Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

greko_27 έγραψε:
Μάριος έγραψε:Εννοείται οτι οι αμόρφωτοι κ' δυστυχισμένοι θα ψηφίσουν τους ομοίους τους. Υπάρχει πέριπτωση υγιής κ΄ ευφυής άνθρωπος να γίνει αστυνομικός ή χρυσαυγιτης; Οι υπόγειες συνδέσεις της αστυνομίας με τη χρυσή αυγή είναι γνωστές. Η χρυσή αυγή είναι σημείο των καιρών όσο η κρίση θα υποχωρεί θα υποχωρεί και αυτή μέχρι να εξαφανιστούν σε κάποια χρόνια, όσο για τους αστυνομικούς δεν θα χαρούν για πολύ... Σρεκ Ασε καλύτερα τα μπλα μπλα σου.

Aσε μας ρε γενιτσαρε λαθρομεταναστολαγνε ψευτοπροδευτικουλη προδοτη με τις ανθελληνικες μπαρουφες που γραφεις... Τι πασοκ τι ψυριζα... Τα ιδια αποσκατα της κοινωνιας οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ δημοσιοι υπαλληλοι σας εδωσαν θαρρος και μιλατε! ...

ότι να ναι είσαι greko27. Αλήθεια όμως ότι να ναι. Ολα μερδεμένα στο κεφάλι σου τα έχεις. Ξεδιάλυνε τα. Εδώ θα είμαι. Μην αγχώνεσαι. Που ζεις ρε φιλαραki greko; Ελλάδα παντως δεν πρέπει να ζεις. Γιατι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Με το συμπαθιο κιόλας. Μ αυτα που βλέπω να ποστάρεις τι να υποθέσω; Πού είναι το περίεργο; Ένα φασιστικό, μιλιταριστικό σώμα, ψήφισε το κόμμα που το εκφράζει. Όταν τρώγατε τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, πιστέψατε, ότι οι αστυνομικοί είναι υπέρ της δημοκρατίας; Είναι κι αυτο μια άποψη ε; Δέστε τους αρχηγούς των κομμάτων και τα καμώματά τους και θα έχετε την απάντηση στο ερώτημα του Χ. Τρικούπη... Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαιο το οτι οπου υπαρχουν ανιστοριτοι και κοινωνικα αμορφωτοι ανθρωποι τοσο πιο πολυ εδαφος θα βρισκει η Χρυση Αυγη η καθε λογης φασιστικο και εθνικιστικο σχημα.

Marios

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Marios »

SREK έγραψε:AΠορω γιατι επιτρεπεται να συνεχιζετε αυτος ο -υποτιθεμενος- διαλογος χωρις κανενα επιχειρημα παρα μονο με υβρις κ απροκλητες επιθεσεις προς αστ/κους ή προς μια συγκεκριμενη ομαδα ελληνων ψηφοφορων οι οποιοι κρινοντε κ δικαζοντε για την ψηφο τους;
Αν ηταν να μπαιναμε σε διαλογο με απλυτους αναρχικους ξερουμε πολυ καλα σε ποιο forum να απευθυνθουμε κ να βρισουμε με την ψυχη μας.
Παρακαλω κρατηστε το επιπεδο ψηλα οπως αρμοζει σε ενα φιλο-στρατιωτικο site κ μην δινετε βημα σε ατομα που προσβαλουν διαρκως επι προσωπικου αλλα κ μειωνουν την εικονα του site.
Ειπαμε να υπρχει ελευθερια λογου κ αποψεων αλλα εδω προκειτε για καταφανης κ πρωτοφανης για τα δεδομενα του site, καταχρηστικη Ασκηση του δικαιωματος, που φτανει σε εκμεταλευση του, χωρις κανεναν περιορισμο, Προκειμενου ο καθε Αναρχικος, απειθαρχος Και ψευτοεπαναστατης του internet που δεν σεβεται τιποτα να βγαλει ΕΛΕΥΘΕΡΑ Τα αποθημενα του εναντιων των αστ/κων.
Σιγουρα σε παρομοια περιπτωση, οταν δηλαδη θα αρχιζε να ξεφευγε η κατασταση το θεμα θα κλειδωνοταν εστω κ προσορινα. Τωρα προφανως σε καποιον αρεσει αυτη η κατασταση κ το επιτρεπει καθως εχει τις ιδιες αποψεις.
Εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ουτε να το παρακολουθουμε ουτε ΠΛΕΟΝ θα συμμετασχουμε σε μια Τετοια ανταλλαγη προσβλητικων σχολιων.

καταρχήν srek μιας και εγώ είμαι ανώνυμος και εσυ επώνυμος μιας και ο δικός σου διάλογος έχει επιπεδο και είναι γεμάτο επιχειρήματα αν εξαιρέσουμε ότι μας κάνεις μαθήματα διαλόγου και κόπτεσαι να μας μάθεις τους νόμους, μιας και εσύ δεν είσαι άπλυτος αναρχικός και είσαι παράδειγμα δημοκράτη (και αφου και εμείς είμαστε) μιας και εσύ δεν προσβάλεις και κόσμια διατυπώνεις τις απόψεις σου, μιας και δεν κάνεις καμιά προσωπική επίθεση, μιας και εσύ είσαι από τους επαναστάτες με αιτία και ουσία, μιας και δεν βγαζεις τα αποθημένα σου εναντίον των πολιτών καθόσον ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΣ στο επάγγελμα ΤΟΤΕ προφανώς βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ και ασχολήσαι με λάθος αντικείμενο. Δυστυχώς αν και αστυνομικός περιφέρεσαι σε φορουμ και ποστάρεις τις δικές σου αμπελοφιλοσοφίες αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά προσπαθείς να μας αναγκάσεις να συμφωνήσουμε και με τα δικα σου πιστεύω. Γίνεται ποτέ αυτο; Και γιατι δηλ να συμφωνώ μαζί σου; Εχω και εγω την αποψη μου και είσαι υποχρεομένος να την δέχεσαι όπως κι εγω τη δική σου. Και ας μην συμφωνώ. Μαθηματα λοιπόν διαλόγου και δημοκρατίας απο αστυνομικούς δεν δέχομαι. Αν έχεις παραπονα απο το επάγγελμα σου να πας σπιτι σου. Εδώ είναι φόρουμ και όχι α. Τ. Και εγώ δεν είμαι υπόλογος αλλά ούτε και λαθρομετανάστης. Γι αυτο να μην έχεις τετοια έπαρση.

Me εσένα KYNIGOSDK ξέρεις τι μου συμβαίνει; Όταν ποστάρεις γίνεσαι πάντα αόρατος... Και δεν χρήζεις σχολιασμού.

εν κατακλείδι κατάλαβα ότι αυτός ο διάλογος με χρυσαυγίτες είναι περιτός και κακώς που μπήκα και στη διαδικασία...

Τέλος Για τα χάλια του κέντρου της Αθήνας υπεύθυνη είναι κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και τα άξια στελέχη της που συνήθως κρύβονται μέσα σε καφετέριες κατα την διάρκεια της υπηρεσίας τους. Επίσης η ΕΛ. ΑΣ. Είναι γνωστό άνδρο ακροδεξιών. Θεωρώ λοιπόν ότι η ΕΛ. ΑΣ. Σε συνεργασία με την χρυσή αυγή έφεραν το κέντρο της Αθήνας σε αυτά τα χάλια της ανομίας και της εγκληματικότητας ώστε να εμφανιστούν οι νεοναζί ως σωτήρες.

Και το σταματώ εδώ...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Marios έγραψε:
SREK έγραψε:AΠορω γιατι επιτρεπεται να συνεχιζετε αυτος ο -υποτιθεμενος- διαλογος χωρις κανενα επιχειρημα παρα μονο με υβρις κ απροκλητες επιθεσεις προς αστ/κους ή προς μια συγκεκριμενη ομαδα ελληνων ψηφοφορων οι οποιοι κρινοντε κ δικαζοντε για την ψηφο τους;
Αν ηταν να μπαιναμε σε διαλογο με απλυτους αναρχικους ξερουμε πολυ καλα σε ποιο forum να απευθυνθουμε κ να βρισουμε με την ψυχη μας.
Παρακαλω κρατηστε το επιπεδο ψηλα οπως αρμοζει σε ενα φιλο-στρατιωτικο site κ μην δινετε βημα σε ατομα που προσβαλουν διαρκως επι προσωπικου αλλα κ μειωνουν την εικονα του site.
Ειπαμε να υπρχει ελευθερια λογου κ αποψεων αλλα εδω προκειτε για καταφανης κ πρωτοφανης για τα δεδομενα του site, καταχρηστικη Ασκηση του δικαιωματος, που φτανει σε εκμεταλευση του, χωρις κανεναν περιορισμο, Προκειμενου ο καθε Αναρχικος, απειθαρχος Και ψευτοεπαναστατης του internet που δεν σεβεται τιποτα να βγαλει ΕΛΕΥΘΕΡΑ Τα αποθημενα του εναντιων των αστ/κων.
Σιγουρα σε παρομοια περιπτωση, οταν δηλαδη θα αρχιζε να ξεφευγε η κατασταση το θεμα θα κλειδωνοταν εστω κ προσορινα. Τωρα προφανως σε καποιον αρεσει αυτη η κατασταση κ το επιτρεπει καθως εχει τις ιδιες αποψεις.
Εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ουτε να το παρακολουθουμε ουτε ΠΛΕΟΝ θα συμμετασχουμε σε μια Τετοια ανταλλαγη προσβλητικων σχολιων.

καταρχήν srek μιας και εγώ είμαι ανώνυμος και εσυ επώνυμος μιας και ο δικός σου διάλογος έχει επιπεδο και είναι γεμάτο επιχειρήματα αν εξαιρέσουμε ότι μας κάνεις μαθήματα διαλόγου και κόπτεσαι να μας μάθεις τους νόμους, μιας και εσύ δεν είσαι άπλυτος αναρχικός και είσαι παράδειγμα δημοκράτη (και αφου και εμείς είμαστε) μιας και εσύ δεν προσβάλεις και κόσμια διατυπώνεις τις απόψεις σου, μιας και δεν κάνεις καμιά προσωπική επίθεση, μιας και εσύ είσαι από τους επαναστάτες με αιτία και ουσία, μιας και δεν βγαζεις τα αποθημένα σου εναντίον των πολιτών καθόσον ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΣ στο επάγγελμα ΤΟΤΕ προφανώς βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ και ασχολήσαι με λάθος αντικείμενο. Δυστυχώς αν και αστυνομικός περιφέρεσαι σε φορουμ και ποστάρεις τις δικές σου αμπελοφιλοσοφίες αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά προσπαθείς να μας αναγκάσεις να συμφωνήσουμε και με τα δικα σου πιστεύω. Γίνεται ποτέ αυτο; Και γιατι δηλ να συμφωνώ μαζί σου; Εχω και εγω την αποψη μου και είσαι υποχρεομένος να την δέχεσαι όπως κι εγω τη δική σου. Και ας μην συμφωνώ. Μαθηματα λοιπόν διαλόγου και δημοκρατίας απο αστυνομικούς δεν δέχομαι. Αν έχεις παραπονα απο το επάγγελμα σου να πας σπιτι σου. Εδώ είναι φόρουμ και όχι α. Τ. Και εγώ δεν είμαι υπόλογος αλλά ούτε και λαθρομετανάστης. Γι αυτο να μην έχεις τετοια έπαρση.

Me εσένα KYNIGOSDK ξέρεις τι μου συμβαίνει; Όταν ποστάρεις γίνεσαι πάντα αόρατος... Και δεν χρήζεις σχολιασμού.

εν κατακλείδι κατάλαβα ότι αυτός ο διάλογος με χρυσαυγίτες είναι περιτός και κακώς που μπήκα και στη διαδικασία...

Τέλος Για τα χάλια του κέντρου της Αθήνας υπεύθυνη είναι κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και τα άξια στελέχη της που συνήθως κρύβονται μέσα σε καφετέριες κατα την διάρκεια της υπηρεσίας τους. Επίσης η ΕΛ. ΑΣ. Είναι γνωστό άνδρο ακροδεξιών. Θεωρώ λοιπόν ότι η ΕΛ. ΑΣ. Σε συνεργασία με την χρυσή αυγή έφεραν το κέντρο της Αθήνας σε αυτά τα χάλια της ανομίας και της εγκληματικότητας ώστε να εμφανιστούν οι νεοναζί ως σωτήρες.

Και το σταματώ εδώ...

Για αλλη μια φορα αποφευγεις να απαντησεις στα ερωτηματα μουΕικόναΕικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Marios έγραψε:Τέλος Για τα χάλια του κέντρου της Αθήνας υπεύθυνη είναι κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και τα άξια στελέχη της που συνήθως κρύβονται μέσα σε καφετέριες κατα την διάρκεια της υπηρεσίας τους. Επίσης η ΕΛ. ΑΣ. Είναι γνωστό άνδρο ακροδεξιών. Θεωρώ λοιπόν ότι η ΕΛ. ΑΣ. Σε συνεργασία με την χρυσή αυγή έφεραν το κέντρο της Αθήνας σε αυτά τα χάλια της ανομίας και της εγκληματικότητας ώστε να εμφανιστούν οι νεοναζί ως σωτήρες.Και το σταματώ εδώ...

Ναι, ναι η Χρυση Αυγή φταεί, όχι η διαπλοκή εργολάβων-μεσιτών που υποβαθμίζουν τις συγκεκριμένες περιοχές για να έρθουν αργότερα να τις κάνουν "στέκια" τύπου Ψυρρή. Το γιατί οι αστυνομικοί δεν κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουν και την κάνουν οι χρυσαυγίτες να πάς να ρωτήσεις μερικούς κουστουμάτους προς Κατεχάκη και προς ΓΑΔΑ μεριά.
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

KING KONG ; Γιατί έθεσες και κανένα ουσιαστικό ερώτημα να θες και απάντηση; Στο μόνο που θα σου απαντήσω είναι ότι δεν είμαι απλυτος. Πλένομαι τακτικά.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Μάριος έγραψε:Ένα φασιστικό, μιλιταριστικό σώμα, ψήφισε το κόμμα που το εκφράζει. Όταν τρώγατε τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, πιστέψατε, ότι οι αστυνομικοί είναι υπέρ της δημοκρατίας;

Εδώ μας τα χαλάς. Πέρα από το γεγονός ότι χαρακτηρίζεις 'φασίστες' Δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους απλά και μόνο επειδή ασκούν το επάγγελμα του αστυνομικού, καταδικάζεις και το σώμα το οποίο όλες οι κοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο δημιούργησαν για να προστατεύονται.

Για να μην μπούμε σε θέματα κοινωνικού συμβολαίου, κράτους κλπ, θα θεωρήσω απλά ότι σε παρασύρουν τα 'επιχειρήματα' των χρυσαυγητών.

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

yandr έγραψε:
Μάριος έγραψε:Ένα φασιστικό, μιλιταριστικό σώμα, ψήφισε το κόμμα που το εκφράζει. Όταν τρώγατε τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, πιστέψατε, ότι οι αστυνομικοί είναι υπέρ της δημοκρατίας;

Εδώ μας τα χαλάς. Πέρα από το γεγονός ότι χαρακτηρίζεις 'φασίστες' Δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους απλά και μόνο επειδή ασκούν το επάγγελμα του αστυνομικού, καταδικάζεις και το σώμα το οποίο όλες οι κοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο δημιούργησαν για να προστατεύονται.

Για να μην μπούμε σε θέματα κοινωνικού συμβολαίου, κράτους κλπ, θα θεωρήσω απλά ότι σε παρασύρουν τα 'επιχειρήματα' των χρυσαυγητών.

ναι. Εδώ έχεις δίκιο. Παρασύρομαι κι εγω΄καμια φορά. Το γενίκευσα πολύ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Marios έγραψε:

Και το σταματώ εδώ...

Ενώ οι 'αντιεξουσιαστές', οι 'αναρχικοί' και οι 'αγανακτισμένοι' έκανα ότι μπορούσαν για να διατηρήσουν το Σύνταγμα αμόλυντο.

Καλό θα ήταν να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο.

Την τελευταία δεκαετία την πρωτοκαθεδρία στα επεισόδια, στις καταστροφές και την ανομία την έχει η άκρα αριστερά, συνεπικουρούμενη από την ανικανότητα των κυβερνώντων και την ανοχή των πολιτών.

Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αναπτύχθηκαν και οι αντίρροπες δυνάμεις (βλέπε χρυσή αυγή). Η ηγεμονία μίας ιδεολογίας ποτέ δεν μένει αναπάντητη σε μία κοινωνία, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ιδεολογία βίας και καταστροφής.

Από εκεί και πέρα το να βάλουμε 20 τραμπούκους, αμόρφωτους ρατσιστές στη βουλή δεν αποτελεί απάντηση σε κανένα πρόβλημα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το έχουμε εμπεδώσει ότι για εσένα είναι αμόρφωτοι, ρατσιστές και τραμπούκοι, κάτι καινούριο θα μας πεις; Η απάντηση στο πρόβλημα είναι να παίρνει ο τσίπρας 20% που οι βουλευτές του είχανε ταχθεί υπέρ της 17 Νοεμβρίου σαν μάρτυρες υπεράσπισης και οι δικηγόροι του κόμματος που είχανε αναλάβει την υπόθεση... ΕικόναΕικόνα

Όποιος δεν θέλει λαθρομετανάστες στην χώρα του θεωρείται ρατσιστής Εικόνα

Όποιος προστατεύει ηλικιωμένους για να μην πέσουν θύματα ληστείας θεωρείται τραμπούκος Εικόνα

Και επειδή δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να πούμε τους λέμε και αμόρφωτους επειδή έτσι θα νιώσουμε γαμάτοι... Εικόνα

Φυσικά τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για διάφορα θέματα της Χώρας δεν τις διαβάζουμε γιατί θα μας κάνει εντύπωση πως αυτοί οι αμόρφωτοι μπορούνε και προτείνουν λύσεις... !Εικόνα

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Όχι βέβαια. Ούτε αυτούς βγάζω απ έξω. Κι οι αριστεροί ξεσάλωσαν. Βρίζουν και απειλούν. Νομίζουν ότι έχουν πιάσει το νήμα της ζωής της φιλοσοφίας και υποτιμούν τον υπόλοιπο κόσμο. Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφο σου...
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Greek_Army έγραψε:Το έχουμε εμπεδώσει ότι για εσένα είναι αμόρφωτοι, ρατσιστές και τραμπούκοι, κάτι καινούριο θα μας πεις; Η απάντηση στο πρόβλημα είναι να παίρνει ο τσίπρας 20% που οι βουλευτές του είχανε ταχθεί υπέρ της 17 Νοεμβρίου σαν μάρτυρες υπεράσπισης και οι δικηγόροι του κόμματος που είχανε αναλάβει την υπόθεση... ΕικόναΕικόνα

φτου. Και είπα σήμερα να μην Διαφωνήσω μαζί σου (δεν με αφήνεις και εσύ) ξύνεσαι. Μα καλα τι δουλειά βρε έχει ο τσιπρας με το θέμα της χα; Πάλι εκτός θέματος είσαι. Γκλον γκλον...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Μάριος έγραψε:KING KONG ; Γιατί έθεσες και κανένα ουσιαστικό ερώτημα να θες και απάντηση; Στο μόνο που θα σου απαντήσω είναι ότι δεν είμαι απλυτος. Πλένομαι τακτικά.

Ξεκινας και γραφεις οτι φταινε οι συνοριοφυλακες για τους λαθρομεταναστες που μπαινουν στην χωρα μαςΕικόνα

Εχεις γνωρισει συνοριοφυλακες εχεις μιλησει μαζι τους για να σου πουν τι εντολες εχουν παρει απο τους κυβερνωντες πασοκ-νδ για το πως πρεπει να τους αντιμετωπισουν οταν τους συλλαμβανουν στα συνορα;Εικόνα

Στην συνεχεια τους αναφερεις ως μεταναστες και οχι λαθρομεταναστες εδω ειναι σαν να συνομιλουμε με εκπροσωπο του ΣυριζαΕικόνα

Αληθεια εσενα αν σου εδειναν 800 ευρω Σου απαγορευαν να χρησιμοποιησεις τον οπλισμο σου και σε εστελναν να αντιμετωπισεις καθε καταδικο-σφαγεα-κλεφτρονι-νταβατζη λαθρομεταναστη πως θα σου φαινοταν;Εικόνα

Και βεβαια με κινδυνο την ζωη σου αλλα και με κινδυνο οτι καποιο αριστερο αναρχοκουμουνι θα σε σταμπαρει και αμα του καβλ. Σει μπορει να σου πεταξει και καμια μολοτωφ γιατι ταχα ασκεις βια στους λαθρομεταναστεςΕικόνα

Οταν βρεθεις στην θεση τους τοτε τα ξαναλεμε απο το κομπιουτερ κανουμε ευκολα κριτικη Εικόνα

Εδω σε εχω

Kαταρχην δεν σε χαρακτηρισα πουθενα ως απλυτο μαλλον τα βγαζεις απο το μυαλο σουΕικόνα

Στην συνεχεια βλεπω απο χαρακτηρισμους ειρωνικους τα πας πολυ καλα μεχρι που αλλαζεις τα ονοματα των μελων του φορουμΕικόνα

Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαι οτι εχω να κανω με εναν πιτσιρικα ποτισμενο με προοδευτικες αντιληψεις

Εικόνα

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από alexissak »

Μαθηματα λοιπόν διαλόγου και δημοκρατίας απο αστυνομικούς δεν δέχομαι. Αν έχεις παραπονα απο το επάγγελμα σου να πας σπιτι σου. Εδώ είναι φόρουμ και όχι α. Τ. Και εγώ δεν είμαι υπόλογος αλλά ούτε και λαθρομετανάστης. Γι αυτο να μην έχεις τετοια έπαρση.

Και το σταματώ εδώ...

Τι αλλο περιμενετε για να του κόψετε την πρόσβαση επιτέλους;

Να μας βρίσει το σπιτι;

Ειπαμε κρατηστε λιγο επιπεδο.

Indemedia γιναμε εδω μεσα.

Αρχιζω κ λυπαμε που παρακολουθω το forum τοοσα χρονια κ πεταγετε κάποιος άγνωστος (Μη μέλος του forum) κ εξαπολυει επιθεση προς όλους κ δεν βρισκεται ενας διαχειρηστεις να μας υπερασπιστει, εμας που συμμετεχουμε τοσα χρονια σε όλα τα θεματα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι να κάνεις και εγώ τσάμπα σάλιο χαλάω, αφού ανήκω στους αμόρφωτους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Μάριος έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Το έχουμε εμπεδώσει ότι για εσένα είναι αμόρφωτοι, ρατσιστές και τραμπούκοι, κάτι καινούριο θα μας πεις; Η απάντηση στο πρόβλημα είναι να παίρνει ο τσίπρας 20% που οι βουλευτές του είχανε ταχθεί υπέρ της 17 Νοεμβρίου σαν μάρτυρες υπεράσπισης και οι δικηγόροι του κόμματος που είχανε αναλάβει την υπόθεση... ΕικόναΕικόνα

φτου. Και είπα σήμερα να μην Διαφωνήσω μαζί σου (δεν με αφήνεις και εσύ) ξύνεσαι. Μα καλα τι δουλειά βρε έχει ο τσιπρας με το θέμα της χα; Πάλι εκτός θέματος είσαι. Γκλον γκλον...

ένα απλό παράδειγμα ήτανε, θα έπρεπε να σας πείραζε περισσότερο που το 20% ψήφισε κάποιους τύπους που υπερασπίζονται αυτή την δολοφονική οργάνωση, αλλά εσάς σας πειράζει μόνο η Χρυσή Αυγή, βέβαια αυτό οφείλεται στην νοητική καθυστέρηση που έχει ο καθένας από εσάς... Εικόνα

το γκλον γκλον βάλτο εκεί που ξέρεις

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

SREK έγραψε:

Μαθηματα λοιπόν διαλόγου και δημοκρατίας απο αστυνομικούς δεν δέχομαι. Αν έχεις παραπονα απο το επάγγελμα σου να πας σπιτι σου. Εδώ είναι φόρουμ και όχι α. Τ. Και εγώ δεν είμαι υπόλογος αλλά ούτε και λαθρομετανάστης. Γι αυτο να μην έχεις τετοια έπαρση.

Και το σταματώ εδώ...

Τι αλλο περιμενετε για να του κόψετε την πρόσβαση επιτέλους;

Να μας βρίσει το σπιτι;

Ειπαμε κρατηστε λιγο επιπεδο.

Indemedia γιναμε εδω μεσα.

Αρχιζω κ λυπαμε που παρακολουθω το forum τοοσα χρονια κ πεταγετε κάποιος άγνωστος (Μη μέλος του forum) κ εξαπολυει επιθεση προς όλους κ δεν βρισκεται ενας διαχειρηστεις να μας υπερασπιστει, εμας που συμμετεχουμε τοσα χρονια σε όλα τα θεματα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ !

καταρχήν δεν έβρισα κανενός σπίτι και ούτε θα το κάνω ποτέ. Δηλ το δικό σου επίπεδο ποιό είναι; Που το αναφέρεις συνέχεια; Το ότι είσαι αστυνομικός και χρυσαυγίτης αυτό για σένα είναι επίπεδο; Εσύ δηλ που είσαι μέλος είσαι ο γνωστός του φόρουμ και εγω ο επισκέπτης είμαι ο αγνωστος; Και ο εξω απ εδώ; Ωραία τα έχεις και συ στο κεφάλι σου. Ταξινομημένα μια χαρά. Και ο΄λα αυτά επειδή δεν ψηφίζω Χα; Κοίτα να κάνεις καλα τη δουλειά σου σε οποιο πόστο της αστυνομίας είσαι τοποθετημένος και άσε τα λυπάμαι κλπ. Το μυαλό 'πήζει' μετά τα 35 οπότε είναι λογικό ο μέσος πολίτης να πηγαίνει από τα αριστερά προς τα δεξιά... Γιατί η αριστερά είναι το 'επαναστατικό αδιέξοδο'... Όλοι οι σημερινοί πολιτικοί αν τους ψάξεις στα νιάτα τους ήταν αριστεροί... Όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει και παραμείνει στην αριστερά απλά είναι καρτούν... Καληνυχτα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης