τα οποια βρισκονται στην μεσα μερια απο το μπρατσο αλλα ειναι πανω απο τον αγκωνα θα εχω προβλημα;
Βρε με εχετε τρελανει απο χτες δεν προτρεχω αν μπω μπηκα αν δεν μπω παλι εχω δουλεια ειμαι νοσιλευτης σε νοσοκομειο απλα παντα ηθελα να μπω αστυνομια γιαυτο και δοκιμος τεσπα μια ερωτηση περιεργιας τελιωνει η σχολη η πρακτικη ειναι 1μισι μηνα (για οσους μπουν)στην πρακτικη τι κανουμε και δεν επιλεγουμε εμεις διας δελτα μεταγογον αυτοι μας επιλεγουν τυχεα ;
Επίσης οι έξυπνοι της παρεας π θα τα καλύψουν μην τους περνάτε για μαλακές... Λες και δεν ξέρουν ότι θα τα καλύψετε... Για κάτι μικρό παίζει και να μην σας πάρουν χαμπάρι. Για κανένα μανίκι δεν νομίζω να τους ξεφυγει
Θανος2468 έγραψε:Βρε με εχετε τρελανει απο χτες δεν προτρεχω αν μπω μπηκα αν δεν μπω παλι εχω δουλεια ειμαι νοσιλευτης σε νοσοκομειο απλα παντα ηθελα να μπω αστυνομια γιαυτο και δοκιμος τεσπα μια ερωτηση περιεργιας τελιωνει η σχολη η πρακτικη ειναι 1μισι μηνα (για οσους μπουν) στην πρακτικη τι κανουμε και δεν επιλεγουμε εμεις διας δελτα μεταγογον αυτοι μας επιλεγουν τυχεα ;
Πρακτική θα κάνετε πιθανόν όλοι σε ΑΤ σε περιοχές που θα δηλώσετε διαμονή όσο κάνετε την πρακτική σας (σκοποί 2 άτομα μαζί, όχημα σαν 3ο άτομο με 2 παλιούς) και σε πεζές περιπολίες. Μετά πριν βγούνε οι τοποθετήσεις θα σας δοθεί μια αίτηση να δηλώσετε που επιθυμείτε τοποθέτηση (φυσικά δεν σημαίνει πως θα τοποθετηθείς εκεί που θα βάλεις πρώτη επιλογή, αλλά και σε αυτό αν δεν απατώμαι παίζει ρόλο η καλή σειρά εξόδου απο την σχολή).
- 281 στ εσσο
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Εσείς φίλε μου δεν χρειάζεται να καλύψεις τπτ. Αναφερομουν σε αυτούς που νομίζουν ότι θα έχουν θέμα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες