Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Γιαννάκης Ράμπο έγραψε:
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Γιαννάκης Ράμπο περιοχή

Δυτική Αττική - Οδηγός φίλε μου.

Γιαννάκη Ράμπο να παίρνεις χαλαρά τις στροφές ε το νουσου στο νερό Εικόνα

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καποιοι θα κοπουνε και στο δεικτη μαζας σωματος.

αρχιστε να τρεχετε και καμψεις, λιγη μασα 4-5 κιλα πιστευω χανονται ανετα.

γτ και περυσι ηρθαν κατι ραμπο και φυγανε με τα μουτρα κατω απ τις μπυροκοιλιες.

εσυ Γιαννακη επειδη εισαι και ραμπο εισαι και δεα εισαι και εδ εισαι και οδηγος παρε 50 καλες, ετσι γιατι εχουμε πολλα κοινα.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Οι δοκιμασίες ποιες είναι ;
Reebok10

Δημοσίευση από Reebok10 »

Καλησπέρα παιδιά έχω δηλώσει διπυ αθηνων ως οδηγός με Γ/Δ κατηγορία και με ειδικες δυναμεις μόνο δεν έχω κάτι άλλο... λέω τώρα αν με καλέσουν εγώ εκτός από τα μαθήματα που είχα κάνει στην σχολή οδηγών με φορτηγό δεν έχω ξανά καβαλήσει το μόνο που ξέρω ότι ξεκινάμε με Δευτέρα Εικόνα τι παίζει σε αυτή την περίπτωση?; Να μου πεις γιατί δήλωσες οδηγός Εικόνα (η απάντησή μου είναι επειδή είναι καλύτερα λεφτά) τέλος πάντων γίνεται κάποια εκπαίδευση?;
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Καλησπέρα παιδιά, Σε περίπτωση που μπει κάποιος εποχικος και έχει και πτυχίο ΑΕΙ να φανταστώ δεν παίζει κανένα ρόλο...

Εάν είσαι μόνιμος και έχεις πτυχίο ΑΕΙ + μεταπτυχιακό + αλλα πτυχία, έχεις κάποια καλύτερη θέση;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Reebok10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά έχω δηλώσει διπυ αθηνων ως οδηγός με Γ/Δ κατηγορία και με ειδικες δυναμεις μόνο δεν έχω κάτι άλλο... Λέω τώρα αν με καλέσουν εγώ εκτός από τα μαθήματα που είχα κάνει στην σχολή οδηγών με φορτηγό δεν έχω ξανά καβαλήσει το μόνο που ξέρω ότι ξεκινάμε με Δευτέρα Εικόνα τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Να μου πεις γιατί δήλωσες οδηγός Εικόνα (η απάντησή μου είναι επειδή είναι καλύτερα λεφτά) τέλος πάντων γίνεται κάποια εκπαίδευση;

Ναι γίνεται εκπαίδευση... Δεν εισαι υποχρεωμένος να εισαι ΕΜΠΕΙΡΟΣ η υποχρέωση ηταν να έχεις τα διπλώματα.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Μαρία έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,Σε περίπτωση που μπει κάποιος εποχικος και έχει και πτυχίο ΑΕΙ να φανταστώ δεν παίζει κανένα ρόλο...

Εάν είσαι μόνιμος και έχεις πτυχίο ΑΕΙ + μεταπτυχιακό + αλλα πτυχία, έχεις κάποια καλύτερη θέση;

Μαρία σαν εποχικός σε προσλαμβάνουν με το ΑΠΟΛ. ΛΥΚΕΙΟΥ σου κ απο εκει κ πέρα τα πρόσθετα που ζητάει ειναι εντός της προκήρυξης και μόνο.

Παρόλα αυτά ΑΕΙ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΞΈΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ... Δε λένε τίποτα όσο αναφορά τη θέση του εποχικού.

Σαν μόνιμος αλλάζει και δεν ειναι κουβέντα για εδώ.

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Γινεται εκπαιδευση για το χειρισμο του πυροσβεστικου οχηματος, δε προκειται να κατσουν να σε μαθουν να οδηγας φορτηγο. μη λετε ασυναρτησιες.. περνας απο επιτροπει να το ελεγξει αν δεν εχεις ιδεα πως να κουμανταρεις ενα φορτηγο πας σπιτακι σου και ερχεται επιλαχων.. εγινε περισυ εδω στον τοπο μου και ετσι πηραν εναν φιλο μου
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Giorgos308 έγραψε:Γινεται εκπαιδευση για το χειρισμο του πυροσβεστικου οχηματος, δε προκειται να κατσουν να σε μαθουν να οδηγας φορτηγο. Μη λετε ασυναρτησιες. Περνας απο επιτροπει να το ελεγξει αν δεν εχεις ιδεα πως να κουμανταρεις ενα φορτηγο πας σπιτακι σου και ερχεται επιλαχων. Εγινε περισυ εδω στον τοπο μου και ετσι πηραν εναν φιλο μου

χαλάρωσε... Θα τον πάνε στο σπίτι του κάποιον που δε ξέρει να οδηγεί γενικά και όχι έναν που ξέρει να οδηγεί και έχει θέληση να μάθει να οδηγεί πυροσβεστικά οχήματα.

χαλάρωσε το ξανα λέω... Κάτι είδαμε με τα ματάκια μας δε θα κάνεις την ημέρα νύχτα και το αντίστροφο εσύ εδώ.

guest

Δημοσίευση από guest »

Pyr έγραψε:
Giorgos308 έγραψε:Γινεται εκπαιδευση για το χειρισμο του πυροσβεστικου οχηματος, δε προκειται να κατσουν να σε μαθουν να οδηγας φορτηγο. Μη λετε ασυναρτησιες. Περνας απο επιτροπει να το ελεγξει αν δεν εχεις ιδεα πως να κουμανταρεις ενα φορτηγο πας σπιτακι σου και ερχεται επιλαχων. Εγινε περισυ εδω στον τοπο μου και ετσι πηραν εναν φιλο μου

χαλάρωσε... Θα τον πάνε στο σπίτι του κάποιον που δε ξέρει να οδηγεί γενικά και όχι έναν που ξέρει να οδηγεί και έχει θέληση να μάθει να οδηγεί πυροσβεστικά οχήματα.

χαλάρωσε το ξανα λέω... Κάτι είδαμε με τα ματάκια μας δε θα κάνεις την ημέρα νύχτα και το αντίστροφο εσύ εδώ.

σιγα μην κατσουν να κανουν την σχολη οδηγων αυτοι

Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Pyr δε γίνεται αυτοσ τα ξερεισ ολα.. Εδω χθεσ μου έλεγε τα κενα του 2019 θα τα καλύψει απο του 20.. επειδη πευρσι δεν εκανε χαρτια το θυμηθηκε φετοσ..
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Μαρία έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,Σε περίπτωση που μπει κάποιος εποχικος και έχει και πτυχίο ΑΕΙ να φανταστώ δεν παίζει κανένα ρόλο...

οταν ερθει η ωρα να υπογραψετε της συμβαση σας θα σας ζητησουν (ή αν δεν το κανουν) να καταθεσετε ενδεχομενως οσοι εχετε πτυχια ή ειχατε καποια προυπηρεσια στο δημοσιο.

σαν εποχικος οχι δεν αλλαζει κατι, αλλα οτι πτυχια εχετε καλο ειναι να τα καταθεσετε.

ακομα και μονιμη να ησουν δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα ειχες καποια αλλη μεταχειριση υπηρεσιακη δλδ να εμπαινες σε καποιο γραφειο κλπα (αν ρωτας αυτο).

εποχικος ειπαμε τι σημαινει και πως εχουνε τα πραγματα εαν πας λιγες σελιδες πισω να διαβασεις.

επισης αναλογως τι πτυχιο εχεις σε ενημερωνω (εαν δεν το ηξερες) καθε χρονο η πυροσβεστικη παιρνει ατομα (λιγα) με κατατακτηριες εξετασεις πτυχιους ΑΕΙ-ΤΕΙ για τη σχολη ανθυποπυραγων.

απλα ενημερωτικα.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

guest έγραψε:σιγα μην κατσουν να κανουν την σχολη οδηγων αυτοι
τα ίδια λέμε πάλι... Την σχολή οδηγών δεν θα την κάνουν φίλε μου αν δεν ξέρεις ούτε Β κατηγορία, αλλά ούτε θα σε διώξουν επειδή είσαι μουδιασμένος την πρώτη μέρα σε ενα όχημα της πυροσβεστικής.

Giorgos308

Ο αλλος επιμενει οτι τα κενα θα καλυφθουν απο επιλαχοντες του 2019 😂😂😂😂 Εσενα φιλε και να σε παρουν θα σε κοψει ο ψυχιατρος ειμαι σιγουρος

Giorgos308

Πηγες 4 μηνες εποχιακος εσυ και τα εμαθες ολα, θα κατσει η πυροσβεστικη να μαθει τον καθε ασχετο οδηγηση.. απ αυτο το πλευρο να κοιμασαι.. ειναι πυροσβεστικη δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.. εχει. δυσκολη αποστολη να βγαλει εις περας σε καποιες περιπτωσεις δε θα καθεται ο αξιωματικος να κανει κουμαντο σε σενα για να στριψεις στη στροφη.. λιγη λογικη να εχετε.. δε χρειαζεται μυαλοΚαι σας ξανα λεω οτι φιλος μου μπηκε περισυ απο επιλαχων επειδη εδιωξαν ασχετο οδηγο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες